![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
10 Attachment(s)
cam asa ceva, si uite shi mashina mea , e aia facuta dupa testarossa
|
Dragutza masinutza....mi se pare mie s-au ti-a zgariato cineva cu cheia???
|
Frumoasa, da chestiile alea pe langa haion ii strica linia
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/28035-vreau-retunez-calibra-idei-avetzi.html asta e threadul lui andrei_b75way ;)
|
Quote:
|
Frate sigur e bulit eu am un vectra A de 2000 din 92 si vreau sa zic k rupe zona... si nu manaca prea mult gaz aaa si in ca ceva opelu asta a tau are 150 cp si kilometraju pana la 180...... kam putzin cred...cat iai dat cel mai mult blana????
|
aaaa am uitat ceva oricum arata bine masina si dupa cate vad ai grija de ea...so stapanesti sanatos..
|
Ms...masina nu are nimik...sunt infundate injectoarele...u in cat timp faci suta cu a ta??si 180 alea sunt mile...adica 260 de km...acum am bord de 250...de dat nu am avut unde sa ii dau si nu am incercat ca nu am avut ocazia...
|
pai nus itu exact kat timp imi trebe ......da treaba cu injectoarele e destul de naspa...k iti manaca si gaz de te rupe si merge si deampulea ...si eu am avut aceasi problema si poti sa bagi in tratament de injectoare si benzina de 100 si nai treaba;)
|
asa m-am gandit sa fac....fac injectoarele si bag carera 100 de acum!!Nush cat o sa imi permit:D
|
Vineri nu vi la prezentarea aia audio???
|
3 Attachment(s)
Ceva poze din poiana :-)
|
Super, prea belea noaptea, tu ma faci sa nu mai am rabdare pana vin si angel eyes ale mele.Da cred ca saptamana viitoare le am
|
ba frate daca nu esti cu nebun dupa viteza o sa o pastrezi destul de mult hehe
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning