![]() |
Re:
Quote:
|
:) Stai linistit!
Ti-am zis ca te admir la tine felul in care te-ai comportat si ai reactionat in anumite situatii si, de asemenea, ca nu ai inselat-o, desi aveai ocazia. Nu vreau sa ma laud, dar nu am dus vreodata lipsa de admiratori, unii chiar insistenti si... promitatori, ca sa zic asa... si, cu toate astea, niciodata nu am inselat. Insa exista si barbati si femei, care o fac la un moment dat. Pacat... vb ta... |
deci sunt de acord cu fetele
io cel putin daca tin la una(nu neaparat sa o iubesc.ma refer la o rel care e de 2-3 luni)as prefera daca s-ar ivi o petrecere asu ceva de genu spre ex,sa ma duc cu ea nu sa caut p-acolo..pe cuv meu deci oi merg pe principiul \"daca mananc un ***,il mananc pana la capat\" nush cum vedeti voi lucrurile,dar io asa le vad repet:sunt de acord cu fetele |
Re:
Quote:
Cat despre ce ai zis cu petrecerea, sa stii ca sunt putini de varsta ta care gandesc asa, majoritatea vor diversitate si distractie. Si, pana la urma, nu e nimic gresit in asta, e timp mai tarziu si de relatii serioase... si poate, castigand acum ceva experienta, vei sti sa recunosti si sa apreciezi la momentul respectiv femeia cu care te potrivesti. |
mai....experienta pot sa zic ca niciodata nu e indeajuns
\"orice nash,are nashul lui\",capisci? :lol: dar oricum cel mai bine e sa fie \"gustate\" ambele variante cu party-ul..parerea mea |
Re:
Quote:
Quote:
tipa cu care am fost eu 3 ani juma' s-a combinat cu un alt tip, si a facut-o doar pentru ca eu m-am purtat ... gresit sa spunem asa in ultima parte a relatiei. cum sa spun, nu m-a bucurat, am tras multe zile negre, am avut multe nopti nedormite, dar sunt constient ca nu e ea mai vinovata decat mine, si din cauza asta nu o acuz pe ea, si nici nu generalizez... ea e o tipa super sufletista, tine la mine enorm, m-ar ajuta oricum, din orice pozitie, si nu tine la mine pentru bani, am mai spus, cand ne-am cunoscut eu mergeam cu autobuzul, nu a contat asta... dar nu pot accepta situatia, eu merg pe principiul ca daca s-a intamplat odata, se va mai intampla cu siguranta si a doua oara... asa ca prefer sa raman solo acum... nici cu ea, dar nici cu alta( pt ca am iesit cu muuulte tipe dupa asta, si nu mi s-a putut lipi nici una ).. ce credeti? |
mi se pare si normal ca dupa o relatie ceva mai lunga sa vina si o stare de respingere.lasa ca nu au intrat zilele-n sac.u incearca sa te distrezi cat de mult poti,pt ca va veni acel moment in care o vei gasi pe \"ea\" si atunci....................O SA DAI DE BAUT PT CA AVEAM DREPTATE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Aleks, inteleg din ce ai scris tu ca relatia nu s-a terminat de f mult timp si, de asemenea ca ai inselat-o si tu... sau ai fost prea distant, prea indiferent. Oricum, te-ai comportat intr-un fel care i-a demonstrat ca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda. Pt o femeie e f dureros! Si, cum spunea BlueEyes, a cautat in alta parte ceea ce nu i-ai mai oferit tu. Nu e cea mai buna solutie, insa avem si noi nevoie de afectiune, ce sa-i faci? Poate a facut-o doar ca sa-ti atraga atentia ca pt ea ceva nu e ok...
Cat despre o implicare intr-o alta relatie... daca nu a trecut o perioada in care sa te detasezi si sa te vindeci, eu zic ca e mai bine sa eviti deocamdata. Poti rani si pe altcineva si e pacat! Initial, nu faci decat sa compari (si intotdeauna \"lupta\" asta este in detrimentul actualei!) si ai tendinta sa accentuezi ceea ce nu-ti place, nu accepti multe greseli, oscilezi intre a continua si a renunta... si singurul cuvant care te-ar caracteriza ar fi... nehotararea! Deci mai bine esti detasat de la inceput, ca sa nu dai fetei impresia ca ar fi ceva serios... Lucrul asta te va absolvi de orice vina, in caz ca ea va fi nemultumita pe viitor. Mi-am permis sa-ti dau sfaturile astea pt ca am trecut si eu prin asta si... am ranit o persoana la care tineam f mult... dar pe care nu o puteam iubi! |
mmmmm
unul dintre cele mai de kko lucruri pe care cineva le poate face sa e sa provoace suferinta cuiva........pe cuv meu incec din rasputeri sanu fac asa ceva,si ma chinui si pe altii,redresandu-le deciziile pt ca eu,privind totul din afara,pot vedea totul obiectiv...nuh? |
Da, numai ca in dragoste apar intotdeauna situatii in care iei deciziile singur, chiar daca primesti sfaturi. Sa fim seriosi, tu fiind implicat direct nu asculti pe cineva din afara, care poate ramane logic si obiectiv... Tu iubesti, suferi... si atunci nu mai poti fi rational. Iti asculti inima si faci ce simti, nu ce ar trebui.
Am o prietena care a avut o relatie de aproape 6 ani. In afara de faptul ca tipul statea cu ea pt bani, o mai si batea si se comporta ca un badaran. In tot timpul asta, apropiatii i-au spus mereu ca nu merita.Pe moment era de acord... insa au trecut 6 ani pana sa ia decizia corecta in privinta asta. Iar acum, la cateva luni dupa ce s-a terminat, inca mi-e teama ca se va intoarce la el... Ma simt tare neputincioasa... dar nu am incotro! |
Re:
Quote:
dar daca gagica respectiva a fost trata cu respect si cu multa afectiune de un baiat, iar ea a fugit la altu' pe motiv ca ala arata mai bine la corp ??? Vai...avea 5 kile de muschi in plus fata de cel pe care l-a lasat cu ochii in soare... ps: sa nu uit ca \"prostu\" lasat cu ochii in soare a vrut sa completeze dragostea (intelegeti voi), iar tipa l-a refuzat...urmand peste 2-3 saptamani sa o faca cu MR \"5 kile in plus de muschi\"... Ce i-ati face ei ??? |
Re:
Quote:
DOAMNE cata dreptate ai ... de ce n-ai scris asta acum 3 luni ? :( am ranit pe cineva :( fara sa vreau, si acum ma simt ca dracu :( ma ajuti si pe mine cu cateva chestii pe priv. please .. ? |
Re:
Quote:
JET !!!!!!!!!!!! like d`ooooooooooooh !!!!! : / cat despre ce se discuta mai sus , legat de ... faptul ca atunci cand iubesti nu mai gandesti rational si etc. Eu gandesc asa .. primesti sfaturi de la alte persoane , le asculti , le procesezi , si faci cum crezi tu ca e mai bine , nu neaaparat faci ce zic ei , oricata incredere ai avea in ei , daca faci ce zic ei , si nu-ti mai asculti inima ( repet , in cazul in care iubesti) se duce totul plii de suflet ,aia habar nu au care-i de fapt treaba , si se baga poate .. incercand sa faca bine , insa ! de mult ori ... cand se incearca ... sa se faca BINE iese RAU asa ca .. sa citeasca cine trebuie sa citeasca aici .. .si sa o mai gandeasca odata .. bine-mi pare ca am facut topicul asta, si bine-mi pare ca exista oameni gen korkodusha_acra care / needbrain / aleks si etc etc care .. chiar cunosc ... si pot da sfaturi si etc. da .. cam degeaba .. :) pana nu treci prin .... NU ai cum sa intelegi despre ce e vorba .. : / adevarat sau nu ? |
Adevarat, Santos!
+ un sfat de la mine: o relatie este formata din doua persoane. Atunci cand a 3-a se baga, nu e bine, indiferent ca e mama, tata, fratele, prietena cea mai buna, vecinu' de la 3, sau invatatoarea din I-IV. Lucrul asta mi l-a spus o persoana... mai in varsta, mult mai in varsta ca noi si E ADEVARAT! + ... toate problemele au sanse mari de rezolvare prin COMUNICARE intre cei doi care formeaza cuplul, nu prin nervi, orgolii, incapatanare, s.a.m.d. Si asa e!!! Cat despre mesajul lui aleks, in care spunea ca tipa cu care a stat 3 1/2 ani s-a combinat cu altu'... cunosc sentimentul si... crede-ma, e mai bine s-o lasi balta (indiferent ca ai gresit tu sau ea). Dragoste cu japca nu se poate si nici nu e la fel de \"gustoasa\" ca dragostea adevarata. Am trecut si eu prin asa ceva acum nu foarte mult timp (~ 2 ani :P) si... nu as fi renuntat pentru nimic in lume. Am facut-o, am renuntat si... acum suntem iar impreuna si FOARTE fericiti. Bafta in dragoste! :wink: PS: Santos, te pupa fratele tau si... te pupa si Cristiana :peace: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning