![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
uh.. io nu cred k il termin pana diseara... windows crash.. si mi s-o dus ce am facut pana la momentul ala.. acu mi-am reinstalat.. si incep .. poate o termin la noapte.. :D de nu o postez mai spre dimineata.. :) good luck 2 all..
|
eu am facut masina asta cam in 90 min ....hai grabitiva si voi
|
Quote:
|
Quote:
si dece tre sa te iei tu de mine acum ca am zis asta ...nu vad care e treaba ..chiar nu inteleg ....daca ziceam ceva de tine nu mas fi intrebat dc zici tu asta acum .....:rolleyes2 :evil: :evil: :evil: |
most vanted ...ce sa zic nu e rau, dar nu ai facut mai nimic. Ai facut-o tu in 90 de mine da nu ii nimic interesant acolo, ai facut pleoape, elte genti si putin modificat spatele si pragu, asta nu e mare lucru. Data viitoare stai mai mult si arata ceva mai de calitate!
|
vezi tu ...ca sa faci o maisna VT ..nu inseamna sa o icnarci de ce apuci .....asta e facuta brush fara sa imprumut ceva de la alta masina in afara de jante ......
|
2 Attachment(s)
Pun si eu opera mea.......stiu k are greseli....e cam facuta in graba...nu tare am avut timp.....Most Wanted ai facut treaba buna...felicitarile mele....:D
Nu sunt tare multumit de ca am facut ....m-au cam parasit ideile:( |
Quote:
pana cand tre sa fie gata masina asta? |
Si eu incerc k Most Wanted sa fac............e mai bine sa faci,zic eu,elementele de tuning direct de pe masina originala......iti folosesti mai mult imagonatia si vezi si u cat de talentat esti la acest "sport"......
|
Most Wanted stai linistit k nu ma supar.......ba din contra k macar asa vad ce am gresit......De masina gri intrebi pe cand trebuie sa fie gata??
|
Quote:
ps nu uita NOI 2 avem un battle de facut |
2 Attachment(s)
Vin si eu cu lucrarea mea...2 fast 4 U ai facut o treaba buna,imi place cum a iesit...felicitari
|
most vanted, se vede ca nu ii luat nimic de pe altceva inafara de genti. da totodata cu asta si aia se vede ca e slaba in modificari! Nu am zis ca trebe incarcata masina, is de parerea ta, dar puteai sa faci mai mult si asta stii si tu. Ca numa la spate ai umblat nu pic.
Eu parie pe fratelo!!!!!! |
under ... felicitari
a iesit bestiala rau de tot :) |
Quote:
cat despre masinuta ema ......AM VRUT CEVA FINUTZ ..aveti ceva impotriva? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning