Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

d3vilish_lips 19-04-06 16:59

Re: Ce vor barbatii?

....oh god! gata tuning ti`ai exprimat parerea ei pe a lor deja e "jenibila" discutia si nu isi are rostul dak o sa faci un sondaj chiar si pe forum o sa vezi k a noastra e o parere majoritara ....u o ai pe a ta si gata da parerea mea k o sa ti`o schmibi cu timpul....:rolleyes2

Cosmin255 19-04-06 17:02

Si eu am aceeasi mentalitate , nu sunt de acord cu m*** de la iubita (sa-ti faca sex oral ca sa intelaga toata lumea ca e mai grea de cap o parte)...fiecare cu a lui conceptie...

d3vilish_lips 19-04-06 17:24

.....va apropie varsta ...in fine mai bine ma abtin k deja zice lumea kas gica contra :rolleyes2

Cosmin255 19-04-06 17:40

nu e vorba de varsta ca e o idee mai mare ca mine , pur si simplu daca am nevoie de sex oral se gaseste unde...;) Get it?

ERY 19-04-06 18:11

Lewl ...se gaseste unde.....mai bine spune-ti mah ca nu vor prietenele voastre sa va suga **** si gata. Eu unu chiar nu am auzit nici un baiat pana acum sa spuna ca nu-i place sa-i faca prietena sex oral. Da in cur le ***eti? sau tot pe varianta faceti si asta. Da macar o labuta faceti singuri...sau tot la tarfe apelati ? Ce draq mah....

Sper sa fiti baieti mari si nu va suparati. Daca o faceti....oricum o sa va treaca!

Cosmin255 19-04-06 18:16

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Lewl ...se gaseste unde.....mai bine spune-ti mah ca nu vor prietenele voastre sa va suga **** si gata. Eu unu chiar nu am auzit nici un baiat pana acum sa spuna ca nu-i place sa-i faca prietena sex oral. Da in cur le ***eti? sau tot pe varianta faceti si asta. Da macar o labuta faceti singuri...sau tot la tarfe apelati ? Ce draq mah....

Sper sa fiti baieti mari si nu va suparati. Daca o faceti....oricum o sa va treaca!

Nu vrea prietena mea sa ma suga , vrei sa incerci tu? :( Ca daca nu vrei nici nu ... o sa-mi scot 2 coaste si-o sa ma sug singur.

Eugen_TL 19-04-06 18:19

Quote:

ma eu n-am dc sa ma supar.. vorba lu becali" daca m-as supara pt toti... as ajunge la balamuc"! e o diferenta sa-ti placa sa dai la pasarica, curuletz si guritza, urechiusa,nasuc etc etc..(cui draq nu-i place) si sa te retina ceva fatza de prietena ta( acum depinde de prietena--- la unele am dat dar uite ca am una la care nu vreau si punct pt ca e ceva mai special/// ai inteles dumitale acum? poate mai tarziu se va intampla..deocamdata nu) !

si prietena nu e vorba ca a refuzat ca nici n-am intrebato asa ceva... dar din discutii mi-a dat de inteles ca are o sila si inca nu e pregatita! mai mult iti trebuie sa stii? nu cred! cand o sa vina vremea ERY esti primu care te anunt8)

ERY 19-04-06 18:39

Ok...sa ma anunti...da sa trimiti si nite poze "doveditoare" :D

Cosmin255 19-04-06 18:43

Quote:

PS : sper ca esti baiat mare si nu te-ai suparat;)

Eugen_TL 19-04-06 18:44

Quote:

da da cum sa nu... altceva mai doreste imparatia dvs?:poke:

ERY 19-04-06 18:53

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Nu vrea prietena mea sa ma suga , vrei sa incerci tu?

Auzi....daca mi-ai fii supt tu **** as fii avut aceeasi parere cu tine, dar daca nu stergi ceea ce ai scris, si iti ceri scuze, s-ar putea sa ma sugi tu mult timp de acum incolo...si nu numai tu. Ai inteles? Sau trebuie sa fiu mai clar?

ERY 19-04-06 18:54

obrazNICK vbmenu_register("postmenu_384760", true);
:peace:Taci si lasa-i pe altii sa te ia de prost , decat sa deschizi gura sa o dovedesti:peace:

Tu tocmai ai dovedit-o.

Cosmin255 19-04-06 19:10

Quote:

obrazNICK vbmenu_register("postmenu_384760", true);
:peace:Taci si lasa-i pe altii sa te ia de prost , decat sa deschizi gura sa o dovedesti:peace:

Tu tocmai ai dovedit-o.

Quote:

Auzi....daca mi-ai fii supt tu **** as fii avut aceeasi parere cu tine, dar daca nu stergi ceea ce ai scris, si iti ceri scuze, s-ar putea sa ma sugi tu mult timp de acum incolo...si nu numai tu. Ai inteles? Sau trebuie sa fiu mai clar?

Vrei sa fii tu mai simpatic asa da nu prea iti iese , daca nu te bagai jepcar in seama probabil nu ti-as fi zis nimic , uite-te mai bine si vezi cine a inceput si cine tre sa-si ceara scuze;)

:peace:

ERY 19-04-06 19:12

Ok.Mai vorbim.

Cosmin255 19-04-06 19:14

Quote:

Ok.Mai vorbim.

Sa inteleg ca nu esti baiat mare si te-ai suparat?

All times are GMT +2. The time now is 16:43.

- Copyright 2026 4Tuning