![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
a , stiu unde:) naspa curba aia
|
Sunt suparat si nu mai postez nimic. Mi-au sters comentul la Sprinterul cu soferul vopsit si pozele in care un Mercedes a zburat un om la Raureni.
|
Se mai intampla tati ;)
Oricum stai cu ochii in 16 pt poze...ar trebui sa vina ninsoarea si atunci sa vezi alunecari :rolleyes2 |
:)))))) SYD pune poze fara oameni :D si poate nu ti le mai sterge nimeni :D
|
1 Attachment(s)
doar atat am pucat sa vad,am pierdut actiunea
|
3 Attachment(s)
Intre Vilmar si Oltcim, neacordare de prioritate, fara victime.
Attachment 730356Attachment 730357Attachment 730358 |
Pai pe strada aia defapt se aplica legile de circulatie impuse de oltchim, pentru ca este proprietate privata din cate stiu eu. Poate ma insel, dar eu asa imi amintesc:)
|
de cand face oltchim reguli de circulatie?:))))
|
:lol: :)))) ai dreaq sunteti ma
|
Quote:
|
ar putea, nu cum ai spus tu ca le impun ei :))
|
strada Platforma Industriala nu e proprietate privata...e domeniu public...
poate acea strada care imediat dupa pod face dreapta, spre oltchim...da, de la un anumit punct e proprietate privata :) |
pai si nu pe strada aia e? ca mie asa mi se pare. Sau au asfaltat astia intre timp de e asfaltu` ca-n palma?
In fine, dar am dreptate cu regulile. Pe proprietate privata ai dreptu` sa iti faci ce reguli de circulatie vrei. |
nu cred, defapt nu e normal, asta inseamna ca imi cumpar jumate din valcea si imi fac regulile mele ? gandeste-te ce ar iesi daca ar cumpara becali un cartier din bucuresti si si-ar pune regulile lui :)) sunt facute cu cap astea
|
Atata timp cat e proprietate personala...de-aia se numeste asa. Faci legea pe "tarlaua" ta, in limita de a nu deranja pe altcineva. Daca ai pus semn cu proprietate personala, nu mai are nimeni drept sa faca nimic. De ce crezi ca se zice ca "a condus pe drumurile PUBLICE in stare de ebrietate"??
Iti spun eu ca asa e , daca ai proprietatea ta, si ai strazi pe ea, iti pui ce legi vrei. Poti sa iti pui prioritate de stanga in loc de prioritate de dreapta. Poti sa pui limita de viteza 900 la ora, nu are nimeni ce sa iti faca. Uita-te la reportaju` cu aia din parcarea de la real din timisoara, sa vezi ca la final zice tipa ca politia nu a avut ce sa le faca pentru ca erau afara din oras pe o PROPRIETATE PRIVATA. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning