![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
dureri nu prea am avut
am avut bratul stang dislocat de 3 ori si pe la varsta de 10 ani mi a bagat cineva un pic in ochiul drept si am stat 2 saptamani internat cam atat fata de altii)) |
Am avut o prietena in alta localitate si m-am dus la ea sa o vizitez intr-o vineri ca sa raman si tot wekeendul la ea. sambata seara am iest de la ea sa iau bere si suc si ceva prajituri, ca mancam in familie, ca eram de-al casei si erau la scara cand m-am intors cativa baieti si cateva fete. unu' fiind vecin cu ea, era gelos pe mine, ca tinea la ea si ea nu tinea la el, si mi-a cerut o tigara. eu nefumand in perioada aia a pus baietii sa ma controleze ca sa isi faca rost de un pach de tigari si eu avand 20 de ani normal ca nu am stat sa ma controlze ca numai eram un pusti mic. am fost cu clanta mare si pe la spate am primit un picior in cap, am cazut jos si dai bate la saracu om. au venit cu rangile sa ma bata. m-am trezit la spital dupa o luna de inconstienta. acum sunt bine dar 2 sunt in parnaie, 2 au plecat afara de frica, si unu' e prin tara, fuge din un loc in altul la toti li s-a promis puscarie pe viata si cand o sa iasa o sa aiba acelasi tratament care l-am avut si eu atunci: "ochi ptr ochi si dinte ptr dinte"
|
Quote:
Te si vad cum ii bati in cosciug. Mi se pare puutin S.F. Nu da nimeni puscarie pe viata pt asa ceva...+ coma 1 luni si tot asa... |
rugaminte mare: putina atentie la scris, ca nu-i greu sa scriem ca si cum am fi terminat cel putin 4 clase, nu? :)
|
Quote:
|
Bravo nenea ! :grandpa: Si cati ani aveai cand ti-a venit mintea la cap :?:
|
Quote:
si ontopic,cea mai mare durere am suferit-o pe la 11 ani, atunci cand mi-a murit bunicul,in somn,era langa mine,a facut un atac cerebral,pe fond nervos.s-a enervat din cauza unei doctorite,care in loc sa-l consulte l-a jignit... |
Cea mai mare durere pana acuma a fost cand mi-am bagat o bila in ****, eram la parnaie, si mi-am facut gaura cu dalta mai mica si cu ciocanu. A doua va fi cand o voi scoate.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai mare durere a mea :decesul tatalui meu in urma cu 2 ani ,Am fost aproape un an in colaps apoi incet incet am inceput sa o iau din loc
Cea mai mare durere a mea a fost sa vad Romania ingenuncheata Cea mai mare durere a mea :ca nu voi apuca sa vad Romania Mare ma refer la granitele ei firesti . |
Quote:
repet, nu vreau sa te superi...da vad ca ai 89 de ani.... |
Quote:
Sa nu se creeze cumva o confuzie ca aceasta ar fi cea mai cumplita durere din viata din contra 89 ani suna frumos ,mai ales ca am la servici niste pensionare cu 70 ani mai tinere ca mine ...........:?: |
pei cea mai cumplita durere cred ca a fost aceea cand mi'am spart capul intr-un scandal.....adica eu mergeam bine linistit si nu i'am vazut pe aia in fata ca se bat si au sarit si pe mine dar eu habar aveam ce se petrece :shock: in fine m'a inpins unu am alunecat pe spate am dat cu capu de ciment m'a dus la spital plin de sange si cand sa ma coase pauza ca nu am vrut si am stat cu bandajele alea pe cap de ma plictisisem ! Si mai sunt intamplari dastea dureroase cum ar fii sa cazi astazi cu bicla sa te faci praf in genunki si maine sa cazi iar tot in genunki dupa ce k erau praf......
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning