![]() |
Re: Hai sa ne certam si ne scuipam ca prostii !
da ce itzi e rusine sa spui unde??? stai linistit ca nu venim:)))
|
Quote:
|
SET`ule nu vreau sa ma bag da io am vazut si discutiile de pe forumu celalant si am auzit si aseara in port cand tot tu ai comentat primu , k eram si eu langa masina lu APV`u , io zic mai bine sa va ignoratzi si gata , k deja devine copilareasca faza! Lasa-i in legea lor daca vor sa organizeze ceva , ca nu au spus niciodata ca vor sa organizeze cine stie ce concurs , au vrut pur si simplu sa aduca la un loc mai multi si mai multe cluburi pt k in ultimu timp sau cel putin vara asta fiecare a mai avut munca sau alte treburi si nu au mai fost asa multe intalniri! ideea e ca le`a iesit , au chemat lume , au venit si mai departe e treaba celor de`acolo ce`au facut. Critici si astea toata lumea poate sa le faca , k toti criticam anumite evenimente , dar ce faci tu deja e o problema personala k de ceva timp te iei si de apv si hellman . P.S. hai sa nu se mai comenteze de ce masini isi cumpara lumea , k are logan , k are seat , k are solentza sau alte chetii , k pana la urma poate nu a fost decizia lui sa ia de banii aia logan , pt bucata de banii inca vine din partea parintilor si poate nu a fost doar decizia lui , k la banii aia sunt sigur k dak era de capu lui isi lua altceva , si in mod sigur nu cred k ai si tu masina doar a ta sau pe banii tai.
Eu zic mai bine nu va mai baga`ti in seama si gata sa nu se mai faca atata show degeaba. |
SET-ule am auzit ca ti-a rupt capul un papuc?
|
Quote:
da daca vrea,ne mai dam sa nu iasa discutii :D |
Re: Provocari
a mai plecat o masina din cta espero sfi a lui DMX sa il stapinesca sanatos actualul proprietar....:-)
|
Re: Provocari
Quote:
|
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
s-a vandut bestiutza??? s-o stapaneasca sanatos!
|
pai ce, nu-i adevarat ca a vandut-o? stiu ca era de vanzare...
|
ba e adevarat ca s-a vandut...unii pot sa doarma linistiti acum :)
|
lol .. a fost o masina super .. pardon inca este ;)
|
aaaaaaaaaaaaaa PS 87ADY daca te vad in fata ochilor iti rup capul ..... motivul cred ca il stii ale leg cu PEW
|
revin mai bine il las pe PEW cind o sa vina .... mama ce o sa rid
|
hai sa o dau si eu in off-topic dak tot o da toata lumea!?
ce legatura am eu cu PEW!? |
o sa ai o legatura de prietenie:))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning