![]() |
Am gasit, ai drepatate, sa numeste MotorMania.
Este de 2 ori pe saptamana. Azi la ora 23.00 (JOI) 01 Mar 2004 la ora 18:00 Motor Mania (rel.) (LUNI) |
Quote:
|
LEGAL RACING
Daca aveti ceva idei si propuneri decente va rog sa mi le comunicati la Ş curseauto2002 yahoo.com aici ajung sa citesc mai rar. Multumesc! |
Ne pare rau pt confuzia creata cu publicarea rolei de timpi. Pe rola respectiva nu apar toate penalizarile, sunt doar cateva notatii ale unui oficial Legal RAcing.
Clasamentul publicat de noi nu a fost corect, deoarece nu a luat in calcul toate penalizarile, pe care nu le aveam la dispozitzie. Nerabdarea mea de a face clasamentul public, a facut sa nu astept toate informatiile. Le asteptam acum, sa vedem, nu? Pentru a ne revansa in scurt timp vom publica clasamentul oficial Legal Racing. |
Nu-mi fac probleme...doar orgoliul imi sufera :sniff:
|
Quote:
|
Auto Run on Tele7abc...
Interviuri cu Sebi, Micutzu, K_gula, Alex Berea si baietii de la < 115 cp ( unde castigator a fost un Tico :) ). Imagini de la etapa de pe 21 februarie cu: B-99-SHA, ZMD, Sebi, zetemte si altii. Respect Auto Run si Luis Lazarus :!: :!: :!: |
FXN ... nu e problema mah ...
mesajul a fost schimbat ... deoarece de fiecare data ies interpretari ... shi acuma pe strada se mai aude ca ... bai insomnia ... aia care erau certatZi cu NSL'ul ... NU E ADEVARAT ... am discutat cu Florika ... shi totul e cat se poate de ok ... s'a vazut shi ultima data ... cand ne'am intalnit ... i'am sustZinut cu mashini ... Asha ca ... ce a fost ... a fost ... Acuma totul e cat se poate de OK ... Ceea ce zice Florika ... e de foarte intZeles ... shi ii dau dreptate ... dar nu trebuie sa fim pesimishti ... :) ... nimik nu o sa se intample ... Ce se intampla pe strada ... e spiritul competitZiei ... nu ar trebui sa fie al urei ... din partea noastra RESPEKT ... la totZi :) asha ca ii rog pe cei din exterior ... care nu sunt nici Insomnia nici NSL ... nu aducetZi vorbe in vant ... ca nu merita ... totZi suntem bagatZi in asta ... shi nu trebuie sa fie conflicte !!! |
K_gula
unde? care era? :oops: :oops: |
Ady_4tuning :lol:
|
Cand Lazarus i-a luat interviu' lu' Micutzu si Husky, era si el ( K_gula ) acolo. Tipu' cu caciulita si ochelari :lol: :P
|
lllllllooooooooooooooooollllllllllllll
K_gula e Ady_4tuning??????????????????????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ba da fraier sunt :( habar nu aveam |
da el.... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
O sa fie si Duminica emisiunea in reluare. Sa ma uit sa vad la ce ora...
:wink: :wink: :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning