![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite am facut eu ceva retus .....numai ca trebuie mai frumos selectat si cu alta culoare....inetelgi tu ce zic nuh?:rolleyes2
|
cat despre masinuta ema ......AM VRUT CEVA FINUTZ ..aveti ceva impotriva?
nu tare imi place cum te exprimi tu pe aici! |
Quote:
|
Quote:
|
Nu e nimik......se mai intampla:-) ......numa k nu stiam de cebattle e vb:lol:
|
Most Wanted am inteles ce ai zis...mersi pentru sfat si ca miai aratat cum trebuie facuta,data viitoare am sa o fac si eu asa:-)
|
2 Attachment(s)
Eu il postez si pe cel gri......am mai retusat cate ceva pe ici pe colo....cu siguranta k mi-a scapat cate ceva......va las pe voi sa le descoperiti:P
|
2 fast 4U...e tare si cel gri,imi place cum tia iesit,numa gentile is putin patratoase daca te uiti la rez maxima la poza,cat despre culoarea pe care am facuto eu...gusturile nu se discuta am vrut ceva cameleon si mia placut cum a iesit asa ca a ramas asa...
|
Quote:
sa te intreb ceva ....u cand lucrezi la masina ...dupa ce ai facut cate ceva la ea..salvezi poza si redeschisi iar ? asa vad eu ...datorita chestiei asta.....pierzi mult pt ca se strica claritatea pozei |
Quote:
Under nu o lua in nume de rau......stiu k u ai avut o idee de culoare faina....acu k mie nu tare imi place nu conteaza |
hai sa va provoc un strop :)) ....... ce ziceti de un Matiz ? Incercati ?
|
Inainte cu Matizu......hai k is curios cum iese....ma bag:D
|
2 fast 4 U,nu o iau in nume de rau...fiecare cu gusturile lui...szambi baga poze si vedem ce o sa iasa:-)
|
mai ...dc nu aveti rabdare sa terminati cu subaru...si va infinegti la alta ...cel mai bine ar fiitu putin ordonati ......parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning