![]() |
Re: Ce vor barbatii?
....oh god! gata tuning ti`ai exprimat parerea ei pe a lor deja e "jenibila" discutia si nu isi are rostul dak o sa faci un sondaj chiar si pe forum o sa vezi k a noastra e o parere majoritara ....u o ai pe a ta si gata da parerea mea k o sa ti`o schmibi cu timpul....:rolleyes2
|
Si eu am aceeasi mentalitate , nu sunt de acord cu m*** de la iubita (sa-ti faca sex oral ca sa intelaga toata lumea ca e mai grea de cap o parte)...fiecare cu a lui conceptie...
|
.....va apropie varsta ...in fine mai bine ma abtin k deja zice lumea kas gica contra :rolleyes2
|
nu e vorba de varsta ca e o idee mai mare ca mine , pur si simplu daca am nevoie de sex oral se gaseste unde...;) Get it?
|
Lewl ...se gaseste unde.....mai bine spune-ti mah ca nu vor prietenele voastre sa va suga **** si gata. Eu unu chiar nu am auzit nici un baiat pana acum sa spuna ca nu-i place sa-i faca prietena sex oral. Da in cur le ***eti? sau tot pe varianta faceti si asta. Da macar o labuta faceti singuri...sau tot la tarfe apelati ? Ce draq mah....
Sper sa fiti baieti mari si nu va suparati. Daca o faceti....oricum o sa va treaca! |
Quote:
|
Quote:
si prietena nu e vorba ca a refuzat ca nici n-am intrebato asa ceva... dar din discutii mi-a dat de inteles ca are o sila si inca nu e pregatita! mai mult iti trebuie sa stii? nu cred! cand o sa vina vremea ERY esti primu care te anunt8) |
Ok...sa ma anunti...da sa trimiti si nite poze "doveditoare" :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
obrazNICK vbmenu_register("postmenu_384760", true);
:peace:Taci si lasa-i pe altii sa te ia de prost , decat sa deschizi gura sa o dovedesti:peace: Tu tocmai ai dovedit-o. |
Quote:
Quote:
:peace: |
Ok.Mai vorbim.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning