![]() |
Re: Chat....
YEED: Multam fain :)
|
Quote:
L.E. intre timp am gasit site-ul celor din Cristesti: http://www.fomco.ro/cgi-bin/index.cgi?mod=cont_us |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
era si timpu Vlade :D
|
8 Attachment(s)
Vand Dacia, an fabricatie 1998, la pret de 1500 lei, fara asigurare si verificare tehnica. Masina necesita putina reparatie la caroserie!
Masina nu este a mea si numaru de telefon pus nu este al meu. Relati la numaru de telefon 0742586005. |
Pretul este negociabil:-)
|
Quote:
|
Quote:
mai trebuie sa asteptati pentru poze... |
Aha :???:
Eh, eu luni ma duc inapoi in Franta. Pana la iarna nu cred ca mai ajung in Romania... Dar intrun fel e bine, daca el pastreaza masina eu vin si facem poze in 2011 cu material mai bun 8) Toamna asta trebuie sa-mi vina alt obiectiv, fisheye, blitz mai mare si filtre noi (azi mi-am pierdut un filtru de 40€, cand eram cu Corvette-ul sau chopperul :| desi era infiletat ca lumea a cazut pe undeva) :-P |
Quote:
Eu zic ca merita vazuta masina. |
Buna...
Am o intrebare, care se pricepe cat de cat... Am achizitionat de curand un golf 3 din 95, motor de 1.6 benzina euro 2...Si nu stiu cam cat m-ar putea costa inmatricularea.... adica.. R.A.R. + taxele poluare si alea alea... Masina nu are ABS nu are geamuri electrice, nu are clima, nu are aer conditionat...Are doar servo si trapa electrica....si ma gandesc ca s-ar putea face o depreciere... Si mai am o intrebare: La R.A.R. pot sa merg cu toba sport, filtru aer sport, angel eyes(desi la astea nu ar trebui sa faca figuri), si niste cauciucuri mai mici decat cele din talonul german... Care stie cat de cat cam unde as ajunge sa postati:) Mersi mult! |
1 Attachment(s)
1. nu vrea nimeni sa vina la tuning la targu secuiesc? mai am un loc in masina daca ii careva interesat da-ti un telefon si vbim si cat punem de drum. 0742006576
2. IMI VAND LAGUNA!!! daca ii careva interesat vbim pe mess sau la tel 0742006576 SUPER PRET!!! 2300e fara muzica..las cablurile in caz ca vrea cineva. |
De vanzare Audi B4, an fabric 1994,motor 2000 cmc benzinar, inmatriculat, stare f buna. 3200 E. Informatii: 0766.740.967
|
Quote:
pt o depreciere buna trebuie sa declari pe proprie raspundere ca vei face peste 42.000 km/an; si o sa vezi ca daca te joci putin cu nr de km in formularul ala, taxa poate sa mai scada. bafta |
Quote:
Luni o duc la RAR sa vad ce si cum... Mersi. |
Quote:
|
Quote:
|
oare primesc dacia la night club? ca am una...
|
Quote:
|
Am o intrebare... Nu stiti cu ce se poate lipi materialul de pe plafon dinauntru? Ca mi sa dezlipit acolo in fata la parbriz... si nu stiu cu ce sa lipesc, as incerca lipici dar sa nu ramana pe urma urat si sa ramana urme...
Daca stiti pls un reply:) 10x Ps: Masina e Vw Golf3 Inca ceva: Am un sticker pe luneta... si as vrea sa il iau jos ... cineva mi-a zis ca sa incerc cu uscator de par ... sau cu apa fierbinte(mie cumva sa nu crape geamu...) Alte solutii stie cineva?:P |
Quote:
|
Am rezolvat treaba cu stickeru... sa dezlipit foarte usor dupa ce l-am "inmuiat" putin :)
|
Am primit un mail cu titlul "Se intampla in Romania - 2 kilometri de cozi pentru carburantii cu pret redus!". Cred ca toti cei registrati la 4tuning au primit un asemenea mail. Stiti ceva informatie concreta despre acest lucru? Se practica si in Tg. Mures?
|
eu am vazut asta :!:: "Romani uniti hai sa nu alimentam in perioada 20 - 26.09.2010 sa fim uniti si sa vedeti cum scad preturile. Barilul de la noi e luat cu aprox.24 EUR si revine cu aprox.85 EUR. + ca in pretul carburantului este bagata si taxa de drum pe care noi o mai platim prin rovinieta. In cazul in care carburantul nu se vinde....ajung stocurile la maxim (nu mai au unde depozita), iar rafinarea nu se poate opri pt ca ii costa prea mult redeschiderea. atunci sa vezi pret scazut."
|
Salutare tuturor! cu toate ca nu prea ne cunoastem ca nu prea am venit la intalniri (am fost la 2-3) :-). Am o intrebare nu stiti de unde as putea achizitiona tipla/husa pentru tipul nou de talon?
|
A vazut cineva ? Cine stie info. despre BMW ul negru ce la urmarit politia vineri noaptea ? :shock:
3 echipaje dupa el.. ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut, again... dupa o lunga pauza, s-ar putea sa ma alatur iar intalnirilor 4tuning. Am renuntat la Jetta si am trecut la Astra... unde si cand sunt intalnirile?
|
xtazy anunta-ma si pe mine cand mergi la intalniri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiti careva pe unde se gasesc anvelope noi la promotie? In special:
Dunlop Winter Sport M3 Dunlop WinterSport 3D GoodYear UltraGrip 7+ Pentru ca nu mai vreau sa am senzatiile si neplacerile din iarna trecuta cu anvelope de vara :shock: cand deabia am reusit sa ies din parcare de la facultate dupa vreo 5 minute de incercari :sad: si multe alte neplaceri. Vreau sa fiu pregatit pentru aceasta iarna! asa ca daca stiti ceva magazin sau ceva oferta pe la metro,selgros, etc. anuntati va rog. :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Vand Passat 2002 1.9 Tdi 131 cp... id Florea_91
|
De unde fac rost de un sticker cu 4tuning... ? cine are ?
(multidecor) ? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning