Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/92424-12-octombrie-2008-cursa-accelerare-delta-speedline-challenge-tulcea.html)

razvanny 13-10-08 13:16

Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA

subaru ala cu b 57 wrx aseara pe la 6-7 in calarasi printr-o comuna aproape de oltenita s-a ales cu motoru spart.a plecat pe platforma.macar a facut ceva acolo?:?:

czt-u 13-10-08 13:24

scz daca ma bag dar eu am intele ca la descalificat ca nu sa dat in prima runda sau a doua nu mai stiu cam asa ceva zicea baiatu care era cu steagurile de la final asta in cursa golf gti vs bmw

U_TUNING 13-10-08 13:26

Frate da carcotash mai esti!!!!!!:P:P:P:P

pepy 13-10-08 13:27

Vreau si eu sa multumesc Clubului Speedline pentru ca mi-a demonstrat inca o data ca merita toata dragostea si devotamentul meu , si membrilor acestuia , de la cel mai vechi (bogdan FUG) pana la cel mai nou ( Iani ) . Vreu sa mai multumesc lui TANO pt ajutorul oferit si promtitudinea in acordarea acestuia , baietilor care ne-au ajutat cu inscrierile (bogdan sunny , Mihai Elspa) , tuturor participantilor(in special castigatorilor pe care ii rog sa imi trimita datele personale si date despre masina cu care au castigat si modificari aduse accesteia la [email protected]), spectatorilor , celor care au facut contestati (ajutand astfel la incadrarea corecta in grupe a TUTUROR) .

Vreau sa mai multumesc si celor care au mai organizat curse in Romania , buna desfasurare a acestui eveniment datorandu-se IN TOTALITATE experientei acumulate prin participarea la curse organizate de acestia!!!

U_TUNING 13-10-08 13:27

Quote:

Originally Posted by razvanny (Post 1806238)
subaru ala cu b 57 wrx aseara pe la 6-7 in calarasi printr-o comuna aproape de oltenita s-a ales cu motoru spart.a plecat pe platforma.macar a facut ceva acolo?:?:

Din pacate nu a facut nimic!!!!!

Dar din fericire Dragos (Evo8 gri) a facut................ia facut ''rau''!!!!

DragosT 13-10-08 13:32

Clasamentele, macar pentru statistica. Dintr-o fericita intamplare, din 4 buzoieni eu am reusit sa ajung pana intr-o finala. Nu cupa ne intereseaza (oricum am inteles de la Iani(?) ca nu au fost si pentru locul II) ci palmaresul tanarului nostru club.

YZF-PWR 13-10-08 13:32

L-a mancat de viu EVO gri :) a avut o plecare formidabila

T-E-N 13-10-08 13:35

http://www.acum.com.ro/index.php?opt...10888&Itemid=1

chuckie 13-10-08 13:36

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1806230)
Un eveniment reusit dar si cu anumite probleme.
Mie doar 2 lucruri nu mi-au placut , si primul ar fi ca cel cu golf 5 GTI negru care s-a dat in finala cu BMW seria 5 motor 3000 diesel , baiatul cu golfu nu stie sa piarda si rusine sa-i fie , a facut contestatie ca acel bmw ar avea nush ce alt motor sau etc si un baiat din organizare a venit cu mare tupeu si nesimtire sa urle pt acea contestatie , ( organizarea stia bine ca masinile au fost verificate dupa talon si etc iar la o masina bmw seria 5 din 2007 nu stiu daca gasesti motoare schimbate:) ) da ma rog .... era obligatia lor sa verifice deci sa zicem ca organizatorii n-au nici o vina doar ca au zis hai sa strice putin din fericirea celui cu bmw. In fine asta s-a rezolvat si cu cea mai mare placere s-a verificat masina si a cashtigat pe merit .
A 2`a chestie care multi o acuza , era o pisicuta albastra M3 fara geamuri fumurii si etc , care cashtigase finala apoi brusc a aparut un subaru care majoritatea au urlat ca organizatorii l-au scos de nicaieri ... pacat de baiatu cu M3`u pt banii , munca si talentul cu care a facut masini la grupa aia la care nimeni nu s-ar fi gandit k e posibil.
A fost frumos mai putin aceste manevre care multi din constanta le-au vazut dar organizatorii nu au dat 2 bani sa le dea explicatii ( tin sa specific ca nu iau apararea nici la cel cu bmw seria 5 sau cel cu M3 pt ca nu suntem din acelasi club )

la a 2 'chestie ' te asigur ca te inseli...subaru si m3 au fost in aceasi grupa si s-au intalnit in finala dupa urmatorul traseu : subaru a batut evo9 negru , sti negru ; iar m3 a batut pisica ctl si evo 9 albastru ; in finala a castigat subaru...unde e problema?apoi a venit si baiatul cu 350 z sa se dea tot pentru cupa...si s-au dat la final .
felicitari pentru baiatul cu nissanul sunny.....superba masina....a batut tot...inclusiv subaru` idespre care vb...bravo
felicitari de asemenea organizatorilor...o cursa f reusita din toate punctele de vedere!

isacfani 13-10-08 13:38

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1806273)
L-a mancat de viu EVO gri :) a avut o plecare formidabila

filmul, daca se poate, sa il urce cineva aici, si bineinteles, poze si filme cu celelalte curse.felicitari organizatorilor ! din cate se spune pe aici a fost ceva de vis. la cat mai multe curse de asemenea anvergura ! numai bine.

GRIGO 13-10-08 14:01

intradevar o cursa reusita..
felicitari organizatorilor si succes in ale organizatului in continuare

daniwmk 13-10-08 14:10

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1806230)
Un eveniment reusit dar si cu anumite probleme.
Mie doar 2 lucruri nu mi-au placut , si primul ar fi ca cel cu golf 5 GTI negru care s-a dat in finala cu BMW seria 5 motor 3000 diesel , baiatul cu golfu nu stie sa piarda si rusine sa-i fie , a facut contestatie ca acel bmw ar avea nush ce alt motor sau etc si un baiat din organizare a venit cu mare tupeu si nesimtire sa urle pt acea contestatie , ( organizarea stia bine ca masinile au fost verificate dupa talon si etc iar la o masina bmw seria 5 din 2007 nu stiu daca gasesti motoare schimbate:) ) da ma rog .... era obligatia lor sa verifice deci sa zicem ca organizatorii n-au nici o vina doar ca au zis hai sa strice putin din fericirea celui cu bmw. In fine asta s-a rezolvat si cu cea mai mare placere s-a verificat masina si a cashtigat pe merit .
A 2`a chestie care multi o acuza , era o pisicuta albastra M3 fara geamuri fumurii si etc , care cashtigase finala apoi brusc a aparut un subaru care majoritatea au urlat ca organizatorii l-au scos de nicaieri ... pacat de baiatu cu M3`u pt banii , munca si talentul cu care a facut masini la grupa aia la care nimeni nu s-ar fi gandit k e posibil.
A fost frumos mai putin aceste manevre care multi din constanta le-au vazut dar organizatorii nu au dat 2 bani sa le dea explicatii ( tin sa specific ca nu iau apararea nici la cel cu bmw seria 5 sau cel cu M3 pt ca nu suntem din acelasi club )

bmw cu motor de 3.0 diesel care a castigat grupa E si s-a inscris ca fiind 530 d de 231 cp era defapt 535 d de 272 cp la baza deci masina de grupa F ... dar am aflat abia dupa cursa si faptul era consumat
pacat ca nu s-au verificat si taloanele inainte de cursa

oricum super eveniment super locatie super masini :)

negrey1300 13-10-08 14:12

la intrare langa aeroport era un accident ,stie cineva ce sa intamplat?

yknot 13-10-08 14:15

filme
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/94029-poze-filme-curse-tulcea-aeroport.html

yknot 13-10-08 14:24

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1806150)
Cine e fericitul castigator la grupa b 101-130 de cai?

volvo 480T din Braila

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning