![]() |
Re: Conducere fara permis
in orice caz,daca prietenul retrage plangerea,posibil sa scape,mai ales ca nu l-a vazut nimeni conducand,ar putea sa nege tot,iar prietenul sa retraga plangerea
(asta in cazul in care povestea e adevarata...) |
atunci respectivul "prieten" ar putea fi tras la raspundere pentru fals in declaratii...cel mai probabil, daca nu are pe cineva prin POLITIE
|
Oricum,cred ca l-am lamurit pe Nea Omu' ca urmeaza sa se intample chestii nu tocmai placute pentru el :)
|
asta e. Stia la ce riscuri se supune. Te joci cu focul? Ori te arzi ori scapi . Din 2 una . Imi pare rau pentru cei prinsi...dar bagati de seama ceilalti . Nu va bagati la conducere in oras. Mergeti pe camp, in padure sau oriunde nu este drum public si va dati cu masina si nu aveti nicio probema cu politia. Asa daca te-a prins o sa ai cazierul patat toata viata si chestia asta numai lucruri bune nu o sa-ti aduca.
Go fast ! Drive safe! |
si ce daca sunt un user nou ieri mam inscris ca sa aflu cateva raspunsuri la problema mea tot ce am spus e adevarat
|
Quote:
|
asta am facuto intro duminica si sambata fusese ziua mea am facut 21 de ani iar luni trebuia sa ma inscriu la scoala de soferi dar ma mancat undeva si am baut vreo 3 beri si mam urcat la volan asta e.acum nam mai pus mana pe volan nici in poligon deasta vreau sa incerc sa ma inscriu la scoala de soferi
|
da oricum maine ma duc sa imi scot cazierul sa vad ce am pe el si il duc la o scoala de soferi sa vedem ce zice am o pila la o scoala de soferi poate reusesc dar totusi nu miati raspuns la o intrebare mia patat cazierul daca inca nu sa dat sentinta sau e patat din prima zi decand am fost prins ?si spunea cineva ca la alcolemie de 0,75 iti face dosar penal , eu cand am fost sa platesc analiza la sange mia spun aia asa:ai scapat de dosar penal pt ca ai sub 0,80 alcolemie si dupa aia mam interesat undeva si mi sa spus ca nu am dosar penal chiar daca am condus fara permis. si inca ceva pot sa scot cazierul inainte sa ma inscriu la scoala de soferi sau tre sa fiu inscris ca sa-l scot ?
|
e caz pemal daca ai peste 0,8 alcolemia . daca ai sub 0,8 , iti suspenda carnetu 90 zile .. asta daca are ce sa-ti suspende +amenda . cazieru poti sa-l scoti cand vrei tu . nu e restrictie . te duci la politie , dai 5 ron sau cat mai e si ti-l da pe loc .
|
nutzule... tu ai citit tot ce zice biatul asta? :lol: ce permis sa-i suspende? nu are! si masina a luat-o fara acordul proprietarului... adica furt!
1. dosar penal pt furt. 2. dosar penal pt conducere fara permis pe drumuri publice. nu mai vezi permis... 3. dosar penal pt conducere fara permis pe drumuri publice sub influenta alcoolului. :lol: eu stiu ca atunci cand ai dosar de cercetare deschis, nu ti se da cazierul. dar stai linistit, o sa primesti citatie sa te prezinti la tribunal, sa raspunzi in fata legii... nu te uita ei. posibil sa primesti 1an - 1,5 ani cu suspendare, adica nu executi pedeapsa, plus pedeapsa complementara, plus interzicerea dreptului de a mai da de permis nu mai stiu cati ani, plus cazierul patat... oricum nu cred ca mai vezi vreodata permisul. dupa parerea mea, situatia e destul de urata pt tine...:( depinde ce declaratii ai dat la politie, in functie de alea poti sau nu sa scapi de furt si de conducere fara permis, si atunci scapi si de alcolemie... |
apache si restu va luptati cu morile de vant ,nu aveti cum sa ii convingeti
lasai in pace,am incercat si io alti sa ii lamurim,in fine zmeii din china au acum acte de romania pur si simplu nu are rost,o sa le vina randu cand ii opreste ala de sta pe marginea strazii si o sa vada atunci.....prea multe de zis si prea putin chef de scris pentru uni care sunt la fel ca emo....adica "tru" ca conduc fara plasticu ala roz...ce o mai fi si ala.....o ceva roz fara pic de importanta..... hai bafta zmeii romaniei P.S:stiti melodia aia cu ridica-ma la cer:D ????? |
mihai...stiu melodia..e faina rau...si lasa ca nu ma stresez,imi plac morile :)))
asa,revenind la subiect marius.driver daciile din 74 nu prea mai poresc ele nici cu cheia apai cu unghia cum zici tu.. geo_zga ..ai spus ca sunt trei motive pentru care s-ar alege cu dosar penal...e adevarat dar as mai avea de complectat faptul ca legea spune ca daca infractiunea este in regim auto "adica mai exact furt auto,condus fara permis ,condus beat +fara permis" nu mai ai dreptul sa dai de carnet nici dupa cei 5 ani cand expira cazierul. Ma rog,asa zice legea.Eu cunosc 2 cazuri cu cazier din cauza furtului auto, unu a luat ,altul nu ... |
Parerea mea este sa faca fiecare ce vrea. Daca au noroc bine,daca nu iarasi bine. Important este ca li s-au prezntat consecintele. Daca si le asuma, e problema lor. Nu putem jdeca in functie daca au sau nu carnet cat de bine conduc. Sunt oameni fara carnet care conduc mult mai bie decat unii cu carnet. Inorice caz, oricat le-ai explica ca nu e bine, oricum vor face cum ii taie capul si asta e. Iar daca va ganditi la siguranta, siguranta v-o asigurati voi insiva. Singura persoana care va poate feri in trafic sunteti voi insiva.It's a jungle out there. Iar politia...e corupta.Si uneori e mai bine asa...
Stiu un baiat din Bucuresti care acum cred ca are in jur de 22 de ani; a facut la 18 ani scoala de soferi, a dat examenul de 8 ori si a picat. Nu stiu de cate ori a picat sala si de cate ori orasu. Atunci a zis "Gata!", nu a mai dat examen, si-a cumparat masina si acum calareste strazile inca fara carnet. Nu stiu daca l-a prins politia vreodata,nu stiu daca a dat spaga, dar stiu ca inca ruleaza si o face non-stop.Nu mi-e prieten apropiat si nici nu pot spune ca sunt de acord cu ce face dar va dau un exemplu despre eficacitatea politiei romane. Mai mentionez ca omul n-a avut nici un accident si toti spun ca este un sofer foarte bune. De aici trag concluzii si in privinta eficacitatii examinarii candidatilor pentru carnet de catre politisti (cel putin la oras...). |
eu unul nu cred povestea sincer...puteti sa ma acuzati dar nu se leaga unele lucruri...citi si voi de 2 3 ori si apoi vedeti...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning