![]() |
Re: Masina mea : Opel GSI in curs de modificare
Cred ca ma risc la un drum de Pitesti pentru o axa:lol:
|
sa o vezi cum merge p masina lui, sau cum? :P
|
Eu am curaj sa las si masina deschisa.....daca cinva trece de cainii care stau pe langa ea..... :) scutiti 326 de euro si cam o luna de asteptare. La lista de asteptari se inscriu neaparat una bucata punte spate cu discuri si una bucata serpi, fie ei si de 16v. la "revigorarea" financiara cred ca masina va sta vreo saptamana pe dreapta ca sa "umblam" la amortizoare.....nu mai tine....vtm-ul de la Mosteni m-a inrait rau de tot....pana nu vede locul 1 la o etapa nu ma las......dar primordiala e puntea cu discuri ca sa nu mai facem rasuciri :)
|
incearca vectra b caravan...rezista la multe
|
frumoasa masina chiar dau bn jantele albe bafta in continuare
|
Quote:
|
lasa ca t opreste bugetul... :lol:
|
Re: Masina mea : Opel Kadett GSI in curs de modificare
salut. am si eu nevoie de butoanele de al geamurile electrice pt gsiul meu. alea de pe mijloc dintre scaune. merci
|
Din pacate nu pot sa te ajut...eu am geamurile la manivela :) .....nu investesc in asa ceva.....doar in tinuta de drum a masinii, fiabilitate si putere. Cred ca in curand masina va primii capete de bara noi.....e posibil ca de acolo sa vina "cloncanitul"...cu toate ca au fost schimbate cu ceva timp in urma.....ramane sa le verific.
|
eu nu am in ce sa mai investesc din punct de vedere performanta am tot ce imi trebuie si ca tinuta de drum si ca frane si ca motor..asa ca nu pot sa merg vara cu geamurile inchise. nu iti bat capetele de bara. iti bat bieletele mai ales daca ai caseta normala non servo. si mie imi fac la fel. incearca-le pe alea.
|
Duminica 18-05 o duc la Craiova la "dungulitze" , numai ca ambitia este mai mare pentru a face un rezultat bun si ca urmare masina se va prezenta putin mai usurata fata de obicei. E posibil sa primeasca slick-uri pe 14 sa compensam putin plecarea proasta care o are :)
|
Quote:
|
M-ai bagat mai rau in ceata......am inteles ca sambata e indemanarea si duminica liniile....daca afli ceva anunta-ma si pe mine sa nu vin doar in plimbare pana la Craiova :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Program GT Auto Event, 17-18 mai, parcarea Pic Supermarket duminica, 18 mai: - expozitie (10:00-19:00) - drag race, 402m- sq - drift show. taxa a fost marita la 40ron inscrierile pentru indemanare si sprint paralel pot fi facute la ACR pentru cei din Craiova, sau copiind formularele disponibil pe forumul site-ului granturismo la sectiunea dedicata evenimentului pentru cei din afara Craiovei. Acestea din urma rog a fi expediate la adresa [email protected]. |
Mersi....am gasit si eu formularul si deja m-am inscris....eventual daca mai afli ceva masini la grupa b ma anunti si pe mine. Doi adversari ii stiu....sper sa existe o cursa intre doua generatii diferite de gsi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning