![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
Multumesc. GTI-ul e Cararama pentru ca nu am avut ocazia sa vad live varianta MondoMotors si pentru ca l-am achizitionat la un pret imbatabil.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Varianta MondoMotors: |
M-am uitat acum pe pozele lui radu_rs cu Golf V GTI Mondo... Are etriere, dar varianta Cararama mi se pare peste la capitolul detalii, iar rotile (principalul motiv pentru care l-as fi luat) sunt tot subdimensionate (si au si cauciucuri cu balonul mare). Raman la varianta Cararama si voi incerca probabil sa maresc jantele cum a facut Eddy.
|
Quote:
|
mmm.. ce de Bmw uri pe raft...si porci...place ce ai tu acolo mai ales ca toate sunt aranjate!!!
|
Multam fain Costi!
|
Faina colectie. Ml -ul ala de ce e parcat cu spatele ?
|
De abia acum am vazut si eu colectia. Faina colectie ai Radu, ingrijita, arata bine toate una langa alta.
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Aston Martin DB9 Motormax 1:24
Pe scurt: - rotile sunt din alt film (si sunt prea mari, cand incerci sa le virezi agata in spoiler) - "capota" spate e fixa - capota fata are un joc imens in lateral, trebuie sa fii atent cand o inchizi ca sa nu ciobesti vopseaua/sa nu indoi balamalele - ceva urme de matrita - vopseaua tipica unui 1:24 lowcost - spoilerele sunt din plastic si se observa o diferenta de nuanta intre ele si caroserie - nu exista discuri, etriere Nu mai continui ca am desfiintat-o destul:lol: PS: cer scuze pentru pozele cam slabe, dar inca nu reusesc sa gasesc setarile potrivite la aparatul asta. |
Hmm... mie chiar mi-a plăcut macheta asta. La capotă nu are joc īnsă cel mai mult mă supără la ea diferența destul de mare īntre spoilerul spate și caroserie.
Īnsă sunt sigur că o aranjezi tu cumva să arate mai bine. Aștept să văd ce faci poate o 'repar' și eu. |
A mea are un joc destul de mare la capota. Cea pe care am avut-o la modificari (parca) acum vreo doi ani avea si ea joc. Am luat-o pentru ca imi place varianta 1:1. Momentan nu intra la modificari/reparatii, vreau sa termin niste camioane si apoi sa mai termin din Pemfeurile care ma asteapta in cutii.
|
Quote:
Imi place Aston si sunt sigur ca o sa arate si mai bine pe viitor, spor la treaba Boss!!! |
Ai schimbat aparatu' Radu ? :D
nu-s rele pozele...ce aparat folosesti ? |
Multumesc. Aparatul in cauza e un Sony DSC-W210 (adica tot o sapuniera); impropriu spus "l-am schimbat", l-am imprumutat pentru niste teste (are ceva mai multe setari decat Panasonicul), probabil va ramane totusi si pe viitor (dupa ce reusesc sa il invat). In viitorul apropiat nu intentionez sa iau un aparat nou (ce vreau eu sare din buget).
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning