Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

korkodusha_acra 18-11-05 09:38

Mustang, daca tipa a fost intr-adevar tratata cu afectiune si respect si, cu toate astea, a alergat in bratele altuia precum spui, eu consider ca nici macar nu se incadreaza in categoria de care vorbeam... Eu ma refeream la o femeie care iubeste. Probabil cea despre care povesteai a avut o relatie de convenienta, sa spunem asa... si in momentul in care s-a ivit ceva mai bun din punctul ei de vedere, a profitat de ocazie.
E aiurea, ce sa zic, dar stim cu totii ca se intampla si lucruri din astea... Imi pare rau!

korkodusha_acra 18-11-05 10:01

Ai dreptate, Santos! E bine sa ai prieteni langa tine in situatii dificile si, de asemenea, e bine sa le primesti si sa le asculti sfaturile. Insa niciodata (niciodata!) nu le lua si nu le respecta cuvant cu cuvant. Intotdeauna gandeste-le, interpreteaza-le si ADAPTEAZA-LE la problema pe care o ai, la situatia in care te afli... cu alte cuvinte, urmeaza-le sfaturile (DACA sunt bune!) IN STILUL tau. Eu cred ca asa iese cel mai bine: completezi f bine modul general in care le-ai primit... cu cel personal, al propriilor probleme.
Si inca ceva! Mare atentie la persoana de la care le primesti! Am inteles din ce ai scris tu (si aici si in alt topic) ca au fost si unii rau-intentionati. Sunt multe cazuri si... sunt, de obicei, persoane apropiate, in care tu ai incredere nebanuind vreun moment ca sunt \"roase\" de invidie (e cel mai des intalnit motiv!!) si pot avea un interes anume atunci cand se implica in problemele tale...[/u]
Stii cum e: fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!

EvLSant0S 18-11-05 11:22

Uite , ai dreptate in ceea ce ai spus , insa , nu eu sunt cel care .. a acceptat sfaturile celorlalti , le-am ascultat .. insa .. am facut ce mi-a spus inima, pentru ca asa am considerat ca e mai bine , atunci cand iubesti , faci ce spune inima, atata timp cat esti sigur ca si persoana de langa tine face LA FEL ! nu se ia dupa altceva ... sau altcineva ..

eu vad asa problema , in mod normal .. cand 2 se iubesc, normal , apar probleme , automat apar \" prietenii \" ... ii asculti .. dar .. faci ce crezi tu ca e mai bine , iti asculti inima ...
ca daca unul dintre cei 2 .. care formeaza cuplul , asculta inima , iar celalalt prietenii ..
se duce totul ..... de suflet ... ;) cel putin eu asa am patit , din pacate am fost cel care si-a respectat promisiunile facute / pacturile si etc , si am avut de pierdut , deoarece .. partenera NU a facut asa ..
oricum .. cica .. sa gresesti e omeneste .. sa ierti e divin ..
da ... cand gresesti de 2 ori consecutiv ? mai e omeneste ? si atunci . .sa ierti ce mai e ? trecand MAI departe .. . sa gresesti a 3-a oara ... ?! ...
si cel de langa sa ierte din nou ? cu toate ca e ranit ? in fine , sunt chestii prin care trec .. si ... nu stiu de ce o fac : /
greu de explicat in cuvinte , sunt chestii pe care nici macar nu le simti .. daramite sa le explici in cuvinte

EvLSant0S 18-11-05 11:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Adevarat, Santos!

+ un sfat de la mine: o relatie este formata din doua persoane. Atunci cand a 3-a se baga, nu e bine, indiferent ca e mama, tata, fratele, prietena cea mai buna, vecinu' de la 3, sau invatatoarea din I-IV. Lucrul asta mi l-a spus o persoana... mai in varsta, mult mai in varsta ca noi si E ADEVARAT!

+ ... toate problemele au sanse mari de rezolvare prin COMUNICARE intre cei doi care formeaza cuplul, nu prin nervi, orgolii, incapatanare, s.a.m.d. Si asa e!!!

Bafta in dragoste! :wink:

PS: Santos, te pupa fratele tau si... te pupa si Cristiana :peace:

Gabitza .. in primu rand .. pupici Cristianei .. spune-i ca .. n-am mai papat de mult cartofi prajiti cum a facut ea in ziua aia ... s-a termenat cu smecheria fratimiu :P
continuand .. sa-i stea-n gat ... ceva .. aleia / aluia care accepta/a acceptat . . sfaturi si etc de la o a \"3-a\" persoana ..
totodata sa le stea in gat ceva .. alora .. care accepta / au acceptat ... ca altii sa le rezolve probleme ... gen . .vrei sa pui punct unei relatiei , fa-o tu , nu pune pe altii ..
mai gandeste-te si la ce simte celalalt , nu te mai gandii numai la tine ..
In loc sa INCERCI sa faci bine , mai bine FA bine , ca tot rau iese incercand ..
Zici bafta in dragoste gabitza , e dureros .. ca .. bine , voi poate atzi trecut de mult peste , eu de abia am trecut peste .. .1st love .. si .. e urat ca .. prima-i prima. . e dragoste pura ..
deja cand te risti sa iubesti a doua oara .. nu mai e ca prima data , ptr ca .. apare ratziunea .. nu mai faci pur si simplu ce simti , gandesti fiecare miscare .. te chinui , te asiguri , sa nu te arzi .. ( asta in cazul meu , care m-am ars prima oara ) ca sa nu mai zic de faptul ca ... poate .. nu prea mai poti sa .. iubesti ... : / nu mai ai incredere in nimeni si tot asa ..

Sa va cer o parere ..
Aveti un / o .... iubit/iubita ... stati mult impreuna , va iubiti , la un moment dat se rupe .... relatia .. la cel mai urat mod , din cauza lui / ei , dupa ceva timp .. cateva luni de zile .. incepeti sa mai discutati .. despre diferite chestii .. respectivul / respectiva , isi aduce aminte de cat de frumos era , si etc. si oarecum va da de inteles ca .. ar fi loc de .. o combinatie ... 1st of all , acceptati ? macar ca idee ? sa va combinati din nou ? cu toate ca a gresit in cel mai barbar mod respectivul / respectiva ..
2nd .. respectivul / respectiva .. e .. un / o .. indecis / indecisa .. notoriu / notorie .. si habar nu are ce vrea de la viata ... ba vrea sa se combine , ba nu , nici el /ea nu stie ce vrea sa faca , trec zile .. in mom. asta .. asteptati .. sa decida .. ( se intelege ca .. atzi acceptat .. sa .. mai bagati o fisa .. poate de data asta merge ) dupa care bomba , respectivul / respectiva .. va spune ca .. nu vrea decat sa fitzi amici ... ce faceti ? acceptati ? in conditiile in care voi vreti sa va combinati , nu amici ... acceptati sau nu ? pare complicata situatia ? =)) poate e complicata .. chestia vazuta din exterior , habar nu aveti cat de .. chulo .. e chestia asta , traita ;) astept ..

aleks 18-11-05 11:49

santos, in prima situatie sunt eu acum...
eu am rupt relatia, dar parca tot eu as vrea sa o reinnod... k intr-adevar au fost multe bune inainte
dar sunt indecis, pana mea , parca nici fara control orar, cu detalii despre desfasurarea mea in timp si spatiu nu-i rau
nu pot sa iau o hotarare ferma...
daca ar fi mai putine necunoscute, poate ar fi mai simplu, dar e o ecuatie cu prea multe variabile, si nu evoluaeaza unele in functie de altele...

Gabi 18-11-05 11:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Aveti un / o .... iubit/iubita ... stati mult impreuna , va iubiti , la un moment dat se rupe .... relatia .. la cel mai urat mod , din cauza lui / ei , dupa ceva timp .. cateva luni de zile .. incepeti sa mai discutati .. despre diferite chestii .. respectivul / respectiva , isi aduce aminte de cat de frumos era , si etc. si oarecum va da de inteles ca .. ar fi loc de .. o combinatie ... 1st of all , acceptati ? macar ca idee ? sa va combinati din nou ? cu toate ca a gresit in cel mai barbar mod respectivul / respectiva ..

Eu am facut-o si... nu regret !

EvLSant0S 18-11-05 12:03

Ok , mi-ai dat de gandit , pana una alta ma bag la somn , ca n-am reusit azinoapte , si vreau sa fiu fresh diseara-n H , ms

needBrain 18-11-05 16:50

told you so........

EvLSant0S 18-11-05 18:23

not helping ...

needBrain 18-11-05 18:28

ete fleosc
vb noi pe privat.

BlueEyes 21-11-05 00:25

L O L
EU ma cam feresc s dau sfaturi .... am facut lucrul asta si am fost privita k dusman ... n-am s mai fac asta in viata mea ...... intr-o relatie ... cand cineva iubeste .. are cearceafu` pe ochi !!! nimic nu poate rupe acel val......va va asculta va va da dreptate va sune da e k tine pe moment si cand se va int cu \"iubi\" se va sterge tot din memorie !!!! credeti-ma e chiar ADEVARAT .....iar la sf relatiei ... ptr k daca e bataie de joc ... va spune \"ba cate drptate ai avut !!!\" ....da ..... ai avut da` ...... ai avut-o ptr tine

EvLSant0S 21-11-05 03:16

yap , asa e .. :)
cati mi-au spus .... :) si .. tot ca mine am facut ... offf

korkodusha_acra 21-11-05 08:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
L O L
EU ma cam feresc s dau sfaturi .... am facut lucrul asta si am fost privita k dusman ... n-am s mai fac asta in viata mea ...... intr-o relatie ... cand cineva iubeste .. are cearceafu` pe ochi !!! nimic nu poate rupe acel val......va va asculta va va da dreptate va sune da e k tine pe moment si cand se va int cu \"iubi\" se va sterge tot din memorie !!!! credeti-ma e chiar ADEVARAT .....iar la sf relatiei ... ptr k daca e bataie de joc ... va spune \"ba cate drptate ai avut !!!\" ....da ..... ai avut da` ...... ai avut-o ptr tine

Da, corect! Ai dreptate, exista riscul sa fii prins la mijloc atunci cand dai sfaturi, dragostea e oarba, stii cum se zice... Cand esti direct implicat, sentimentele primeaza...
Si, uneori, chiar esti privit cu neincredere daca vii cu o vorba buna pt un prieten in situatia asta. E adevarat ca la sfarsit tot pe umarul tau va veni sa planga... Si nu poti face decat sa-l consolezi, desi tu stii ca, la un moment dat, l-ai fi putut feri de asta, daca te-ar fi ascultat...

needBrain 21-11-05 09:23

hmmmm
chiar ca-s cam inutile sfaturile...cel mai bine zic io,e ca trebuie oferit un umar pt a se plange....macar atat,descarcare....

aleks 21-11-05 15:04

asta da, ajuta mai mult...

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning