![]() |
Re: E30 - CJ 89 LOW
Am gasit pozele,in prima poza unde e marcat cu 1 se face reglajul relentiului la cald dupa ce astupi furtunul marcat in poza 2-a cu 2.Daca te uiti atent vezi si folia mea montata deja. BAFTA.
|
2 Attachment(s)
Si pozele.
|
Quote:
Ms! imediat dupa trecerea sarbatorilor o sa incerc si varianta asta, m-am folosit si eu destul de jetronik, e OK dar pt genul asta de prob asi renunta la el. Am avut 2 ani 2.5 24v pe urs si de 1 an am pus inapoi jetronik-ul. Acum am achizitionat un 3.0 m54 dar s-au stricat planurile si momentan nu am bani sa cumpar restul de piese necesare montajului. Deci ma voi mai folosii un timp bun de jetronik. Ms inca odata, dau o bere la BV! |
salut cred ca te am mai intrebat ce buza ai pe fata ? ms mult
|
Quote:
|
Quote:
Asta pentru ca vine de fabrica de 9 cm latime mijlocul, 10 cm colturile si 11,5 cm capetele. am vrut neaparat sa fie dreapta si la un nivel:D daca o compari cu una originala vei observa diferenta. |
Quote:
|
11 Attachment(s)
Vand sau schimb cu E30 cabrio, preferabil schimb! poate chiar si E36 daca este in stare buna.
Itp, asigurare valabila, motor 2.0 12v original al masinii, acte pe numele meu! tel:0743907050 |
1 Attachment(s)
Quote:
Unde sunt toti clientii aceia care il vroiau cand nu era de vanzare?:D Si cei care mi-l cereau la E30 fest, acum recent...8) |
nu-l vindeee !!! e prea frumos :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Imi doresc enorm de mult un ursulet cabrio!!!:D Deci in concluzie ursul CJ 89 LOW se vinde la pret bun sau se schimba cu urs cabrio. |
Atunci sa-l faci macar la fel de fumos ca asta :D
Spor la vanzare !!! |
Quote:
Revenind la subiectul principal: In functie de starea masinii care o primesc la schimb ofer eventual si motorul M54B30 achizitionat in primavara(impreuna cu toata electrica de pe E46 necesara montarii pe urs) care imi sta in 850E. |
Salut, frumoasa masina, ti-am vazut-o parcata acu 2 zile in campia turzii inainte de un sens, e pacat daca vrei sa o dai ca arata super.. am si recunoscut-o de pe forum :D, bafta cu ea.
Numai bine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning