![]() |
dat fiind faptul ca esti tovarashu` meu ..
si . .n vdm in weekend .. o sa am eu grija .. de tine .. si de fumat .. si de .. faptul ca te-ai reapucat .. sa vezi cum te RELASHI .... ;) |
Re:
Quote:
nooooooooooooooooooooooo not that .... well .. iau o dau p cico si brifcor |
nu'mi vine sa cred ca sunt atatzia nefumatori!!!!....foarte bine din partea voastra....io' cunosc cam 3 persoane care nu fumeaza dar in rest......
io' fumez de la sfarshitul clasei a 4a......de atunci pana in a 6 a am fumat toate tzigarile de pe piatza (de la cele mai penale la cele mai bune)....din a 6a pana in a 9a LM, iar din a9 a pana acum Pall Mall (tre' sa precizez ca la inceput fumam light iar acum roshu) .....ar trebui o discutzie shi de genu : \"cat fumatzi?\"....cred ca ash fi shefu' :lol: |
cat fumezi pe zi ?
|
Re:
Quote:
cred ca avem \"subalterni\" :lol: :lol: |
off....din a 9a pana in a 12a fumam 3 pac /zi iar acum m'am mai lasat ...adica 2 pac./zi , cateodata 3 iar in seri de betzie lejer 4 shi avand in vedere faptu' ca's student...a fost sesiune...examene picate, luate toate au fost motive de paranghelie ...deci...in ultima vreme am fumat cam mult :lol:
|
eu m-am apucat prin clasa a 7-a cu winston lights...pana in cls a 9-a am dat-o pe diverse...in liceu pana in clasa a 12-a am fost fan pall mall lights si din cls a 12-a am trecut pe Parliament lights...k era 40 pachetu...o cifra rotunda...acum trebuie sa ma scotocesc de marunt k e 41-42... :mrgreen:
|
fumez cam un pachet de marloboro light pe zi...
si oricum... chiar daca se scumpesc.. tot o sa fumam... cum facem rost de 40 de mii pe si o sa facem rost si de 55.... asta e clar... tot o sa fumam... |
......
F.U.M.A.T.O.R de 2 sapt ... inncontinuu fumez... am o groaza de probleme !! sunt suparat pe viata si d`aia m`am apucat...asta e !! Kent - Marlboro rulzz !! :peace: :peace:
|
anunt oficial ca am trecut de partea celor nefumatori! :)
ma simt super bine nu am mai pus tigare in gura de marti deci este bine...si nici ca mai vreau sa ma mai apuc :wink: |
Re: ......
Quote:
|
Quote:
io cel putin daca fumez kent.....chiar fumez degeaba |
Quote:
io cel putin daca fumez kent.....chiar fumez degeaba |
......
stricatzi voi distractia repede..lasati`ma sa imi dau eu seama ..oricum fumez dintr`a 8a ..dar cu intreruperi :) :) .... ce sa fac dak am probleme si nu le gasesc rezolvarea ??>...asta e ... o sa ma las intr`o zi ... pana atunci .. fumez !! 8) 8)
|
......
stricatzi voi distractia repede..lasati`ma sa imi dau eu seama ..oricum fumez dintr`a 8a ..dar cu intreruperi :) :) .... ce sa fac dak am probleme si nu le gasesc rezolvarea ??>...asta e ... o sa ma las intr`o zi ... pana atunci .. fumez !! 8) 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning