![]() |
Re: Ce vor barbatii?
......te tradeaza varsta aici mai ai de crescut believe me ;).....no onfence da tre sa mai inveti una alta despre femei tuning
|
Quote:
aia a fost parerea mea si punct! iar de femei nu cred ca vine vorba... ce e aia o femeie? u pustoaica de 16 ani dezvirginata ? nu cred! o femeie pt mine inseamna altceva... ceva mai cu experienta de viata din toate punctele de vedere! apropo am destui priteni*baieti care nu-s de acord ca prietena lor sa primeasca jocuri mai "murdare" sa ma exprim asa! si pana la urma fiecare are conceptiile lui,viata lui si degeaba imi spune SUN sau DEVIL ceva ca oricum eu fac cum consider eu ca e bine ...deci comentariile de genu ca mai am de invatat sau sunt haotic sau altele de genu asta nu-si au rostul deloc! :) fara suparare |
......hmmmm nu te ataka nu ma refeream dekat k in general un cunilingus bine facut unei FEMEI si nu mam referit la prietena ta face minuni sa sti.....si eu miam exprimat parerea nu tiam impuso pe a mea e evident k vei face kum vrei nuh....;)
|
pai daca baiatul stie sa dea bine cu limbuta e posibil sa o satisfaca mult mai bine decat daca ar da cu soltadelul! :) aici nu ar fi probleme din partea mea... dar sa ii dau ei la bot mi se pare ... hmm nush sa explic oricum... nu i-as da dupa cum am mai spus! :)
ps:nu ma atac. doar ca interpretasem altfel ce ai zis tu ! :) |
Doaaamnnneee...ma abtin sa nu fiu rau....dar totushi TuningBoy...vorba lui d3v...chiar mai ai multe de invatzat despre femei , relatii si tot ceea ce presupun ele...si nu e vorba k noi avem mai multa experienta dar gandeste logic....tu chiar i-ai face un oral unei tafe curve cum vrei tu sa-i zici...care e facuta posta de 10-20 de barbati pe zi??? esti intr-un anumit stil in cazul asta....:)
|
aoleu mama! SUN ! pm urgent cu idul de mess ca n-ai inteles nik din ce am zis ! :) :) se vede asta in ultimul post! astept
|
vezi k e la sectiunea id-uri de mess
|
Quote:
:peace: |
plm... ne-am incurcat toti... eu am inteles ceva restu altceva! NOI SA FIM SANATOSI ! :) :)
|
Cred ca pana la o anumita varsta ne dorim sa traim tineretea , sa experimentam de toate ... dupa care ne dorim cu totul altceva...ceva ce poate nu ne venea sa credem ca o sa vrem vreodata...
Parerea mea este ca un barbat in general cand trece de perioada asta trebuie completat pe latura sufleteasca , avem nevoie de familie mai mult ca niciodata , pt ca doar in mijlocul ei ne simtim usurati si linistiti...probabil in ceea ce priveste nevasta ar trebui sa ne faca sa intelegem unele lucruri poate pe care nu le intelegeam pana atunci , responsabilitati etc... |
Quote:
suntem in 2006, remember? ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.Deci daca prietena imi face sex oral e tarfa nu?.....aha..... si tu ai 17 ani...sau o sa ii implinesti peste 5 ani? |
o mare problema la acest forum e ca toti se leaga de diferitele pareri ale unora! plm daca eu am conceptia asta nu inteleg care e problema!
santose vrei sa-ti dovedesc daca sunt sau nu? pt tine fac un sacrificiu cu toate ca numi plac baietii =)) no offence ery:1 am intalnit destui care sunt de aceeasi parere cu mine,chiar pe forum si nu dau nume ca nu e frumos,,,se stiu ei... dar asta e , unii se dau mai cocosi decat sunt 2 fac 25 peste 7 ani ! :) ia vezi cat am... e simplu! :) / si tinand cont intelesul cuvantului "tarfa" din DEX nu e tarfa prietena ta ! oral ii dai la una care o ai ca prietena dar nu te intereseaza prea mult,nu iti pasa de ea... si ii poti da dupa o perioada mai lunga de stat impreuna cand amandoi vor sa incerce anumite chestii ! asta e parerea mea! HAI SARITI PE MINE CU TOPOARELE! :twisted: ps:in fine sa incheiem discutia ca am deviat mult... nu-i asa dl moderator? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning