Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/159332-drag-race-e34-m5-turbo-by-luca-motorsport-proiect-dezvoltat-100-romania.html)

gollum_ 05-03-10 14:39

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

Quote:

Originally Posted by -Mihail (Post 3149552)
salut numai bine
simt si eu nevoia sa intervin in sustinerea celor spuse de tine GEORGELE
nici macar nu suporta comparatie proiectul tau vs GTR,(tu intri la categoria drag profesional cu sasiul tubular ,ca parca asa ZICE KOE iar grecul cu c....tul ala negru este la categoria MASINI DE STRADA ) daca cunostintele mele sunt reale , imposibil ca tu sa nu stii regulamentele atita timp cit ai abordat proiectul in curs ( drag profesional) deci in concluzie tu vei participa la curse cu masini din aceeiasi categorie din care faci parte NUU??? DOAR NU AI DE GIND SA FACI LINIUTE CU MASINI DE DE STRADA

O ZI BUNA SI LA CIT MAI PUTINE KG ( pt pilot ):lol:

:D Mihai de vreo 3 luni mananc numai salate :lol:

NU vreau sa fac nici o camparatie intre masini ... intradevar proiectele sunt diferite dar trebuiesc comparate in strada si nu in forum.
Ar fi interesanta o comparatie cu masinile din TOP 10 Romania de ex.

Competitia ne dezvolta pe toti. Eu incerc sa respect parerile si proiectele tuturor PASIONATILOR de performanta !

Acum trag tare sa termin intr-un timp rezonabil masina ......... pana nu este gata nu exista nimic..... dupa o sa vedem unde cum si cu cine ne tragem ;)

WPP 05-03-10 16:49

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

Quote:

salut numai bine
simt si eu nevoia sa intervin in sustinerea celor spuse de tine GEORGELE
nici macar nu suporta comparatie proiectul tau vs GTR,(tu intri la categoria drag profesional cu sasiul tubular ,ca parca asa ZICE KOE iar grecul cu c....tul ala negru este la categoria MASINI DE STRADA ) daca cunostintele mele sunt reale , imposibil ca tu sa nu stii regulamentele atita timp cit ai abordat proiectul in curs ( drag profesional) deci in concluzie tu vei participa la curse cu masini din aceeiasi categorie din care faci parte NUU??? DOAR NU AI DE GIND SA FACI LINIUTE CU MASINI DE DE STRADA

O ZI BUNA SI LA CIT MAI PUTINE KG ( pt pilot ):lol:

Masina mea o sa fie de strada si nu am nici o problema cu masina lui george, eu accept fara probleme. Daca ma bate nu face decat sa ma motiveze sa mai fac si eu un pas....

gaju 05-03-10 17:31

Quote:

DOAR NU AI DE GIND SA FACI LINIUTE CU MASINI DE DE STRADA

daca George duce masina unde si-a propus,si nu vad de ce,nu o sa cam aiba concurenta cu masinile de strada cel putin anul acesta

daca o lasa un pic mai jos o sa dea o sansa si "muritorilor"

dar asta o sa fie un subiect de provocari

multa bafta si cine are pasiune va intelege acest proiect ca si o ambitie a fiecaruia sa ajunga la nivelul lui George

important e ca sunt aspiratii si sigur vor duce la evolutii pozitive

-Mihail 05-03-10 18:16

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 3150341)
Masina mea o sa fie de strada si nu am nici o problema cu masina lui george, eu accept fara probleme. Daca ma bate nu face decat sa ma motiveze sa mai fac si eu un pas....

de tine nici nu-mi faceam probleme ca nu te-ai da , tu te dai cu orice incepind de la cercuri si terminind cu role

P.S . ESTE BINE INTODEAUNA SA FACI PASI FARA
SA TEBATA CINEVA

76BPR 05-03-10 19:58

Sper cand va fi gata masina, sa fiti toti pregatiti la start,nu sa gasiti motive ca nu merge una alta.

yoda 05-03-10 21:37

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 3150341)
.... Daca ma bate ....

fara gluma acum...tu chiar crezi ca o sa fii atat de competitiv sau George atat de varza ?!:shock::???:te stiam cu capul pe umeri....pe bune!

WPP 05-03-10 22:55

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 3151438)
fara gluma acum...tu chiar crezi ca o sa fii atat de competitiv sau George atat de varza ?!:shock::???:te stiam cu capul pe umeri....pe bune!

nici una nici alta, cred ca nu ai inteles ideea

si eu te stiam cu capul pe umeri :D

mad max 06-03-10 09:10

Cand va fi gata BIR-ul ... unii vor trebui sa gaseasca butonul de plansete ...

DarKane 07-03-10 19:20

felicitari pentru proiect.nota 10+ pentru tot ce ati facut pana acum si ce o sa urmeze.o sa folositi geamuri din lexan la proiect?

bhp99 07-03-10 21:06

Chiar ca este un proiect ambitios . Ne puteti spune cand o sa vedem bestia la show-uri ? Bafta in continuare cu proiectul .

76BPR 07-03-10 21:27

Quote:

Originally Posted by bhp99 (Post 3158043)
Chiar ca este un proiect ambitios . Ne puteti spune cand o sa vedem bestia la show-uri ? Bafta in continuare cu proiectul .

Prima aparitie e la ROMEXPO 13-14 martie, la clubul THE OTHERS

bhp99 08-03-10 21:54

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 3158161)
Prima aparitie e la ROMEXPO 13-14 martie, la clubul THE OTHERS

Cred ca o sa ma duc fix la THE OTHERS ca o sa vad pe ea prima . Sa vad un motor de 1000CP indeaproape si sa vad si modificarile aduse caroseriei si interiorului .

B 89 WRC 09-03-10 00:17

george sunt sigur ca adversari vei gasi multi dar din pacate putini la categoria ta
sunt curios la KOE daca o sa ai adversari la categoria unde te incadrezi tu sau te vei da de unu singur?
apropo mai sunt cateva masinute cu sasiu tubular pe la noi un dalara sau doua si parca si un ktm poate incerci cu ei ca in rest nu prea vad cu ce sau poate doar de curiozitate cu alte masini

tase_astra 09-03-10 10:01

Cu siguranta la KOE va avea rivali pe masura.
La categoria lui sunt masini grele. Cei de la VTG din Polonia aveau ceva interesant in grupa asta. Timpul de 8.68 pe 400m banuiesc ca e ok, nu?

DarKane 09-03-10 19:08

sa recunoastem ca in tara au inceput sa apara din ce in ce mai multe masini cu potential la drag si sunt proiecte in decurs de finalizare sau unele proiecte care abia incep.treaba va sta in felul urmator...masini 1000+ cai...unde vor fi alergate?pe drumurile noastre "bune"?noaptea la curse?? sa fim seriosi drag va exista in tara asta atunci cand vom avea pista de drag unde sa poata fi alergate masinile intr-un cadru legal si sigur.

All times are GMT +2. The time now is 06:30.

- Copyright 2026 4Tuning