![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Nu prea multe ...am fost destul de putini saptamana asta ...speram ca dupa ce se termina scolile...stresiunile ...sa refacem grupul mare...si sa aveam si parte de actiune.
Am pus deja la cale un plan ...dar nu dau inca detalii. |
salve! Mi-a placut tare mult la voi si as vrea sa vin mai des si sa veniti si voi in Bacau tot in numar cat mai mare! Eu sunt cel cu Loganu albastru cu pana :)
|
Mda aline te rog sa ne suni pe fiecare si sa ne zici de curse pls
|
Cu tot respectu Ciprian dar...l-am intrebat pe Ghici daca stie ceva de tine...si m-am gandit ca o sa te sune...insa totul a fost pe moment ...nu a durat mai mult de zece minute...max 20...
Si sa stii ca ma "bucura"faptul ...ca ai o asa buna parere despre NOI TOTI...in fine ...nu am de gand sa stau acuma sa arunc vorbe de ... asa cum faci tu. |
Quote:
|
Quote:
|
dap ^^:D;)
|
Salut!Eu nu ma bag in pb voastre de acolo de la voi,pt k si noi le avem pe ale noastre!dar la voi la piatra din cate am vazut e o atmosfera placuta prin care ii strangeti pe mai toti langa voi si sunteti uniti(cu cateva exceptii)Dar bravo voua!Ne mai vedem curand,eu cel putin Ali_ump ma gandesc serios sa vin de acum direct la voi la intalniri,imi face placere!;) Bafta si numai bine tuturor!
|
Nus ciprian daca baieti au ceva cu tine da eu cel putin nam nimica da vad ca u incepi cu jicnirile "si iti zic sincer succes la proiectu tau"
|
Quote:
Eu nu pot veni prea des ca intra ,,jandarmul" pe fir si ma ia la intrebari, iar de alte ori se iveste cate ceva!:sad: |
Vezi Alin eu ti-am zis ceva inca de cand am fost prima data in leg cu certurile si restu pt ca asa s-a intamplat si la noi
eu zic sa nu va certati de aiurea parca ati fi niste copii ... Mai Ciprian nush daca Alin are vreo vina dar noi l-am luat pe nepregatite cand lam sunat si i-am zis ca o sa venim si el a incercat sa stranga cateva masini ... chiar daca au fost cateva dar mie mia placut si in formula asta pt ca asa reusesti sa te cunosti mai bine cu baieti (si fetele :)) ) NT98ADU tu ai cumva bmw ul ala seria 5 ? cand o sa mai venim poate ai sa iti faci aparitia ca de mult vreau sa vad si eu masina aia :) |
Cine-i baiatu cu oltcitu? SUPER TARE!
Eu nu garantez ca am sa vin saptamanal pentru ca am un program foarte incarcat de dimineata pana seara si tre sa multumesc pe toate inclusiv pe voi si na imi vine un pic cam greu... dar ce sa zic anu asta sper sa termin proiectu ce l-am inceput si atunci o sa fiu o prezenta mai placuta si mai tunata :D (GLUMESC) |
Nu ma mai bagati in seama pe mine.
Discutati despre ale voastre. Numai de bine Adios. |
mmm...nice intalnirea :) dar poze ????
|
iara cearta..off..ajungem de unde a plecat.. :rolleyes2 eu zic ca alin n`are nicio vina k oamenii nu prea se impaca intre ei... si ..el nu se poate imparti in 60 d locuri odat..ca sa`i satisfaca pe toti...! bafta all!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning