![]() |
Re: Blow Off Valve
ceva ..care v-a da de gandit.... :lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=Z_fG_b65WiU&feature=fvw |
Quote:
eu si gramatica lu peste....:oops: |
1 Attachment(s)
salutare...nush ce sa zic dar nu cred ca imi merge cum trebuie bov-ul..din cate stiu gaurile alea ar trebui sa fie deschise cand sta la relanti si cand o turez sa se inchida sa dea presiunea afara nu?atasez o poza k el
|
nu stiu exact cum lucreaza bov-ul tau,dar din poze pare a fi cu piston si da,dar trebui la relanti ca acel piston sa vina in spatele gaurilor doar daca pe mijlocul pistonului mai ai o supapa mica din plastic cu un arc intre ea si piston,cel putin la al meu bov forge asa este
de functionat a functionat vreodata bov-ul?in mers se aude? |
da are un arc pe mijloc si se aude la turatii mai mari...pot sa il si reglez de la turatii mai mici dar se opreste motorul
|
se opreste fiindca ramane pe deschis supapa,lasa-l asa cum este daca functioneaza,rolul lui in primul rand este functional,apoi pentru fite... :P
|
nu ma intere pt fite...doar sa mearga kum tre...de asta zic ca nus daca e reglat cum tre...stiam ca gaurile alea tre sa fie deschise
|
cu ce te ajuta la relanti daca sunt gaurile alea deschise?
|
nus la ce ma ajuta de astea zic...eu stiam ca trebuie sa stea deschise de asta intrebam si eu ce si cum;)
|
salut, Eu am o Skoda Felicia 1.3 benzina din 97 cu carburator dublu corp..este non turbo.
as vrea sa stiu daca pot monta BOV pe ea..daca da, unde se monteaza? PLS. HELP mE :) |
citeste topicul asta si o sa vezi cu ce se mananca bov-ul ;)
|
Quote:
Ma gandeam ca poate exista vreo sansa sa-mi montez si eu un BOV (imi place la nebunie sunetul BOV) asta inseamna ca trebuie sa-mi pun neaparat o turbina... de unde o cumpar? cat ma ajunge o turbina? cum imi dau seama daca e buna sau nu pt masina mea? |
TBC ce semnificatie are? cumva T=turbo, B=benzina, C= carburatie sau TuBerculoza Pulmonara Acuta :D
|
Prima varianta inseamna...dar suntem offtopic,ti-am raspuns la mp ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning