![]() |
Re: E46 - Special Edition
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Faina coaja Dadi ;)
|
Foarte frum masinuta !!! sa o stapanesti sanatos :D la cat mai multe modificari :)
|
Hai cu noutati 8)
|
Se aude ceva de un nou set de jante :-P :D ?
|
Si inca cum arata cu ele :D
|
poze?felicitari pentru masina intradevar speciala
|
4 Attachment(s)
Ok.. mai scriu o pagina in jurnal, i-am luat si jante de vara, sunt RH ZW3 din 2 bucati pe 18", 8.5j fata, 9.5j spate, flanse cu toate prezoanele, cauciucuri f ok pe spate, ok pe fata si cel mai important lucru fff intretinute, fara nici o zgarietura pe buze.
Pe viitor ma bate gandul sa le vopsesc interiorul in culoarea masinii si sa-i cumpar suruburi aurite pentru imbinari dar prima oara o sa am nevoie de niste poze calumea sa le modific in photoshop ca ce am facut au fost cu mobilul seara. Cam asa arata: |
Doamne ce bine poate arata:D
Ar merge putin mai lasata in rest e crima Bafta pe viitor |
frumoase...sa ai parte de ele...
la vara dak am bani...poate imi iau shi eu ceva pe 18"...numa sa ne spui te rog dak ai probleme knd mai iei pe cineva in spate....care din gresheala shi-a luat shi ceva bagaje ;) |
oooo drumoase dadi si cu etriere rosi nici nu ma gandesc cum arata..sa ai grija la gropi ca ai antecedente cu ele..
|
felicitari.sunt superbe intradevar.am vrut sa iau si eu asa ceva dar mi a fost frica sa nu atinga.vin ok?te ai gandit si sa o lasi mai jos?atunci vor fi cu adevarat criminale!!!
|
arata superb:)felicitari..
ce pret au fost jantele? |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning