![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Pun si poze cu interiorul cu toate c anu e gata ....
|
5 Attachment(s)
Pun si poze cu interiorul cu toate ca nu e gata ...
|
Pai rosu il si face din ceea ce spunea zeta:lol:
|
SQ Addict: :lol::lol::lol: multumesc..cand va fi gata cu siguranta o sa il vezi;)
furry_lion: da...aveam ochelarii aburiti cand am citit ce ai scris tu:-P 8 valve: multumesc mult pentru poze:oops: valitataye: da..?...rosu..?:twisted: ...am vorbit azi cu domnu tinichigiu:D...si mi-a spus ca a inceput sa lucreze la masina mea, maine ma duc sa vad eu cu ochii mei:-P |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
inca o zi de munca..in frig:cry:
...multumesc Maibunu pentru vizita...si e bine ca nu am uitat sa dau cafeaua aia:-P:oops::oops: poze cu telefonul am ramas fara baterie la aparat |
Quote:
|
:yikes: WoW ... prea bine a iesit , bravo :tenisclap
|
am si uitat de cafea dar te tin minte si bine ca e drumul pana la tine asa bun data viitoare vin cu radoul dar lasat blana =))
|
Interiorul e wow.
|
Quote:
|
Se referea la interiorul lui 8valve
|
Stiam...era o mica ironie :-). Sa nu se mai vorbeasca de alte masini aici. Stricati topicul la fata
Hai cu puterile alea Zeta sa iesim la sedinta foto :D |
Sonny™: pai..da.. ori facem treaba ori nu mai facem:-P , mersi
jock: multumesc:oops:...incep sa invat:-P :chainsaw: maibunu: data viitoare cand vi iti dau doua cafele:-P....si vezi ca atunci era drumul bun sa vezi acum dupa ninsoarea asta cum e... abia mai intru cu matizul:sad: Alex30: nu mai vorbi de puteri peste tot:lol:..trebuie sa stim doar noi;) facem si poze..daca vrei facem si acum:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning