![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Pai nush ce sa zic ...ne riscam intr-o vineri pe acolo?:))
|
yo pana prin luna iulie nu voi fi in piatra neamt.....dar ...cand o sa ajung in oras....o sa incerc si yo ...:)
|
baieti in ce zi iesiti cu masinile pe albia cuiejdiului?
|
Quote:
|
oki eu veneam doar sa vad..........ca masina nu am mai bn zis nu am carnet dar ...........strang bani pt viitoarea masina
|
Da buletin ai?
|
Numai GHICI putea sa se gandeasca la asa ceva :))
|
:)) Nu cred ca are ... Saptamana asta ne vedem cu totii in Poligon ...osa fie un pic de show acolo promis de Filip :)
|
Quote:
acolo eu nu pot sa ajung...asa ca spuneti ce se face k sa stiu dak mai ies sau nu din casa !!! |
Misca posteriorul ala puturos peste linie de ssa, nu trebuie sa vii cu masina pana acolo. Sau o lasi la baraj, cum treci pe la mine prin fata
|
Nu ma bag... :-)) ... gata...stiu...cred k vin cu alta masina :-))
|
da am buletin.va suparati ca am intrat pe forum sa intreb si eu cateva chestii?nu va intreb asa de aiurea chiar ma intereseaza
|
te referi la vinerea asta aline??? adik intalnirea va fi la poligon??? la ce h si...ce stiti de drumul ala ..e la fel sau ..?ms
|
Pai la 20:00 am zis ...si pan la urma sunt 200-300 de metri ...ce va e asa de frica de drumu asta ...se intru cu Subaru si nu intra restul? Na hai ca inteleg cei cu garda joasa dar...restul? Dak ploua asa nush ...
|
najpa vremea ...:| deci...pakat ..nuj ce o facut acel filip (nu`l cun :P ) dar sa speram k va mai fi astfel de intalnire... :P ata ete..vremea strik treaba..
|
Dap ...data viitoare ...poate oricum Vinerea viitoare la Stadion ne vedem si daca e de mers mergem apoi in poligon ...
|
Vineri ne vom intalni in parcarea de la podul pietonal de la Strandul municipal !!!
|
da nu se mai tine in parcarea stadionului ?
|
E mult mai buna locatia acolo ...departe de ochii lumii ....asflat nou ...ca in palma...nu deranjam pe nimeni ;)
|
da...normal !!! hai sa facem intalnirile in locuri unde nu poate ajunge cristi cu focusul !!! :twisted:
|
:) las ca poate asfalteaza :) sa vina toata lumea
|
Quote:
|
:) ei lasa ...alergi renault-ul pe acolo
|
Quote:
|
Un Renalut 21
|
ia zi'le u aline ce motor are renaultul meu !!
|
Hai ma Khristy nu ne mai fierbe!!!! Zine tu!!
|
Quote:
|
2.7 :))...da nu cred pana nu vad
|
Sal stapanesti sanatos !!
P.S. Fai o poza la motor ......!!! Ca sa te creada si Alin |
Am si mers cu ea dar nu stiu ce sa zic...
Cat despre intalnire ....NU SE VA TINE ACOLO LA POD LA STRAND >>>S_A INCHIS PARCAREA ...e ingradita de jur imprejur cu plasa si porti carre sunt inchise ...tot la Stadion ramane ... |
Ne-ai zapacit de cap mai Aline:D
|
Pai aseara am aflat si eu ca parcarea s-a inchis....cu o seara inainte fusesem io acolo cu baietii si era deschisa ...na ce pot sa fac io! Asta e ...sa vedem cine administreaza poate obtinem o aprobare ptr vinerea seara! Si mai incolo o sa facem ceva acolo;) un evenimnet mai mare!
|
Quote:
|
E inchisa pt ca acolo va avea loc targul de vara. Asa ca vara asta luati-va gandul de la ea, cel putin pe durata expozitiei
|
Da am auzit si eu ...pacat ....in searaa sta baietii merg iar in poligon !!!
|
Aline ... nu facem o mare intalnire , asa de venire a verii ? ... sa termine lumea cu sesiunea , cu bacul asta , si poate pe la jumatatea lui Iulie ...nu stiu , doar o idee ...
|
Facem daca ma si sprijina mai multi ...ca singur nu am sa pot!!!
|
pai vb cu lumea din Roman , Tg. , si pe unde mai stii ca ar veni si poate iese un show frumos asa :) vb si eu cu baietii din KTN , dau de veste si celor din NSL , incet incet sa ne adunam toti ...
ps. intalnirile astea mari vad ca ne aproprie , si eu cred ca e un lucru bun pentru tuningul din PN. |
Intalnirea la Stadion ... sper sa fie toata lumea prezenta ...ora 20:00 in parcare valabil pt toate cluburile!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning