![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Calibra are istoria ei cum si e36 are istoria ei.....imi cer scuze daca am inteles eu gresit dar dupa parerea mea nu merita jignita nicio masina....si tu nush paote ma insel: "...astra, vectra...." sunt foarte multe astra, vectra acelasi an cu a ta si iti dau poate fum din orice pozitie...insa nu asta conteaza eu zic sa respectam pe toata lumea, sa nu ne credem cineva ca suntem posesori de BMW!!!!
BJP-ule eu mi-am spus pct de vedere daca te-ai suparat imi cer scuze nu asta a fost intentia mea, cat despre tuningul la motor eu zic ca nu poti lasa o asemenea masina superba exterior, extrem de agresiva sa aibe daor caii stock...!!! IN fine.... bafta cu masina sa ii faci ce ti-ai propus si sa vedem poze noi cu ea!!! Bafta!!! |
Quote:
|
Nu m-am atacat Flo, stai linistit, fiecare cu gusturile lui, doar ca ti-am mai zis odata sau de 2 ori ca daca am facut-o asa, inseamna ca imi place, si prin asta am crezut ca te-am facut inteles, numai ca tu iar ai zis de badboy ;)
plictisit mersi mult trafy-vr6 ai dreptate, se schimba consumul imediat BMnWA eu am avut prima masina un Opel Kadett, motor 1.4, intradevar, exterior/interior, nu-i mare lucru, in schimb fugea de mama focului, acum 4ani de Pasti, eram 4 pers in masina + in portbagaj vreo 25 de sticle de apa/suc, mancare....etc, i-am dat 185km/h :shock: poate nu ma credeti dar se mai ducea, pe drum drept nu la vale, dar n-am mai putut sa-i dau ca nu ma mai tinea suspensia.....se balanganea de mama focului. In schimb a2-a, si-a 3-a masina au fost Vectra A si Vectra B, si-ti pot zice ca le-am facut cu gust interior/exterior.....revin cu poze sa vedeti. Pana revin cu poze urmariti ce-am putut face cu Vectra B :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=5nPNNpquqFs |
jmekere....nu imi zice ca filmuletul asta e facut atunci cu faza cu prezoanele?
|
nu zice nimeni ca poti tuna orice , acuma o sapt am vazut un logan cu jenti de M6 pe 15 :)) e vorba de gust si eleganta ,sportivitate , lucruri ce nu le gasesti la marcile astea marginase.
|
Quote:
Ma scuzati dar sunt super racit :evil: revin......nu stiu exact cand |
Pai fate bine jmekere ca se plictiseste masinutza fara tine...hai insanatosire grabnica si ai grija de tine ca...
|
6 Attachment(s)
Revin cu pozele promise:
Vectra A :arrow: |
8 Attachment(s)
Vectra B :arrow:
|
11 Attachment(s)
Iar acum revin cu modificarile aduse lui Pisy ieri :arrow:
|
5 Attachment(s)
+ inca ceva, in ciuda faptului ca sunt fff bolnav :evil: nu m'a lasa inima sa nu'i fac si azi ceva :arrow:
|
Frumos frumos :D
acum am observat ca ai volan in 3 spite:lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
+ ce'am realizat in weekend :arrow:
|
chiar BJP, de unde ai luat folia aia si cat a costat?:D hai ca facusi ceva zilele astea:))
|
Ms ms.....e aceeasi persoana care mi'a facut si fusta fata pe bara, si bordul cand era colantat in negru mat.
E carbon d'ala de se simte la mana, e iesit in relief ;) Manopera......moca......nu chiar moca, cinsteala, alea alea :twisted: Pareri va rog si propuneri, la ce'as putea sa mai fac cu carbon :lol: Trafy 180ron/m....si nu uitati pareri despre Vectre 8) |
1 Attachment(s)
multumesc pt raspuns..
ai mai putea sa faci astea... |
deci de asta erai tu ocupat.....oricum a iesit frumos felicitari ;)
|
Trafy este destul de greu si minutios acolo.....plus ca trebuie sa decupeze perfect si rotund acolo unde sunt reflexiile beculetelor.....oricum eu sunt fff multumit de realizari
|
da boss, arata prea shmechera, nu te-a luat febra cu neoane undercar ?:D
|
arata bine si vectrele dar se vede ca nici tu nu ai avut chef de aranjat la ele fata de bmw asta.. Poti sa faci cu carbon tot ce ai plastic in masina :) fa si parasolarele, manetele , interiorul la torpedou , fa-i o linie pe usi.. incearca mai multe idei si vezi ce iasa..
|
pe manete e cam greu de pus plus ca or sa se dezlipeasca repede ca sunt utilizate des...chiar, pe clanta de la usa ( din exterior ), ai pusa folie dasta ?
|
Quote:
|
da f bine...vezi ce bine dau ceasurile asa simple doar cu inelele cromate?
|
Neoane niciodata n'o sa pun :shock:
Iar despre manere exterioare......cred ca asta o sa fie urmatorul proiect.....si eu ma gandeam la ele :twisted: Oricum trebuie sa mai iau folie ca u mai am multa.....undeva la 30 cm2 :cry: |
Quote:
|
mosule da esti suparat pe mine , nu mai vb cu mine ? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Dar ti'am raspuns tata de folie :lol: am zis ca mai am undeva la 30cm2;)
Opelul e Opel, dar eu n'as mai da Pisica pe Vectra B niciodata, sau pe Vectra A :twisted: |
2 Attachment(s)
Au venit si pragurile.....maine sper sa le montez :arrow:
|
3 Attachment(s)
S'a gasit si cotiera originala....intr'un final :arrow:
|
asta era piesa lipsa :P misto boss....tot timpul gasesti tu ceva de umplut...cu sanatatea toate bune?
|
Ms tata.....asta'i una din piesele lipsa :lol:.....o sa mai revin cu cele lipsa, dar pe parcurs......cu sanatatea sunt bine acum...ms de intrebare ;)
|
1 Attachment(s)
S'au pus tetiere pe spate :arrow:
|
salut!!!mi-am luat si eu de curand un e36 si am citit si vazut aproape tot ce ti-ai facut la masina...o lucrare de nota 10 bravo!am o singura intrebare pt tine: de unde faci rost de piesele originale???
tine-o tot asa!!! |
|
Quote:
Despre piese iti pot zice ca umblu mai mereu pe la dezmembrari, daca nu in fiecare zi, odata la 2 zile, daca la piesele astea te referi, iar daca te referi la piese pt motor, mecanicul meu, pune piese numai pe original (are om de face odata la 2 sapt drum de Germany si aduce piese). Sa stii ca cunosc 2 oameni din Sibiu (ca vad ca esti din Sibiu) care vin numai la el sa le faca masinile. Poate cumva stii un Bmw E46 3.0xi cu Compressor, berlina, e negru si are capota-plafon-portbagaj albe. |
3 Attachment(s)
Trafy ms de poza......poate te combini cu el :twisted:
Si ce s-a mai montat azi :arrow: |
tine-o tot asa boss.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning