Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

trafy-vr6 12-12-08 16:13

Re: Accidente in RM. VALCEA

a , stiu unde:) naspa curba aia

VL 77 SYD 15-12-08 02:04

Sunt suparat si nu mai postez nimic. Mi-au sters comentul la Sprinterul cu soferul vopsit si pozele in care un Mercedes a zburat un om la Raureni.

GOGU_VL 15-12-08 12:55

Se mai intampla tati ;)
Oricum stai cu ochii in 16 pt poze...ar trebui sa vina ninsoarea si atunci sa vezi alunecari :rolleyes2

andreyWOB 15-12-08 19:29

:)))))) SYD pune poze fara oameni :D si poate nu ti le mai sterge nimeni :D

radu_nb1 16-12-08 18:53

1 Attachment(s)
doar atat am pucat sa vad,am pierdut actiunea

VL 77 SYD 18-12-08 02:19

3 Attachment(s)
Intre Vilmar si Oltcim, neacordare de prioritate, fara victime.
Attachment 730356Attachment 730357Attachment 730358

lupalb 18-12-08 09:58

Pai pe strada aia defapt se aplica legile de circulatie impuse de oltchim, pentru ca este proprietate privata din cate stiu eu. Poate ma insel, dar eu asa imi amintesc:)

trafy-vr6 18-12-08 14:13

de cand face oltchim reguli de circulatie?:))))

GOGU_VL 18-12-08 14:37

:lol: :)))) ai dreaq sunteti ma

lupalb 18-12-08 16:39

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1928617)
de cand face oltchim reguli de circulatie?:))))

Pai le adopta pe alea existente, dar fiind proprietate privata ar putea sa puna orice semne ar vrea ei. Ce, la tine pe pamant vine politia sa faca reguli sau altcineva??

trafy-vr6 18-12-08 20:12

ar putea, nu cum ai spus tu ca le impun ei :))

Alexik 18-12-08 23:38

strada Platforma Industriala nu e proprietate privata...e domeniu public...

poate acea strada care imediat dupa pod face dreapta, spre oltchim...da, de la un anumit punct e proprietate privata :)

lupalb 19-12-08 06:09

pai si nu pe strada aia e? ca mie asa mi se pare. Sau au asfaltat astia intre timp de e asfaltu` ca-n palma?
In fine, dar am dreptate cu regulile. Pe proprietate privata ai dreptu` sa iti faci ce reguli de circulatie vrei.

trafy-vr6 19-12-08 08:02

nu cred, defapt nu e normal, asta inseamna ca imi cumpar jumate din valcea si imi fac regulile mele ? gandeste-te ce ar iesi daca ar cumpara becali un cartier din bucuresti si si-ar pune regulile lui :)) sunt facute cu cap astea

lupalb 19-12-08 08:20

Atata timp cat e proprietate personala...de-aia se numeste asa. Faci legea pe "tarlaua" ta, in limita de a nu deranja pe altcineva. Daca ai pus semn cu proprietate personala, nu mai are nimeni drept sa faca nimic. De ce crezi ca se zice ca "a condus pe drumurile PUBLICE in stare de ebrietate"??
Iti spun eu ca asa e , daca ai proprietatea ta, si ai strazi pe ea, iti pui ce legi vrei. Poti sa iti pui prioritate de stanga in loc de prioritate de dreapta. Poti sa pui limita de viteza 900 la ora, nu are nimeni ce sa iti faca. Uita-te la reportaju` cu aia din parcarea de la real din timisoara, sa vezi ca la final zice tipa ca politia nu a avut ce sa le faca pentru ca erau afara din oras pe o PROPRIETATE PRIVATA.

All times are GMT +2. The time now is 04:50.

- Copyright 2026 4Tuning