Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

Alfa_band 06-01-06 11:45

Mai copilule ff05s1 daca tu esti asa smecher si ai toate masinile ce a vrut pwla ta ce mai cauti pe site-u asta!Vezitzi de masinile tale de 1000 de cai din germania si lasa-ne pe noi cu ragaliile noastre.

Corbu` 06-01-06 16:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alfa_band\"
Mai copilule ff05s1 daca tu esti asa smecher si ai toate masinile ce a vrut pwla ta ce mai cauti pe site-u asta!Vezitzi de masinile tale de 1000 de cai din germania si lasa-ne pe noi cu ragaliile noastre.

io zic ca e bine sa mai intre cate unu care mai shtie cate ceva despre mashini shi sa'shi mai dea cu parerea sau a vb invidia inainte???

Corbu` 06-01-06 16:12

shi nu cred ca eshti in masura sa'i spui \"copile\" cand are 26 de ani shi tu 21....parerea mea.....

Eugen_TL 08-01-06 15:01

:)))))) ma eu sunt nou pe sait in postare, dar il stiu de multisor si citesc tot ce apare pe el , dar la forum nu-mi convine un singur lucru, si anume faptul ca nu se ramane pe subiect si se vine cu tot felul de discutii! in fine :) noi sa fim sanatosi ! apropo: superba masina sad-ule, dar as avea o nelamurire cu flacarile pe tobe ! non stop poti scoate sau numai de spectacol o faci? ai aprobare pt asa ceva? hmmm

R3Kin 08-01-06 22:13

8)

ff05s1 08-01-06 23:43

:)))))))))))))

deci .. sa va explic.. eu sunt ruda cu cine a postat cu ff05s1 eu i-am facut userul pt a posta aici ... chiar acum vorbesc cu el pe messenger .. i-am zis de postul lui ct77pia si l-a bufnit rasul cand a auzit de 2000cmc motorina :P .. si pt mara renault-ul lui 19 avea motor de clio 2000 16v .. nu de 1800 140 cai avea 150 cai si asa era din fabrica mi-a spus la nush ce comanda ! ce-mi zice acum asta scriu ! el este inginer si pilot iar acum testeaza masini pentru o revista din deutsch ! un fel de tiff needell mai mic pt cei care se uita la emisiunea lui ! :wink: bafta !

ERY 09-01-06 14:32

Bai...ce tiff nu stiu ce, ce 2000 cmc ce motorina...lasa-ti caterinca asta. Ce a facut Andrei la masina aia si cum a transformat-o ......putini pot sa faca asa ceva. Nu imi permit sa il judec pt ca nu as fii in stare sa fac ceea ce afacut el, si sigur nici voi nu puteti. Lasati comentariile astea rautacioase. Orice om cand isi lauda munca are tendinta de a exagera si este unu lucru scuzabil. E simplu sa stai in cur pe scaun si sa cometezi....pune-ti si voi osul la bataie si vedeti ce o iasa....si pe urma o sa vina altii sa isi bage......in munca voastra.Atunci sa vad cum va simiti.....hai....fiti mai concilianti ca doar nu v-a dat nimeni in cap. :wink:

X-Ray-Eyes 09-01-06 14:52

Citez : \" Daca stau sa imi bat capul cu toti ^%#$^# as ajunge la balamuc \" !
Imi e mai bine asha ...

Chiar nu are rost ...

mutzu 09-01-06 15:22

Deci masina e pericol, nici un defect.
Dar, da draqu jos alea de pe stergatoare, alea-s pe dacii :lol:

AndreiABS 12-01-06 08:17

X-Ray-Eyes da-mi si mie un PM cu ID-ul tau de messenger te org ca vreau sa te intreb si eu cate ceva.Merci

Razvan-CT 17-01-06 20:56

andrei... nu bagi si niste poze cu noile jante?? masina arata mai bine cu jantele noi,,, care sunt mortale... :D :D
PAREREA MEA

SMocKey21 17-01-06 23:07

ai citit la multe persoane mesajul asta da nu ma pot abtine sa te felicit ptr munca depusa,intreadevar o masina in care se vede ca s-a investit multa pasiune.Odata knd o prind parcata pe undeva o sa ma uit si eu putin la ea,k decat in mers i-am furat cateva priviri pana te suparai :lol: :lol: BFT :peace:

X-Ray-Eyes 18-01-06 01:22

1 Attachment(s)
Astea sunt noile jante. Cand am sa am timp am sa fac si niste poze ... momentan sunt f. ocupat.

stay_tuned 21-01-06 09:46

super tare masina andrei! felicitari pt munca depusa la ea. eu stau in tomis nord si tot vad masina ta la omv in parcare. cu prima ocazie cand trebuie sa plec de acasa trec pe omv ca sati admir masina. e bestiala! si nu te lasa dezamagit de toti shmekerii de germania care se cred mari si tari. nu uita ca tu ai aici in Constanta o groaza de prieteni care te respecta si care sar in ajutoru tau oricand!
RESPECT! 8)

MC Mate 02-02-06 12:42

Ce se mai aude cu masina?Cum merg lucrarile la UPGRADE?Mai zi si u ce mai faci.

All times are GMT +2. The time now is 19:08.

- Copyright 2026 4Tuning