![]() |
Re: Conducere fara permis
Aici sunt de partea politiei...
|
Quote:
|
DOMNU'...Pe tine sa nu te frece grija ce-am facut eu in trecut.Eu am permis,pe cand tu esti in afara legii.Eu am sustinut un examen si am fost in stare sa-l trec si sa obtin un permis pe care dumneata,DOMNU',nu esti in stare....asa ca...vorbesti sa te afli in treaba.Lasa-ne ca-i plina tara de inconstienti ca tine...DOMNU'
TREZIREA E VALABILA PENTRU TINE! |
Quote:
DOMNU' Eu nu am sustinut un examen pt k nu sunt in stare sa-l iau si din comoditate ....ca pun pariu cu tine pe ce vrei ca,dak ne punem amandoi la facut chestionare EU asa fara permis sunt sigur ca voi face 25din26....pe cand tu ......Ma abtin .asa ca Sa-ti stapanesti sanatos permisul si nu vreau sa fiu de prost gust,dar totusi bafta la accidente .....ASA LEGALE CA TU AI PERMIS ;) |
Quote:
Sarbatori Fericite...baiete...:D |
[QUOTE=D-FENS;3923756]DOMNU'...Pe tine sa nu te frece grija ce-am facut eu in trecut.Eu am permis
AAAAAAA Deci akum inteleg eu de ce dau toti de permis .... ca sa POATA OMORI OAMENI NEVINPVATI PE STRADA din punctul lor de vedere LEGAL ...pai eu as prefera sa merg toata viata fara permis dar sa nu omor pe nimeni decat sa fac victime cu permisul in buzunar! asa ca BAFTA LA KILLERIT !!!! |
Stai ca n-am inteles...cum ai ajuns tu la faptul ca daca ai permis trebuie sa omori oameni pe strada?:lol:
Sarbatori fericite si tie!!! |
Ai mare nevoie de un psiholog.
|
@ B 83 MVD...
doamne omule... nu pot sa cred cat de limitat poti sa gandesti. citind posturile tale anterioare... singurul lucru pe care il faci .. e sa blamezi ceilalti useri. Spui ca... tu fara permis nu faci accidente, restul sunt prosti. Te-ai gandit... ca astia prosti prapaditi paraleli cu condusul intra in tine? Ce mai faci .. ? "Le mai dai la mumu ?!"---> nu prea cred. E caz penal. Ca tot suntem in Ajunul Craciunul.. nu pot sa-ti urez decat Sarbatori fericite ! .. si mult noroc. ( o sa ai nevoie) |
Quote:
|
Tu te faci sau chiar esti ":!:"?E si logic ca ei sa faca mai multe accidente pentru ca sunt infinit mai multi cu permis decat fara.Greu,nu?
|
Quote:
|
Quote:
ma esti anormal pe cuvant de onoare.. de unde statistica asta ?! probabil 99% din accidentele soldate cu victime sunt facute de oameni care poseda permis de conducere. |
Quote:
I-ti multumesc pt urari ! dar nu am blamat pe nimeni ....am facut referire doar la faptul ca sunt multi care spun ca au permise dar omit sa spuna cata spaga au dat ca sa le obtina.Si gandind logic ei sunt Soferi LEGALI ....dar care nu facut in viata lor un chestionar AUTO ...si nici nu au citit nimic legat de obtinerea PERMISULUI. DECI NU FAC PROST PE NIMENI.DOAR MA REFER LA CEI CARE AU LUAT PERMISE PE SPAGA SI CARE OMOARA OAMENI NEVINOVATI PE STRAZI ! BAFTA |
Quote:
tu te-ai hotarat sa nu-l mai iei deloc... sa nu fi aseamanat cu aia, nu? |
Quote:
|
Va pierdeti vremea,omu' are "ochelari de cal"...:lol:
|
Serios acum, nu e asa greu de luat un permis.. nu inteleg de ce te complici aiurea ;) Craciun fericit si tie.
|
Quote:
pai cam asa ceva :)):D:o Hai ca ne contrazicem aiurea .... FRATILOR SA VA STAPANITI SANATOSI PERMISELE SI FARA INCIDENTE !!! BAFTA TUTUROR SI SARBATORI FERICITE !!! by MVD ....actual pieton ca am vandut masina akum cateva zile. TOCMAI DE ASTA AM BOALA PE CEI CARE AU PERMISE LUATE PE SPAGA! MA TEM PT VIATA MEA !!! :-):-):-) |
Eu am luat permisul pe spaga si de maine imi voi petrece sarbatorile in Bucuresti...:lol:
|
Quote:
Tin sa te anunt ca nu am ochelari de cal ....Doar ca am eu o Boala pe cei care habar nu au de SOFERIE si au permise ....Luate bine inteles pe spaga! |
Quote:
Cu alte cuvinte .....Exista riscul sa devin TATTOO pe capota masini tale ??? :-):-):-) eeee.....Eu de fel nu sunt Ghinionist .... Dar nici nu zic HOP pana nu sar gardul :-):-):-) Bafta si SARBATORI FERICITE !!! |
Quote:
Daca vrei pot sa iti scanez o carte de vizita a mamei mele. E psihiatru. Vorbesc eu cu ea pentru prima sedinta gratis! |
Numeste unul de pe acest forum care are permis luat pe spaga.Daca nu ai dovezi in acest sens,atunci vezi-ti de treaba ta..Daca te crezi asa "meserias' la chestionare,cum de nu ai avut permis in toti acesti ani.Crezi ca asta-i motiv de lauda?Te inseli amarnic,mai ai multe de invatat...
Tu nu-ti vezi barna din ochii tai,in schimb vezi paiul din ochii altuia. |
cam mult off.topic pe aici, de ce nu va limitati in a zice pur si simplu o parere despre asta...prea multe certuri si discutii inutile pe tema asta
Craciun fericit tuturor...;) |
Quote:
Eu cred ca tu ai ceva personal cu mine.nu fac referire la cei de aici de pe forum .... Eu ma refer in general.Nu am permis pt ca nu ma preocupat obtinerea lui.din moment ce eu merg fara permis peste tot si nu ma oprit nimeni pana akum ....consider ca pot merge si de acum inainte. dar stai linistit ca legislatie si chestionare pe net am facut si inca mai fac in continuare pt ca imi place sa stiu si sa-mi improspatez cunostinele saptamanal.si poate,doar POATE dak voi avea timp anul ce vine voi da si eu la scoala de soferi sa-l obtin.Bafta ! |
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- Eu am luat permisul pe spaga si de maine imi voi petrece sarbatorile in Bucuresti... __________________ BLUE MOON Ti se pare cunoscut TEXTUL DE MAI SUS ????:-):-):-) |
Eu sunt Mircea Badea.Nu-i asa ca ma crezi?:D
Nu am nimic cu tine ci cu cei ce procedeaza ca tine si mai se bat si cu pumnii in piept sa vada lumea ce tari sunt ei si ce fraieri sunt ceilalti,care vor sa circule legal. Pricepi care-i diferenta?;) |
Nu am nimic cu tine ci cu cei procedeaza ca tine si mai se bat si cu pumnii in piept sa vada lumea ce tari sunt ei si ce fraieri sunt ceilalti care vor sa circule legal.
Pricepi care-i diferenta?;)[/QUOTE] Preicep diferenta.eu nu ma bat cu pumnul in piept ca sa vada lumea ce tare sunt eu pt k stiu ca ceea ce fac e ilegal,si nu e bine ... dar totusi prefer stilul asta de sofat.Imi place sa traiesc mai intens ! BAFTA! |
Quote:
Nu traiesti intens de exemplu cand stai intr-o masina de drift, sau cand te bucuri ca ai castigat o liniuta? DE ACOLO ITI IEI TU PORTIA DE ADRENALINA?? |
Ce mare bucurie la o amarata de liniuta. Sunt asa banale ca nu m-au interesat de cand am luat volanul in mana.
Drifturile, multe sunt la nivel ghetto inca. Cel putin din astia pe care i-am vazut eu. Adrenalina poti sa o iei de oriunde. Poti sa sari in mijlocul tiganiei si sa te ciomagesti cu toti. Fiecare are de ales. |
Era doar un exemplu ales la intamplare.
Poate sa traga pe nas / sa isi bage in vena, sa stea la 1.5 m de calea ferata cand trece un tren in viteza, poate sa faca multe. Eu am dat exemplu. Ideea era ca exista multe alte surse decat condusul fara permis (care pentru mine = 0 in momentul de fata). |
Quote:
|
Fac pariu ca multe vulpi si-ar dorii sa ajunga unde sunt eu.
|
Mai ales la fel de modeste ca tine...
|
Quote:
Nu e o lauda sa conduci fara permis si sa te bati cu pumnul in piept ca stii sa conduci... Asa ca prietene... odata si odata tot te prinde... Trebuie sa fii constient de asta. ;) |
Quote:
Amice stai linistit ca nu sunt eu asa de prost incat sa le dau eu satisfactie lor. Crede-ma ca de cat timp merg ilegal, stiu f bn ce trebui sa fac sa evit FILTRELE domnilor ''MILITIENI'' asa ca si dak ar fii sa ma prinda mai mult decat un DOSAR PENAL nu ar avea ce sa-mi faca ..... Asi fii la prima abatere de acest gen. Bafta si sarbatori fericite in continuare tuturor ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning