Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Prietenie intre barbati si femei? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13515-prietenie-barbati-femei.html)

Bea69 31-05-07 15:41

Re: Prietenie intre barbati si femei?

prietenie intre barbati si femei exista!tre sa ma credeti :)numai ptr asta trebuie sa poti sa faci sa uite baietii k esti femeie...si daca porti o fustita d 20 d cm..si decolteu pana la buric ;)
numai ar fi bine,k in asemenea relatii,fiecare femeie sa se hotareasca k vrea sa fie femeie SAU prieten,k d obicei, d aici vin problemele...;)

bodyspeed 31-05-07 19:52

exista dar mai devreme..sau mai tarziu.. daca din momentul inceperi relatie..nu se lamureste cum va sta relatia.. ori de prietenie..sau ..
ca dupa aia iasa.. numai probleme.. ori barbatul spera la ce nu poate ea sa ofere ori invers....

Bea69 31-05-07 20:18

exact despre asta vorbeam ;)

dagosh88 01-06-07 12:57

De obicei o prietenie adevarata nu exista intre barbat si femeie decat daca femeia e urata!!!:P
Asa "e" barbatii, nu se pot gandi decat la *** daca femeia arata bine.
Dar sunt si cazuri speciale in care el nu vede o posibila partenera in ea.

aleks 03-06-07 14:30

da, dar "cazurile alea speciale" trebuie sa fie urate cu spume ca sa uiti k i-ai putea-o trage cu proxima ocazie...
am i right bea? :p

Bea69 03-06-07 17:09

nu inteleg dc ma intrebi p mine???:-P eu am o gramada d prieteni si nu au nici cea mai mica sansa sa mi-o traga!!!:D :D :D

Spark 03-06-07 20:12

nu au nici o sansa ...
dar aia nu inseamna ca nu se gandesc la asta .... sau ca nu ar vrea ;)

Bea69 03-06-07 21:09

boon...ma simt onorata...si rid k vaca la fiecare aluzie aruncata mai in gluma,mai in serios...si a doua zi ma duc sa il car la RAR,in capatul orasului..apoi in oras la politie...apoi la masina inapoi...ce zici,vrea sa isi piarda asa un prieten ptr o f..aie????:rolleyes2

Spark 03-06-07 21:40

eh .. faza de genu` am patzit cu o foarte buna prietena ...
si nah` .... cred ca is singuru` la care ii accepta inca o relatzie de prietenie dupa tentativa ...
cu restu` nu mai are treba ... care au mai incercat

pHlow 04-06-07 00:50

ma bag si eu... nu stiu daca poate exista prietenie sincera intre un tip si o tipa... poate daca unul dintre e pe invers sau au fost impreuna si apoi s-au desp.. dar.. eu am patit-o. Cu tipa pe care o consideram "sora mea" am ajuns sa ma culc... si s-a dus prietenia.Eu i-am dat papucii si a refuzat sa mai fim amici.

spiry_moto 04-06-07 18:02

asta pt k s-a indragostit :D

sau nu e sufient de "matura" sa faca diferenta intre dragoste si sex...dureaza ceva pana sa poti face diferenta :)

dak intradevar voia sa fiti doar prieteni...intelegea ca ce a fost intre voi a fost ca sa va simtiti bineeee :))

Khalis 04-06-07 23:20

https://www.youtube.com/watch?v=M55vCtJ34Hk
nu ca-s eu rea..... dar.... poate ca are dreptate un pic..... :twisted:

Mustang 04-06-07 23:21

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 933249)
asta pt k s-a indragostit :D

sau nu e sufient de "matura" sa faca diferenta intre dragoste si sex...dureaza ceva pana sa poti face diferenta :)

dak intradevar voia sa fiti doar prieteni...intelegea ca ce a fost intre voi a fost ca sa va simtiti bineeee :))

din punct de vedere fizic : sexul si dragostea sunt sinonime.

Tboy 04-06-07 23:41

fizic da...dar conteaza si cu ce gand te arunci in aceasta partida...

eu sunt de acord cu spiry ;)

Bea69 05-06-07 17:53

da,spiry are dreptate!!!fata si-a pierdut rationalitatea ...si asta e un semn destul d evident...

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning