Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

shantzu 18-03-09 17:41

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 2160694)
ce draq sa le faca la alea ma....doua dungi,o toba si o folie?:lol::lol:...eu unu stiu ca orice proiect are la baza un stock care merita si permite a fi tunat.parerea mea personala e sa va vindeti cotoarbele alea,sa va luati niste ursi ieftini si sa incepeti sa bagati bani si munca...multa munca daca tot vb de pasiune....crezi ca o turbina pt cielo e mai ieftina decat pt un urs?:-P

Vorbesti prostii....orice masina e o baza buna pentru tuning.Tuning nu inseamna sa pui turbo pe masina...

kraven_4_all 18-03-09 18:14

gg shantzu`......true that!!! tuning nu inseamna numai performante....

bmw_motorsport 18-03-09 18:29

nu ma refeream la performante...dar daca tot vor sa bage banii in ele macar sa bage in ceva ce merita....tie chiar ti se pare ca merita un logan sau un cielo?

shantzu 18-03-09 18:34

Fiecare cu nebunia lui...
Daca as putea si daca as vrea as pune in aplicare niste idei pe care le am cu un Logan.eu zic ca orice masina merita modificata...
Daca nu gasesti piese tuning pe toate drumurile asta nu inseamna ca nu merita sa o modifici :)

kraven_4_all 18-03-09 18:34

1 Attachment(s)
dau un exemplu .... uite un cielo....si logan nu caut poze ...dar sunt kteva care sunt facute cu bun gust...

PH86MIN 18-03-09 18:34

Pai parca sunt cateva cielo prin tara cu SFI,si au peste 150 CP,oare merita? :D

L.E:despre cel de deasupra era vorba ;)

shantzu 18-03-09 18:37

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 2161050)
Pai parca sunt cateva cielo prin tara cu SFI,si au peste 150 CP,oare merita? :D

L.E:despre cel de deasupra era vorba ;)

Eu stiu doua Cielo care se comporta pe 402m mai bine ca o masina de 200 de cai stock :) Si arata si foarte bine

bmw_motorsport 18-03-09 18:46

am avut,probat si condus multe masini in 14 ani de zile de cand conduc legal:D....dar nimic nu se compara cu tractiunea spate...e o senzatie unica care nu poate fi descrisa prin cuvinte...poate si de asta sunt mai retinut cand vine vb de alte masini...oricum....fiecare are dreptul sa tuneze ce poate...ce are sau ce stie...de condamnat nu condamn pe nimeni...era un simplu sfat

alex2see 18-03-09 18:51

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2159968)
Nu am nimik...omu are dreptate...la noi in adrenalin nu sunt multi cu masini modificate radical..decat asa o toba..o folie...o capote neagra...etc dar asa cum suntem plecam si noi in deplasare...macar ca spectatori ca masini de participat nu prea avem...oricum sunt umpci dezamagit ca din ploiesti au fost prea putini care au participat...felicitari lui Droopy si celui cu kadett cu BAS la nr...au fost tari..au reprezentat orasu...dar restu ce au facut?????ca sunt cateva masini care mai puteau particpa din ploiesti.....sincer cam putini:)..oricum macar cei care au participat au castigat pana s-a anulat cursa...deci nu se stie..putea lua locuri destul de bune;)

aveti un coleg care iese in evidenta cu o capota negra (partial) si cu niste jante dragute il tot vad prin oras

INferno in orasu ploiesti a inceput de la un singur om care avea 2 stikere cat platourile de aperitive si a mai venit unu cand a vazut farfuria pe geam si asa mai departe dar la un moment dat sa cerut SEXiigenta si de atunci nu au mai intrat decat masinile care sucesc cap-ul pietonilor

Vladz 18-03-09 22:42

https://www.youtube.com/watch?v=Rns7pziA8Ts Videoclip pt Micutzu :|

ALEX_BZN 18-03-09 23:28

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 2161118)
aveti un coleg care iese in evidenta cu o capota negra (partial) si cu niste jante dragute il tot vad prin oras

INferno in orasu ploiesti a inceput de la un singur om care avea 2 stikere cat platourile de aperitive si a mai venit unu cand a vazut farfuria pe geam si asa mai departe dar la un moment dat sa cerut SEXiigenta si de atunci nu au mai intrat decat masinile care sucesc cap-ul pietonilor

Avem 2 masini cu capota partial neagra:solenza si mondeo...nu stiu de care zici:d

ALEX_BZN 18-03-09 23:37

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 2160493)
:D boss..cred ca el chiar nu isi face probleme..cand e de mers undeva..la consum...:-P:-P..imi aduc aminte de stickeru ala cu GPL..CLIENT FIDEL..:rolleyes2...asta ca o mica remarca..

Nu e de ras:P...eu am fost pana la craiova cu 1 mil :D....daca vreau sa ma dau la ea umpic o trec pe benzina:)...vezi de multe ori trebuie sa imbini utilu cu placutu....pe gpl imi fac treaba ...e bun pe criza asta:))....poate o sa radeti dar am vazut un 525 sau 520 nu mai stiu exact model 90 cred care era pe gaz:)..deci la mine de ce sa mai va minunati:D

CobraArt 18-03-09 23:54

Ala era RACING,frate?

GiGiCarbiT 19-03-09 00:02

Kravene..nu e cazu sa comentezi...true man true...terminati draq cu prostiile...sunt fariante mai ieftine de masinii cu prezenta...fata de o saracie de cielo..(fara ofensa) .. Nu vorbim acum..ca am avut eu bmw..sau ***uri dastea..nu intelegeti gresit..dar...cat investesti intr`un cielo..sau un logan...tot saracie de masina este...parerea mea sincera..!!

ALEX_BZN 19-03-09 00:15

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 2162394)
Kravene..nu e cazu sa comentezi...true man true...terminati draq cu prostiile...sunt fariante mai ieftine de masinii cu prezenta...fata de o saracie de cielo..(fara ofensa) .. Nu vorbim acum..ca am avut eu bmw..sau ***uri dastea..nu intelegeti gresit..dar...cat investesti intr`un cielo..sau un logan...tot saracie de masina este...parerea mea sincera..!!

Zi si mie cam la ce pret e un urs dala cam ca al tau..asa un pret orientativ..pls:)

kast_ACAB 19-03-09 00:15

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2162330)
Nu e de ras:P...eu am fost pana la craiova cu 1 mil :D....daca vreau sa ma dau la ea umpic o trec pe benzina:)...vezi de multe ori trebuie sa imbini utilu cu placutu....pe gpl imi fac treaba ...e bun pe criza asta:))....poate o sa radeti dar am vazut un 525 sau 520 nu mai stiu exact model 90 cred care era pe gaz:)..deci la mine de ce sa mai va minunati:D

:D da..te cred ..stiu si masini de cateva mii de euro bune cu GPL...si crede-ma ca 520 sau 2.5 e mic copil...p langa alte exemple...e32 735...si un e38 da numai tin minte ce motor...si alte zeci de exemple care nu-mi mai vin in minte acum..:rolleyes2..vb aia...DUPA POSIBILITATI...:-P

ALEX_BZN 19-03-09 00:18

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 2162425)
:D da..te cred ..stiu si masini de cateva mii de euro bune cu GPL...si crede-ma ca 520 sau 2.5 e mic copil...p langa alte exemple...e32 735...si un e38 da numai tin minte ce motor...si alte zeci de exemple care nu-mi mai vin in minte acum..:rolleyes2..vb aia...DUPA POSIBILITATI...:-P

deci la mine chiar nu e ceva de ras...vezi sunt masini cu motoare mari si pret mai mare cu GPL deci sunt mai linistit acu:)))

kast_ACAB 19-03-09 00:21

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2162424)
Zi si mie cam la ce pret e un urs dala cam ca al tau..asa un pret orientativ..pls:)

urs...depinde in ce stare e...ce acte are..:rolleyes2..depinde...de multe chestii....gasesti ursi de la 700-800 de euro...pana la peste 5000...depinde cat te tine buzunarul..pt ca deja au inceput sa fie din ce in ce mai rare...e21 si e24 sunt deja la arhiva la piese..cat de curand si ursu' (e30)..;)

ALEX_BZN 19-03-09 00:22

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 2162439)
urs...depinde in ce stare e...ce acte are..:rolleyes2..depinde...de multe chestii....gasesti ursi de la 700-800 de euro...pana la peste 5000...depinde cat te tine buzunarul..pt ca deja au inceput sa fie din ce in ce mai rare...e21 si e24 sunt deja la arhiva la piese..cat de curand si ursu' (e30)..;)

Eu zic de un urs ca al lu gigicarbit....asa ceva de genu sau ca cel al lui cobraart...asa orientativ...:D

shantzu 19-03-09 00:24

2500-3000 euro...
Carbitu nu mai are urs, in caz ca nu si-a cumparat zilele astea altul :lol:

kast_ACAB 19-03-09 00:25

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2162445)
Eu zic de un urs ca al lu gigicarbit....asa ceva de genu sau ca cel al lui cobraart...asa orientativ...:D

imi pare rau sa te dezamagesc...dar HEL'u numai e de cateva saptamani la sefu de trib...omu e implicat in operatiunea NINJA dupa cum bine ai vazut...cam 2500:rolleyes2...

ALEX_BZN 19-03-09 00:27

Nu stiam ca nu il mai are...deci cu pretu de pa cielo meu imi iau unu cat de cat bun;)....dar faza e ca as lua dar majoritatea sunt omorate cred:(

kast_ACAB 19-03-09 00:29

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2162458)
Nu stiam ca nu il mai are...deci cu pretu de pa cielo meu imi iau unu cat de cat bun;)....dar faza e ca as lua dar majoritatea sunt omorate cred:(

daca ai rabdare si nu te grabesti...si cauti....cu un pic de noroc..mai gasesti....:-P:D..sunt ursi frumosi in toata tara...mai strangi cureaua...vinzi gpl-u..mai pui o diferenta si te alegi cu teddy bear...:-P

Pagani_honda 19-03-09 07:56

1 Attachment(s)
STIRE DE ULTIMA ORA

In sfarsit Politia Romana si-a facut datoria.Cainii (ca a fost un atac premeditat asupra masinii lui Cobra ) care au sarit sa muste din bara masinii au fost arestati in urma descinderii fortelor de ordine pe autostrada Bucuresti - Pitesti.
Multumim pe aceasta cale Politiei Romane.

bogdan_wrc 19-03-09 08:04

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 2161097)
dar nimic nu se compara cu tractiunea spate...

poate pentru cei care vor sa mearga de-a latu....
daca vrei 100% performante, toti aleg 4x4. de aia subaru, evo..toate au 4x4.

Pagani_honda 19-03-09 08:31

2 Attachment(s)
Alte stiri de pe Animal Channel

Cainii din imaginea de mai sus conform ultimelor cercetari fac parte din clanul Scooby Doo si anchetatorii luand-o pe firul evenimentelor au descoperit ca acestia se fac responsabili de accidentul din Ploiesti de la Gara de Sud cand au aruncat un BMW-u de pe sosea pe bancile de pe trotuar, singura diferenta esta ca au fost ajutati de catre sheful clanului insusi temutul SCOOBY DOO.Conform aceleiasi surse masina(vazuta des pe la cursele ilegale) raufacatorilor se afla la benzinaria MOL din cartierul Bereasca.
Din nou Politia Romana si-a facut datoria pana la capat.

GiGiCarbiT 19-03-09 08:35

bine ca au prins cateii astia huligani ca imi era frica sa mai trec pe la sud...=)) =))

DRooPY 19-03-09 11:01

looooooooooooool......

bmw_motorsport 19-03-09 11:28

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 2162784)
poate pentru cei care vor sa mearga de-a latu....
daca vrei 100% performante, toti aleg 4x4. de aia subaru, evo..toate au 4x4.

cu 2500-3000 cat ar lua pe masinile lor nu cred ca si-ar putea lua nimic din ce ai enumerat tu:-P

bogdan_wrc 19-03-09 11:37

da, dar si ursul Xi e tare :)
bine, eu ziceam in general...nu doar la cazurile lor.

T@zMania 19-03-09 18:11

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 2161030)
nu ma refeream la performante...dar daca tot vor sa bage banii in ele macar sa bage in ceva ce merita....tie chiar ti se pare ca merita un logan sau un cielo?

vorbesti in necunostintza de cauza....
cielo evo 1 la vremea lui era temut la legale...
cieleo cu sfi pe el in ploiesti de ce nu il provoci sa vezi cum stai cu el?
orice masina se preteaza la tuning,numai sa fie fonduri si multa pasiune...
sa nu mai vb de berlina sgm care rupe chilotzii si mai ales la bmw-uri;)
a nu se intzelege ca am ceva cu marca,din contra e marca mea de suflet dar sa nu exageram totusi
multa bafta

jakal 19-03-09 18:18

i maaaaaa la ei

m-am intors ....diseara getaxu din nou pe strazi.....:))

jakal 19-03-09 18:20

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2161069)
Eu stiu doua Cielo care se comporta pe 402m mai bine ca o masina de 200 de cai stock :) Si arata si foarte bine

mda...pe ala albastru il urasc la 400...........:lol:

shantzu 19-03-09 18:23

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2164634)
mda...pe ala albastru il urasc la 400...........:lol:

De cel albastru de la Ploiesti am uitat :lol:
Deci sunt 3 Cielo "poternice" 8)

DONU' 19-03-09 18:31

Mai e si Kadett-ul lui BAS-ul care de-a latu sau de-a dreptul fuge tata grav :peace:

bmw_motorsport 19-03-09 19:30

alooo....am zis si ma repet...fiecare isi tuneaza ce are ce poate si ce vrea....era doar un sfat pt un proiect mai bun daca tot vor sa-si bage in ele banii

CobraArt 19-03-09 22:56

Ideea e:FIECARE ISI BAGA BANII IN CE VREA SI CE ARE!

bobiMOM 19-03-09 23:38

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 2165813)
Ideea e:FIECARE ISI BAGA BANII IN CE VREA SI CE ARE!

Incercatzi sa evitatzi sa-i bagatzi in coshurile de gunoi!!!!:chainsaw::chainsaw::chainsaw:

ALEX_BZN 19-03-09 23:42

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2165964)
Incercatzi sa evitatzi sa-i bagatzi in coshurile de gunoi!!!!:chainsaw::chainsaw::chainsaw:

Man orice masina merita tunata..daca as avea bani de aruncat mi-as tuna o lada din 85 :))...si as da de asfalt cu multi...sau o dacie sa fac surprie..:)

Pagani_honda 20-03-09 08:10

Balosu SRL TUNING SA cititi si ramaneti uimiti ...Dacia Papuc 18 16v

https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/114084-dacia-pick-up-4x4-motor-1-8-16v-f16-ie.html

All times are GMT +2. The time now is 18:36.

- Copyright 2026 4Tuning