![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Quote:
|
8 Attachment(s)
Multumesc :)
Din lipsa de timp nu m-am mai ocupat de reconditionatul pieselor...in schimb m-am apucat la celalalt oltcit sa mai fac una alta,si asa i-am montat ornamentele de la stalpii din spate(cele de langa haion) ,tweetere in coltul bordului,alte difuzoare pe fata,pano la climatizare iluminat cu leduri :D iar azi trebe sa mai schimb si stropitorile de pe capota si filtrul de aer :D Iar acum atelierele julaikos customs prezinta operatiunea faru' :D Attachment 1435634Attachment 1435635Attachment 1435636 Attachment 1435637Attachment 1435638Attachment 1435639 Attachment 1435640Attachment 1435641 urmeaza zilele astea geamurile clare,si capace pentru spate...si desigur montajul :D lupele sunt bifaza cu becuri d2s,oglinzile pentru faza lunga suplimentara sunt cu h7 :D s-ar putea sa fie cele mai bune faruri de mers noaptea facute de mine...doar ca nu sunt ale mele :twisted: dupa montaj revin cu poze :D |
cred ca vreau si eu faruri dastea:P
|
9 Attachment(s)
chiar ca astea n-ai decat sa le faci singur,facem alt model daca vrei,nu-i bai :D cand te-am rugat sa punem una alta in far..... :P
astazi am terminat cu dansele,pus geamuri clare,montat pe masina...las pozele sa vorbeasca de la sine :shock: Attachment 1440106Attachment 1440107Attachment 1440108 Attachment 1440109Attachment 1440110Attachment 1440111 Attachment 1440112Attachment 1440113Attachment 1440114 urmeaza si alte "operatiuni" in viitorul destul de apropiat :D |
Misto bre, felicitarile mele pentru julaikos-customs :lol:
|
Unde sunt jantele de pe Etf nebunule?
|
Au iesit bestiale farurile! Felicitari! Apropo: de ce sunt lupele?(daca nu sunt indiscret:D)
|
lupele sunt cu bece d2s si sunt de pe a6 sau 8...nu mai tin bine minte :d
iar jantele au disparut,am luat altele dar inca nu-s hotarat daca mai merg pe 15 cu 7j latime...mi se par prea late,prea grele,prea prea... :| |
astazi am mai mesterit putin la rable
la cea gri i-am montat xenon,completat lichidul de frana,ca se aprinsese becul in bord,dar nici dupa completare nu s-a stins :O ma rog,o sa-i dau de cap cu prima ocazie :D iar la asta rosie i-am pus panoul de sigurante cu sigurante dinastea noi...cele vechi am impresia ca faceau figuri |
Pune si matale o poza cu panou ala de sigurante. de pe ce masina e?
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1258030898
este panoul cu care a venit cgh-ul,si cred ca este de nova ;) |
astazi cu chiu cu vai am schimbat planetarele(dupa ce am facut din 4 2 bune) si rulmnetii de pe fata(de data asta cu rulmenti noi! ) si e alta viata...
urmeaza sa schimb rulmentii de pe spate,si sa pun puntea de pe cgh,asta care e acum pe masina are joc in bratul stang |
deci... asta da pasiune... faci din harb avion... tot respectul:*:*:*
|
merci mai :P o sa se supere moderatorii ca facem chat pe aciulea :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning