![]() |
Re: metal flake...cine ma ajuta ....
eu miam cumparat pana la urma de pe ebay.co.uk......si am cumparat silver hologram ... acum astept sa o bag la vopsit ... o sa dea smecher pe rosu .. am facut proba pe o placutza si iese prea belea ... succes si voua
|
Vopsea...
De unde pot luat si eu vopseaua asta: Glacier Frost Mica de la Lexus, codul 074 si la ce pret !! multumesc astept un raspuns
|
Re: LAC auto rezistent
Am un lac ceramic din germania foarte bun la 150 euro tot setul :lac-1L+intaritor-0,5L+diluant 0,25L.
|
Re: Vopsea...
0754.099.602 Lucian
Suna-ma sau lasa un numar de telefon, te pot ajuta cu un raport pret/calitate bun. |
vopsit interior piele pareri
tocmai am achizitionat niste fete de usi pt un bmw e36, imbracate in piele galbena..interiorul meu e negru deci intentionez sa le fac si pe ele asa.intrebarea e cum as putea sa vopsesc pielea sau mai bine zis cu ce incat sa arate normal , sa nu curga,crape vopseaua sau mai stiu eu ce ???
|
Re: retusare vopsea mata
da se poate polisha si va ramane tot mata daca ai lacul mat, poti sa o iei pe toata cu smirghel foarte fin P2000 apoi polish si daca firele de praf sunt in ultimul strat de lac o sa iasa, daca nu ... macar ai incercat ( probabil ca masina nu a fost vopsita in cuptor sau daca a fost vopsita in cuptor filtrele cabinei erau vai de mama lor ).
|
Re: salut ajutor cat este pretu de vopsit un negru mat la bmw 320 ???
ca si pret orientativ o vopsire totala la care sa ai pretentii de calitate e undeva la 25-30 mil ( materiale + manopera ) ca e negru mat sau nu are mai putina importanta ca munca tot aia e, doar lacul care sa da la final e mat si vezi ca poti gasi vopsitori/vopsitorii chiar aici pe forum.
|
Am facut exact cum ai specificat ,smilgher de 2000 si dupa ,polishata, multa munca sa o scot la un cat se poate de bine dar lacul nu a ramas matt a devenit un semi-lucios ,nu e ce mi.am dorit dar asta e . Problema e ca toate firele de praf sau ajezat cand un idiot a deschis usa la vopsitorie si deasupra usii era praf depus ,asta e invatare de minte ,unde platesti putini.ti face si lucru de mantuiala.
|
Quote:
|
Caut vopsitor
Caut vopsitor din ilfov-bucuresti.
vreau sa vopsesc plasticele unui scuter aprilia sr2 , sunt gata pregatite , necesita netezirea fullerului si vopsite , lac , perla , smirghel , am eu :) razvan_drf 073 543 0615 |
Re: Caut vopsitor
inca valabil
|
valabil
|
Quote:
|
Re: Despre vopsea si vopsire/lacuire
2 Attachment(s)
Buna ziua! Vreau sa vopsesc un cadru de bicicleta. Am ales sa cumpar doua spray-uri de la Dupli-Color Galben Sport.
Vreau sa stiu parerea voastra: Este nevoie sa mai aplic lac? Vopseaua va fi destul de lucioasa, etc? Am mai vopsit cu vopsea la spray tot de la Dupli-Color o incuietoare de capota si parerea mea este ca avea destul luciu (pun cateva poze). Astept pareri daca se poate v-as ruga cat mai repede pentru ca de maine plec din oras si nu am de unde procura lac. |
Re: Despre vopsea si vopsire/lacuire
Parerea mea e sa iei si lac. Vopseaua are luciu, daca nu este mata, dar cu lac iese mai bine si ai o protectie mai buna a vopselei si a cadrului.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning