![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
subaru ala cu b 57 wrx aseara pe la 6-7 in calarasi printr-o comuna aproape de oltenita s-a ales cu motoru spart.a plecat pe platforma.macar a facut ceva acolo?:?:
|
scz daca ma bag dar eu am intele ca la descalificat ca nu sa dat in prima runda sau a doua nu mai stiu cam asa ceva zicea baiatu care era cu steagurile de la final asta in cursa golf gti vs bmw
|
Frate da carcotash mai esti!!!!!!:P:P:P:P
|
Vreau si eu sa multumesc Clubului Speedline pentru ca mi-a demonstrat inca o data ca merita toata dragostea si devotamentul meu , si membrilor acestuia , de la cel mai vechi (bogdan FUG) pana la cel mai nou ( Iani ) . Vreu sa mai multumesc lui TANO pt ajutorul oferit si promtitudinea in acordarea acestuia , baietilor care ne-au ajutat cu inscrierile (bogdan sunny , Mihai Elspa) , tuturor participantilor(in special castigatorilor pe care ii rog sa imi trimita datele personale si date despre masina cu care au castigat si modificari aduse accesteia la [email protected]), spectatorilor , celor care au facut contestati (ajutand astfel la incadrarea corecta in grupe a TUTUROR) .
Vreau sa mai multumesc si celor care au mai organizat curse in Romania , buna desfasurare a acestui eveniment datorandu-se IN TOTALITATE experientei acumulate prin participarea la curse organizate de acestia!!! |
Quote:
Dar din fericire Dragos (Evo8 gri) a facut................ia facut ''rau''!!!! |
Clasamentele, macar pentru statistica. Dintr-o fericita intamplare, din 4 buzoieni eu am reusit sa ajung pana intr-o finala. Nu cupa ne intereseaza (oricum am inteles de la Iani(?) ca nu au fost si pentru locul II) ci palmaresul tanarului nostru club.
|
L-a mancat de viu EVO gri :) a avut o plecare formidabila
|
|
Quote:
felicitari pentru baiatul cu nissanul sunny.....superba masina....a batut tot...inclusiv subaru` idespre care vb...bravo felicitari de asemenea organizatorilor...o cursa f reusita din toate punctele de vedere! |
Quote:
|
intradevar o cursa reusita..
felicitari organizatorilor si succes in ale organizatului in continuare |
Quote:
bmw cu motor de 3.0 diesel care a castigat grupa E si s-a inscris ca fiind 530 d de 231 cp era defapt 535 d de 272 cp la baza deci masina de grupa F ... dar am aflat abia dupa cursa si faptul era consumat pacat ca nu s-au verificat si taloanele inainte de cursa oricum super eveniment super locatie super masini :) |
la intrare langa aeroport era un accident ,stie cineva ce sa intamplat?
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning