![]() |
Re: Galerie foto
super pozele lui sNap7 :D canon EOS 400D chiar este camera, nu jucarie :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Da, cum a spus Bogdan, sunt facute cu Canon EOS 400D. V-am atasat un programel interesant, deschizi orice poza cu el si iti da toate detaliile despre poza (timp de expunere, distanta focala, marca si modelul aparatului, etc..). |
super fain programu,sencs
|
1 Attachment(s)
am inceput anu' bine... :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu am schimbat pasiunea si nici nu am sa o schimb vreodata, parerea mea e ca pasiunea nu se poate "schimba" ci doar poti sa ai mai multe pasiuni, nu ? :) |
Quote:
|
Quote:
E in crestere deocamdata :) @BAD-GUY: sa stii ca nu aparatul e cel care costa mult, ci accesoriile (obiective, filtre, blitzuri, etc.) pe care le folosesti. |
5 Attachment(s)
Nu am mai putut da edit, Bogdan "combina" te rog posturile astea doua.
.. si ca sa nu fiu offtopic, mai pun cateva cadre. Nu toate sunt "muncite" la fel ca si cele cu apusul. Monstruletul verde din a 2-a poza e Suzi :D. La cel cu ATV-urile m-am grabit sa-l prind pe unul din ele in saritura, e facuta pe fuga, iar cea cu mine e demo :) |
ce ciumeg ii ala cu atv:lol: ce mai imprastie pietrisul :lol:
|
apropo de atv azi dimineata la cafea vine unu tot rupt ca si curiosi il intreb cea patit cica a cazut cu atv ul intrun copac benton nu?
|
:lol: foarte beNton :lol:
|
3 Attachment(s)
oare cati fotografi sunt aici? :lol: desi e mai practica fotografia digitala, am ramas fidel filmului foto. am un zenit 11 din 1989, un obiectiv Helios-44M-4 de 58mm si unu Industar de 35mm :twisted: by the way, super pozele, sNap7 :-P
|
Lolz..Nice:shock:
|
am si eu unu dinala vechi da nush cum ii zice e rusesc .,dar nu are atat obiectivu' :P
|
1 Attachment(s)
Nu stiu .. daca ne-am aduna mai multi ar trebui sa ne facem un thread separat de fotografie.
Eu am trecut pe fotografie digitala, e mai practica si costurile sunt mai mici. Ma folosesc de un Canon EOS 400D iar ca accesorii : - obiective: Canon EF- S 18-55mm f/3.5-5.6 si Tamron AF 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Macro - trepied: Fancier de 1.90m - geanta foto: Tamrac System 2 - 2 acumulatori si un card de 1 GB ( deocamdata ) - in viitorul apropiat imi voi intregi colectia cu un blitz TTL Canon Speedlite 580EX II Uneori mai fotografiez cu obiectivele unui prieten, un Canon EF 100-300mm f/4.5-5.6 USM si Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro. .. cam atat :) |
1 Attachment(s)
as fi vrut sa imi cumpar un teleobiectiv de genu cum e in poza da nu gasesc pe nimeni sa vanda asa ceva. cat despre blitz, ca sa il folosesc outdoor, trebuie sa ii gasesc un battery grip
|
Quote:
Blitz-ul pt Canon are bateriile lui separate. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
si io am de ala :lol: ma jucam cu el fara aparat :lol:
|
3 Attachment(s)
va place noua mea achizitie ¿? :lol:
|
Mie nu-mi plac presurile si eleronul.
|
nu-i urat dar am vazut Opel-uri si mai frumoase :peace:
|
frumos paint job si paleta de culori aleasa:P totusi covorasele cum zicea dadi cam strica aspectu'
|
da vi un pic ciuda pe al cu tot cu opelu lui
|
Unde-s AIRBAGURILE ??? :)
|
1 Attachment(s)
Traiasca EOS400D :giggle:
|
4 Attachment(s)
dar de toyota asta ce mai ziceti? era azi in parcare la real,- , asteptam sa plece vizitiul sa pot sa ii trag cateva poze
|
bengoasa :lol: da e pistol cu apa pe langa dacia mea :lol::lol:
|
All Show No Go ! :)
|
Vad masina aia foarte des...Chiar zilnic...Mai ales vinerea pe la 12 cand vin de la scoala
|
Quote:
|
Celica e a unui tip Raul, zis Kiddo' , din Simeria. O puteti vedea "pe centru" toata ziua! ;) E modelul cu 140cp.
@dadi: asteptam mai multe poze cu bimmer-ul! |
Quote:
Dadi, care e al tau, EOS-ul, BMW-ul sau ambele ? |
Quote:
Mai multe poze cu masina aici: https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/73402-e46-special-edition.html |
Quote:
|
1 Attachment(s)
E inca calda, acum e scoasa din aparat ;)
|
tare :-P.....
|
Toyota despre care discutati e de vanzare,ce mai are si nu este pus pe ea:toba sport,spoiler fata spate etc.e a unui prieten si vrea 13000 E neg.Ca faft divers.ma scuzati daca acest post nu-si are locul aici.
|
E frumoasa da parca 13000 e prea mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning