![]() |
Re: Cielo 2006
Mustang, nu am "foarte mare" incredere... mecanicul care imi face treaba la masina e pe la 60 ani, mi s-a parut f priceput. nu merge pe nimerite cand umbla la masina. problema cu caseta de directie e ca nu prea iti poti da seama de unde se aude... mie mi s-a parut ca e din bord, ca si cum ar fi ceva desprins pe acolo; am desfacut bordul si a reusit doar sa stric pe acolo (s-a rezolvat la electrician)...
la care bucsi te referi? p.s: imi poti recomanda alt mecanic, stiu ca sunt multi alti mecanici priceputi, dar eu le fac pe garantie... si nu ma pot duce decat la service autorizat Daewoo. |
Da frate scuzama nu am stiut cum sa scriu dar acuma am imvatat si nu se va mai repeta :* cat despre masina o sa ii fac si cateva poze unde am sa o prezint nu e spectaculoasa dar pentru mine e potrivita
|
si filtrul de aer este k&n pentru motor de 1.6
|
Quote:
Cat despre service si mecanici: serviceul de care iti spun este AutoMec'99 si este service autorizat Daewoo. Il gasesti prin Pantelimon, langa fostul Pilot. :) |
pai bucsile alea 2 de care vorbesti tu nu sunt cumva pe flansa? eu am vazut 2 bucsi pe flansa aia, in ele vin prinse bratele directiei... flansa a fost schimbata cu totul, cu tot cu bucsile astea 2. poate tu te referi la alte 2 bucsi, dar nu-mi dau seama acum care... daca nu-i da de cap mecanicul meu, vorbim si ma duc la AutoMec.
|
De alea ziceam si eu. Scuza-mi interventia "neplacuta", dar sunt oarecum la munca, am citit mai mutle topicuri si am crezut ca nu umblasei la flansa. Acum am citit tot. Sorry.
Mai pun o intrebare si poate iti dau un raspuns ceva mai tarziu. |
4 Attachment(s)
si consola de climatizare cu led-uri albastre :D asta a fost simplu de facut, cu cateva indicatii din partea lui Matza :)
pe unul din firele albe (apar 2 in poza si sunt alimentarea luminilor) am pus o rezistenta de 270k si in locul becurilor (2) am pus cate un led albastru Zextar. peste led-uri am pus "caciulitele" alea verzi... se vede bine, cu exceptia faptului ca rosul nu mai e rosu si albul nu mai e alb, la temperatura... si ca lumina nu este perfect uniforma. urmeaza zilele astea becurile de la butoanele de pe bord. |
Daca ai fi dat ledul cu putina acetona si il faceai mat nu crezi ca lumina uniform ?!
Oricum este ok si asa din poze nu se observa vreo diferenta mare. |
led-urile sunt matuite cu smirghel si au pusa peste si "caciulita" aia verde care era pusa pe becuri. e cam greu sa ilumineze uniform doar 2 led-uri pozitionate jos, intre "rotitele" de reglaj... lumineaza mai slab al distanta, e logic :)
|
Cul Geo, cul ... ;)
|
ms, ms :D sunt mai multumit cu ceva facut de mana mea, decat cu niste bani dati pe un "ceva"... de asta o sa renunt la plasme (le aveam in proiect) si o sa-mi fac tot bordul, singur, cu led-uri. normal, cu indicatii si suport tehnic :D
|
Salut , am si eu o intrebare : daca schimb casetofonul original de la masina.Cum pot face, sa se ridice antena doar cand este pe radio si nu sa se ridice cand este si pe muzica ? Daca imi poate spune cineva va rog . Multumesc
|
Quote:
|
Imi cer scuze dar nu am stiut unde
|
Incearca la zona tehnica Daewoo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning