![]() |
\"\"BoSsuL3TZ\"\" felicitari pt. achizitia facuta, dupa cum zici masina ii destul de buna, mai ales ca ai luat-o de la un pensionar.
tekno, cred ca am eu ceva poze cu oltcitul visiniu, le caut in calculator si te anunt. |
mersi gabi...
ete bag iar pozele sa le gaseasca ami ushor... spoileru fatza... cred ca e de renault 5, prima generatzie... ar trebui sa ishi faca la comanda nishte spoilere de la voi din craiova :wink: https://www.4tuning.ro/upload/044_17a.jpg https://www.4tuning.ro/upload/045_18a.jpg |
10x Ciclistu si mie imi pare bine.. :) ;) era sa-mi faca figura sa-l dea fara sa jtiu eu.. dar bine ca am aflat si a oprit-o pentru mine.. bine poate sa fie cu dus intors.. chiar daca a stat in oras. .dupa ce voi merge eu cu ea sa inceapa sa pice.. :) ca doar n-o sa merg exact ca un pensionar :D dar sa vedem..
Kirilic.. si eu-mi doresc sa vaz mai multe oltcituri la Legale.. atat de mult m-am bucurat cand am vazut cele doua oltcituri de la CT. :D eu-s strangator.. iau aproape toate filmele.. dar ma cam seaca limita asta de trafic.. c'est la vie, tujours nasoala! :D Da tekno.. daca si-ar pune si ceva spoilare.. ar fi tare, tare.. sunt curios daca are motorul omologat.. si cam catzi bani a dat.. crezi ca potzi sa afli ? REGARDS! |
ok... nush daca o sa reushesc ca e din turda tipu shi rar de tot vad mashina prin cluj...
o sa ii intreb pe baietzi sa vad daca nu il cunoashte careva pe tip... |
Iti zic eu ca a dat o groaza de bani la omologare, sau depinde pe cine cunoaste acolo, ceva rude sau cine stie.
|
boss-ule sa o stapanesti sanatos.
la mai multi bani bagati in tunareala. te descurci si vei face rost de bani,cand te gandesti ca te asteapta sa bagi bani in ea,mai faci economi. |
asa sa fie.. zilele astea cred ca o sa iau pe un prieten si o sa-i trag cateva poze.. sa o vedetzi :) i'm happy .. este prima mea masina (cumparata in mare parte cu banii mei:) )! :)
in timp o s-o fac.. nu pot sa o las asa.. toate la timpul lor.. :) respekt! :) |
felicitari shi din partea mea bossul3tz pt. mashinutza. Lasa, don`t be sad... cum mai zicea cineva mai inainte...bani o sa gaseshti u pt. tunarit...(Vama Veche:\"gata, shtiu, imi vand casetofonu' \") :P lasate de fumat...de mers cu taxi, mai moale cu discotecile ...etc :P gloomeam
succes la modificari shi sa ne arunci shi 9 nijte poze cu ea! Bafta ! Restecpa! |
loolz.. Dodo, pai de fumat nu fumez, nu-i vaz rostu.. ce sa-tzi zic, sa fim noi sanatosi .. si timpu va spune tot.. :) 10x
|
norok cu masina noua bossule sa o stapanesti sanatos si sper sa ii faci un tuning k-lumea
PEACE!!! |
in limitele posibilitazilor ;) cu timpu.. poate va arata ceva cam ca RED sau DES ;) Respekt! :)
|
Re:
bosule mai zine ce ai mai facut la masina
|
Re:
Quote:
|
bossule! Bafta cu masina noua... si s-o faci sa arate mai bine k aia din logou' tau (kre apropo e oltcitu meu preferat :) :) :) )
|
BoSsuL3TZ, ce masina ti-ai luat ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning