Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

zetemte 26-02-04 22:57

Am gasit, ai drepatate, sa numeste MotorMania.

Este de 2 ori pe saptamana.

Azi la ora 23.00 (JOI)

01 Mar 2004 la ora 18:00 Motor Mania (rel.) (LUNI)

cosmina 27-02-04 12:27

Quote:

Originally Posted by \"TYE\"
TNos are dreptate ...
Sa se faca un cont unde sa depunem bani pentru a ajuta fenomenul de RACING in Romania.

Cosmina ---> si tu ai dreptate ...dar io cred ca n-as astepta de la organizatori mai mult show intr-un concurs d-asta. De organizare DA. Dar show-ul este facut de concurenti.
Nu cred ca as putea sa zic: \"Sebi ... am dat bani frate ... baga nishte cerculete cu 206-ele ... fa show ... \" :lol

drive fast ..... but safe :lol: :o

In inceherea mesajului am spus ca ii felicit pe toti cei care au participat...dar ironia din tonul mesajului se referea la toti cei care nu au participat dar care s-au dat in spectacol in parcare....daca s-ar fi inscris mai multi...macar jumatate din totalul celor prezenti..s-ar fi realizat un show...mai mare..daca pot spune si asa! Nu ma refer exclusiv la organizatori.....dar sunt sigura ca in curand - cu ajutorul nostru - vor reusi sa se organizeze mai bine!

Anonymous 27-02-04 13:40

LEGAL RACING

Daca aveti ceva idei si propuneri decente va rog sa mi le comunicati la Ş
curseauto2002 yahoo.com
aici ajung sa citesc mai rar.
Multumesc!

Anonymous 27-02-04 15:06

Ne pare rau pt confuzia creata cu publicarea rolei de timpi. Pe rola respectiva nu apar toate penalizarile, sunt doar cateva notatii ale unui oficial Legal RAcing.
Clasamentul publicat de noi nu a fost corect, deoarece nu a luat in calcul toate penalizarile, pe care nu le aveam la dispozitzie.

Nerabdarea mea de a face clasamentul public, a facut sa nu astept toate informatiile. Le asteptam acum, sa vedem, nu?

Pentru a ne revansa in scurt timp vom publica clasamentul oficial Legal Racing.

b99sha 27-02-04 15:34

Nu-mi fac probleme...doar orgoliul imi sufera :sniff:

Gabi_323i 05-03-04 23:18

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
Ok e PACE. Uneori mai gresim si noi ! :D Dar nu uitati aspectul acestei divizari.NSL_Florica este unul din fondatorii \"No Speed Limit\" si in acelasi timp Presedintele acestei formatiuni Sportive. Nu am scris acel articol pentru ca a-s avea ceva cu acei oameni, iar daca a-ti fii mai vechi in aceste curse \"Legale\"sau \"Ilegale\" nu ai-ti avea cum sa nu ma cunoasteti. Nu avem nevoie de dusmanii de ura sau de disensiuni intre participanti si cu aste fiind spuse voi ramane impartial la tot ce se va intampla incontinuare. M-ati intrebat de ce nu am avut nimic cu X-Team ok: Ei nu sunt din Bucuresti iar riscul de a se intalni la un semafor in oras este mic, de ce spun asta .Ganditi-va seara cu o \"pasarica\" in masina tu de la \"Insomnia \" si un altul de la \"NSL\" ca nu va puteti abtine . De la asta pana la o nenorocire nu este un pas mare .Va rog sa va ganditi bine toti cititori la tot ce s-a intamplat pana acum si nu uitati ceva VIRGIL BURIANA 24 ANI (Permis de conducere de 4 LUNI)OPEL CALIBRA >>>MORT<<< Bogdan ASS 19 ANI HYUNDAI COUPE >>>MORT<<< LECA ANDREI 20 ANI BMW 523 din 2002 >>>MORT<<<. Asa poate ma ve-ti intelege acum de ce nu vreau tensiuni ,pentru ca toate acestea au fost puse in carca noastra a celor care facem CURSE> :evil:

asta e mesajul lu florica ala \"suparat\" :D :D si nu stiu daca ati vazut ca la modificat :shock:

Gabi 06-03-04 12:26

Auto Run on Tele7abc...

Interviuri cu Sebi, Micutzu, K_gula, Alex Berea si baietii de la < 115 cp ( unde castigator a fost un Tico :) ).

Imagini de la etapa de pe 21 februarie cu: B-99-SHA, ZMD, Sebi, zetemte si altii.

Respect Auto Run si Luis Lazarus :!: :!: :!:

polifem 06-03-04 16:23

FXN ... nu e problema mah ...

mesajul a fost schimbat ... deoarece de fiecare data ies interpretari ... shi acuma pe strada se mai aude ca ... bai insomnia ... aia care erau certatZi cu NSL'ul ...

NU E ADEVARAT ... am discutat cu Florika ... shi totul e cat se poate de ok ... s'a vazut shi ultima data ... cand ne'am intalnit ... i'am sustZinut cu mashini ...

Asha ca ... ce a fost ... a fost ... Acuma totul e cat se poate de OK ...

Ceea ce zice Florika ... e de foarte intZeles ... shi ii dau dreptate ... dar nu trebuie sa fim pesimishti ... :) ... nimik nu o sa se intample ...
Ce se intampla pe strada ... e spiritul competitZiei ... nu ar trebui sa fie al urei ... din partea noastra RESPEKT ... la totZi :)

asha ca ii rog pe cei din exterior ... care nu sunt nici Insomnia nici NSL ... nu aducetZi vorbe in vant ... ca nu merita ... totZi suntem bagatZi in asta ... shi nu trebuie sa fie conflicte !!!

Gabi_323i 06-03-04 16:33

K_gula

unde?
care era? :oops: :oops:

ESPinoza 06-03-04 16:45

Ady_4tuning :lol:

Gabi 06-03-04 17:03

Cand Lazarus i-a luat interviu' lu' Micutzu si Husky, era si el ( K_gula ) acolo. Tipu' cu caciulita si ochelari :lol: :P

Gabi_323i 06-03-04 18:53

lllllllooooooooooooooooollllllllllllll
K_gula e Ady_4tuning???????????????????????
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ba da fraier sunt :( habar nu aveam

catalin rs4 06-03-04 20:44

da el.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hondarul 06-03-04 21:24

O sa fie si Duminica emisiunea in reluare. Sa ma uit sa vad la ce ora...

:wink: :wink: :wink:

All times are GMT +2. The time now is 07:32.

- Copyright 2026 4Tuning