Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

Don M 11-12-06 22:23

Re: Portul Constanta !

frate mi`e carnetu si masina imi mai trebuie ca sa intru la parnaie, si in rest e totul ok
masina o sa imi iau p la sf verii ink ma mai gandesc c....

Don M 11-12-06 22:29

nasule da`mi id`u tau d mess si o sa primesti mass

street_racer 12-12-06 09:09

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 657317)
frate mi`e carnetu si masina imi mai trebuie ca sa intru la parnaie, si in rest e totul ok

iatzi un trabant ...ca stii care e visul meu de asta vara... sa ii dau foc la unul si sa ii dau drumul la vale in port... aolew d-abia astept sa pun mana pe unu...il radiez ... putina benzina in mashina , da nu in rezervor... o tzigare aruncata... ii dam un avant.. si il infigem in duba de politzie !!!:twisted: :drunk: :mrgreen: :peace: :weee: :bat:

street_racer 12-12-06 09:25

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 655345)
gabby eu am fost intr`un clio roshu XXX, eram in dreapta spate, pe geam calare...si dadeam din maini ca nebunu`:))

bah vita... vezi ca mai intra si altii pe aici ... unii ami putin ortodocshi... li se zice garda...si nu numai... taci in plm cu nr alea .... scz de off-topic

street_racer 12-12-06 09:28

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 657317)

itzi zic eu ... ia-tzi o pisicutza... si pana invetzi tu sa conduci cum trebuie tzi-o rup..aolew ce ziceam... tzi-o conduc eu ... nu vreau salariu ca sa fac pe soferul !!! hai ... pleaca in plm o data si intoarce-te cu mashina !!!:P :twisted:

Don M 12-12-06 14:26

Gresit racere, de plecat, plec prin martie, 6 luni scapati d mine, si knd ma intorc, numai pisicutza nu o sa imi iau
astra, kadett, golf 1 sau 2 gt(I), ai inteles, mai najpa sa am c rupe in port:))

13RvR 13-12-06 01:12

abia astept partea a 2-a sa vin si eu ca sunt curios ...

X-Ray-Eyes 13-12-06 01:50

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 656142)
remember one thing: the new replace the old!!! that`s 4 sure!!!

Crezi ?
:)
In timp ce "The new" fac wheeling si "claxhorning" (cum spunea cineva drag mie pe un topic de pe aici) , "The Old " se rup in ilegale ...si din alea urate cu minim 10 masini si nici un spectator sau "indieni" la spart seminte.

Don M 13-12-06 02:28

x-ray cer scz daca te`a deranjat, dar shtii prea bine ca e adevarat... poate acum nu, dar peste vreo 2-3-4-5 10 ani....se shtie ca vor fi altii "la putere"... la faza aia nu ma refeream la mine sau la cei care au fost, ma refeream in general... apropo.. despre cel care pretinde ca a fost cu noi si ne`a filmat si vrea sa ne dea la garda, shtie cineva ceva??

X-Ray-Eyes 13-12-06 03:15

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 658706)
x-ray cer scz daca te`a deranjat, dar shtii prea bine ca e adevarat... poate acum nu, dar peste vreo 2-3-4-5 10 ani....se shtie ca vor fi altii "la putere"... la faza aia nu ma refeream la mine sau la cei care au fost, ma refeream in general... apropo.. despre cel care pretinde ca a fost cu noi si ne`a filmat si vrea sa ne dea la garda, shtie cineva ceva??

Noi vorbim de ziua de azi , nu de peste 2-3-10 ani ...
Si de deranjat ... nu avea ce sa ma deranjeze ... fiecare isi expune punctul de vedere ...
Sunt mult prea multe aspecte in ziua de azi ca sa stam sa le comentam ...
Poate singurul aspect care merita tratat este :

Catzi si-au luat masina din banii lor si o intretin tot din banii lor ?!?

13RvR 13-12-06 09:25

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 658709)
Noi vorbim de ziua de azi , nu de peste 2-3-10 ani ...
Si de deranjat ... nu avea ce sa ma deranjeze ... fiecare isi expune punctul de vedere ...
Sunt mult prea multe aspecte in ziua de azi ca sa stam sa le comentam ...
Poate singurul aspect care merita tratat este :

Catzi si-au luat masina din banii lor si o intretin tot din banii lor ?!?

PREA TARE :))

peter 13-12-06 10:02

pai poate incercati sa veniti si voi..cei din Anonymous ..la intalnirea viitoare....sa vedem.."cum se face"

Don M 13-12-06 10:47

Ma bucur ca nu te`a deranjat x-ray, pt k multe mesaje aici au dus la certuri si alte alea..... S-au facut atatea off-topicuri de....Referitor la ce ai zis, propun de`acum sa deschidem un topic despre masinile personale sau nu, pt ca asta intr`adevar este unul dintre subiectele cele mai interesante in domeniul auto, eu unul sunt satul de copii care nici nu au facut bine 18 ani si ii vezi in cine stie ce bijuterii pe patru roti, dandu-se mari si tari cu ce au ei, de parca ar fi muncit/facut vreo manevra si au scos bani pt ea.....asta e!!! Eu unul nu am masina am mai zis si o mai zic, poate sa spuna lumea "atunci frate de ce vb u ca.... si ca...." pe mine nu ma intereseaza, stiu ce inseamna bani bagati in masina, (deh am si eu surse :) ) si sper ca p la sf verii sa imi iau si eu, am mai zis, ori astra ori kadett (GSI normal) ori golf I sau II GT(I)....

CT-07-APV 13-12-06 11:06

Ce sa dea la Politie ce s-a facut impotriva legii ca ne-am plimbat in coloana? O fi ceva rau si in asta. Iar pt faza care a ziso X-Ray eu zic fara rusine ambele masini mi le-au luat ai mei DAR eu ma ocup de ele cred ca majoritatea banilor bagati in modificari mici sau mari eu i-am facut nu au fost de la ei. Adik de la spoilere volan filtru toba si pana la ce mai e eu am facut banii. Eu le intretin. Imi mai dau bani de benzina atat. Deocamdata nu prea aveam cum sa imi iau eu masina la 20 de ani din banii mei fara sa fur enorm. Ca afaceri atat de mari sincer nu prea ai cum la varsta asta fara un ajutor (tata patron de ex). Scz de offtopic.
Iar despre port e tare am fost aseara si am incercat frana de mana si sa vezi cei de acolo scoteau trelefoanele sa filmeze dar nu leam dat satisfactie ci am plecat ca nu era nimeni cunoscut pe acolo si am plecat in alta parte. Deja se invata lumea sa se faca ceva in port.

Most_Wanted 13-12-06 18:17

pai nu o fii rau daca arata ce a fost pe strada ...d.ar daca arata ce a fost in port sau la aqua .......atunci se schimba prb ...

GABBY_ 13-12-06 19:35

fiecare cu ale lui ,aia mari cu alergarea ,aia mici cu plimbatul.nu vad de ce ar iesii vreo discordie in chestia asta.daca ne-am intelege klumea am fi toti la gramada dar daca asa e mai bine ....faca-se voia sortii :)

fixu_mic 13-12-06 20:50

sau q un mers pe jos...k na face picioru frumos(sry de offtopic) :)))

ct77pia 14-12-06 11:17

lasa ma DON ca poate e timpul sa se mai ia garda si de altcineva ca noi astia "batrinii" ne-am saturat si poate ar fi timpul sa invatati si voi ceva de la noi (ciocul mic si joc de glesne) :-)

street_racer 14-12-06 11:30

Re: end of story ...

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 659473)
fiecare cu ale lui ,aia mari cu alergarea ,aia mici cu plimbatul.nu vad de ce ar iesii vreo discordie in chestia asta.daca ne-am intelege klumea am fi toti la gramada dar daca asa e mai bine ....faca-se voia sortii :)

bine zis gaby .... ca s-au gasit anumite persoane sa faca scandal dupa PLIMBAREA de sambata ca nu le-a placut show-ul !!! s-a anuntat plimbare fratilor nu rupere ... noi sincer nici nu ne asteptam sa fie atatzi ... nu m-as fi suparat dak ar fi comentat palul ceva ( gen : de ce nu se rup si altii,ca baiatul intr-adevar a facut ceva), da vine unu ca set care a stat degeaba si comenteaza!! si dak omul a venit in plimbare si nu vrea sa se rupa, poti sa te duci sa ii zici "hai e randul tau la rupere!" mah setule? orikum eu cred ca s-a facut prea mult tam-tam cu intalnirea asta... unii ca nu le-a convenit , unu ca ne-a filmat si ne toarna (de parca am fi facut ceva ilegal) ... s-a scos filmul ala !!! ptr cei carora le-a placut la mai multe fratilor..asteptati mesajele ca o sa apara !!! ptr cei carora nu le-a placut , stati acasa data viitoare si nu mai consumati benzina aiurea dak nu va convine !!! FARA SUPARARE

YZF-PWR 14-12-06 11:58

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 660230)
lasa ma DON ca poate e timpul sa se mai ia garda si de altcineva ca noi astia "batrinii" ne-am saturat si poate ar fi timpul sa invatati si voi ceva de la noi (ciocul mic si joc de glesne) :-)

F bine zis , ascultati la ce a zis , mai asteptati un an 2 sa vedeti si voi niste lucruri , cand va uitati in spate si va spuneti " baaa ia uite ma ce faceam acum 2 ani de zile , poate ca ar fi timpu sa o fac mai subtil ca nu o fac sa devin vedeta , o fac sa concurez , sa ma simt bine si pentru mine si prietenii mei , poate de aici luati si un sfat bun ca atunci cand va critica altii aveti si voi de ales sa nu ii bagati in seama .... dak nu le`a placut , asta e , se mai intampla nu ?

X-Ray-Eyes 14-12-06 15:05

Quote:

Originally Posted by peter (Post 658827)
pai poate incercati sa veniti si voi..cei din Anonymous ..la intalnirea viitoare....sa vedem.."cum se face"

Care intalnire ?
De Claxhorning ?
Numai asta nu mai faceam ...

peter 14-12-06 18:58

nu bre' ......numai conteaza....

dar ar fi frumos sa ne intalnim toti..din toata cluburiile....sa ne cunoastem toti mai bine..doar de aia se numeste "comunitatea 4tuning"

Most_Wanted 14-12-06 19:13

petere ..sa linistit ca nu o sa vedem noi vreodata toata comunitatea la un loc

Hellman 14-12-06 19:43

peter a zis bine most_wanted ... nu o sa se intample asta ...

xcs 15-12-06 02:18

Anonymous nu face "Claxhorning"..sta la fostu web si bea cafea ;))

X-Ray-Eyes 15-12-06 02:30

Quote:

Originally Posted by xcs (Post 661424)
Anonymous nu face "Claxhorning"..sta la fostu web si bea cafea ;))

Corect ... dar se si trag ( cam des in ultima vreme ) ... spre deosebire de altii care sparg seminte .

xcs 15-12-06 02:54

probabil..nu sunt in cunostinta de cauza.. eu nu apartin niciunei categorii..a fost o simpla remarca:P

X-Ray-Eyes 15-12-06 05:06

Quote:

Originally Posted by xcs (Post 661439)
probabil..nu sunt in cunostinta de cauza.. eu nu apartin niciunei categorii..a fost o simpla remarca:P

Am observat ...
La faza cu semintzarii nu m-am referit la tine ci la altii care se cred miezu' si ei stau si sparg seminte si comenteaza ... INDIENI mai exact cum le spunem .

Don M 15-12-06 12:52

Daca tot suntem in "port" care ati vazut rx-8`u ala care a venit vineri seara park sau sambata seara.... era belea!!!! si a inceput sa se invarta frumos de tot...that`s one hell of a glow!!!

D_M_X 15-12-06 16:13

ce bucurie pe capu tau ca sta garda cu ochii pe noi........unii sunt obisnuiti cu asta si nu-si mai bat capul.....
Si daca majoritatea anonimilor stau la web si beau cafele care e prb? Ne platesti u cafele? Vezi de drumul tau.
Unii se dau in stamba si se dau in oras altii o fac la "lumina intunericului"
si nu cred ca este un motiv de lauda ca "m-a luat garda la ochi"

xcs 15-12-06 16:33

omg dmx ce te`ataci asha?... n`am spus`o cu intentie rea.. imi cer scuze daca te`ai simtit ofensat :)

street_racer 15-12-06 17:24

-= cica a fost azi noapte o mica intalnire .. adica in noaptea dinspre 14 dec spre 15 dec ... undeva pe la ovidiu dak nu ma inshel ... cine a fost acolo sa dea detalii ... ca am auzit ca a intrat garda printre voi ... ceva interesant sau ... "labareala" ? =-

ERY 15-12-06 18:46

Deci....respectati titlul topicului...tot off topicul o sa fie sters in maxim 2 zile.

Psycho 15-12-06 20:01

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 662098)
-= cica a fost azi noapte o mica intalnire .. adica in noaptea dinspre 14 dec spre 15 dec ... undeva pe la ovidiu dak nu ma inshel ... cine a fost acolo sa dea detalii ... ca am auzit ca a intrat garda printre voi ... ceva interesant sau ... "labareala" ? =-

ai informatii bune dar nu pot fii date publice ;)

M Y U 15-12-06 21:23

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 662285)

Binenteles'

BuGyy 16-12-06 01:04

bha fratilor am auzit de ceva camere de supraveghere in port ... cine a mai scornito si pasta ..sau macar stie cineva ceva ? :yikes::sad:

GABBY_ 16-12-06 07:37

nu e nimic adevarat stai linistit.e de ajuns ca sunt turnatori care fac de 10 ori cat orice camera

Psycho 16-12-06 10:35

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 662717)
bha fratilor am auzit de ceva camere de supraveghere in port ... cine a mai scornito si pasta ..sau macar stie cineva ceva ? :yikes::sad:

exista asa ceva dar nu supravegheaza parcarea .. stai linishtit ..

street_racer 16-12-06 10:54

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 662717)

sa stii ca intr-un timp chiar erau camere puse , nush dak neaparat ptr parcarea aia ! plm... vrei nr lu unu care sa iti confirme ? e fiu de gabor si e turnator !

street_racer 16-12-06 10:57

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 662285)

OK ... am inteles ca mai intra si "agarici" pe aici care nu au ce face !!! :P dar macar zii dak a fost ceva interesant ca sa stiu dak ma zgarii pe ochi! :!: :?:

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning