![]() |
Re: AG-88-PVA
4 Attachment(s)
am mai adunat ceva piese tzipleanu....
P.S:si o poza cu cat poate GPL-ista mea.. |
in ce treapta erai ? :D
|
Quote:
|
In treapta 4 cu raport de 0.97, la 5000 rpm viteza-i de 150km/h.
Daca se tine cont de motorul de 1.3 si de GPL, turometrul ala e muci. |
motor 1.3,eram pe gaz si cutie in 4 tr...de ce zici Muttley ca e muci turometrul fiindca am cutia scurta!?...sau posibil sa fie vitezometrul sa indice prea putin!:D
|
Ai grup conic de 9x34?
Ai treapta a 4-a cu raport de 0.97? (Chiar dac-ai avea-o cu raport de 1.03, la turatia aia, diferenta ar fi de doar 300 rot/min) Daca cele 2 conditii de mai sus sunt satisfacute, la 5000 rot/min, ar trebui sa ai 150 la ora, nu 130. Apoi, daca ai motor de 1.3 si mergi cu GPL, viteza de 150 la ora e greu de crezut c-o poti obtine, ceea ce ma face sa cred ca vitezometrul e ok. Rezulta turometrul aiurea. |
nu am stat sa masor dintii nici la grupul conic si nici la pinioanele de a-4-a...sa impacam si capra si varza nici unul din ceasuri nu indica bine...cu toate ca tind sa cred ca vitezometrul e de vina ca am mers cu un logan in spate si mie le 120 si ceva lui ii indica 135...acu nush.....oricum motorul e complet refacut si gazul e super bine reglat!:D
|
dupa parerea mea la orice masina pot fi erorr de genu
dar mai ales la dacii , daca ar fi sa pui doua dacii una langa alta si sa mearga in linie la unu iar arata 100 si la altu 110 ... |
Quote:
|
Quote:
|
Iti patineaza ambreiaju (pe asta nu a zis-o nici unu):lol::lol:
|
Alex masina revine usor, usor la simplitatea ei prin piesele adaugate si as o arata mult mai bine, spor la munca.
|
ai sa vezi tu dany ce si cum......:D
|
boss f frumoasa masina ta...am si eu o intrebare proiectoarele le ai legate pe pozitii sau ai buton separat?
|
Frumoasa masina man:D am vazut-o aseara la bucuresti:D
|
are buton separat ;)
|
intr-adevar am releu si buton separat pe proiectoare si alimentate prin contact.
legat de discutia de mai inainte se pare ca vitezometrul meu este muci de la 100km/h incolo si viteza care zicea Muttley ca trebuia sa o aiba masina la 5000 rpm este adevarata chiar daca i se pare imposibil de atins cu un motor 1.3 pe GPL,dar uite ca a mea ia 150 asa cum e!:D probat cu un opel in spatele meu..... |
Ce se mai aude de masina ca vad ca a intrat undercover. Ce-ti mai coace mintea aia nu mai zici nimic:suspiciou. Sau ai parasit-o:shock:.
|
Cred ca bolidu e in vacanta akm si lasa tabla pt toamna :D
|
pai tocmai ca e in vacanta si ........:lol:
|
nu las nimic pt toamna....sper ca in cateva zile sa vedeti si niste poze!:D....degeaba nu stau stati calmi.
|
bolidu e mica furnica... tot strange:D si dupa ce a terminat de strans8)8) laser frate:lol: hai cu pozele alea bolidule,,,
|
v-as pune poze dar nu prea aveti ce sa vedeti decat niste butuci fata gauriti prost si care mi-au scos peri albi de o saptamana incoa........o sa apara si poze cand o sa fie ceva concret de aratat!:)
|
5 Attachment(s)
un nou bord e in lucru....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cam prin august o sa vin si in Bucuresti la o intalnire,deocamdata sa finalizez ce am inceput.
|
Quote:
|
de Renault 19
|
ti-ar trebui un geam frumos pentru ceasurile alea, cu cercurile nichelate sa se vada frumos.
daca il vrei, spune ..ca i-l dau lui dvl-ul sa ti-l aduca |
cum sa nu primesc asa cadou! cu cea mai mare placere....:D
|
Quote:
|
Mie tare imi e k ti-ai luat o punte cu 4 prezoane. Mai lasa masina pleaca si tu in vacanta:ballbounc
|
Pai voi nu stiti ca masina e concediu lui ??? :)))
|
Bolide , vezi ca nu am rezolvat nimic cu jantele alea.
te tin la curent daca aflu ceva. |
intr-adevar mi-am achizitionat o punte in 4 prezone pe care am inceput sa o fac ca noua ca stare ei initiala nu era tocmai buna(oricum multumiri lui Catalin7070:D) si azi am terminat si cu trecerile pt fata.maine sper sa pun si ceva poze dar cu ele sus nu stiu pe cand ca nu am jante......imi treb 4 jante de nova sau logan.as prefera mai mult de logan ca am 4 gume 195/50/15 Dunlop.:)
|
de nova am eu daca vrei, am si de vw si de clio:lol:
|
8 Attachment(s)
iata si cateva poze cu ce am facut.......
|
De abia astept sa o vad facuta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning