![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
Quote:
|
la radio contact
|
eu am auzit pe magicfm da astia sunt impreuna cu kiss, onefm si altele parca...
|
discriminareeeeeeee..............:))))))))))
Presimt ca Raliul Argesului va fii mai captivant!:D |
Presimti doar? :)
|
oricat vati certa ca ala o are nu stiu cum ala o are mai etc eu tot o sa vin la intalnire deci bv 05 zur nu va lipsi chiar daca o a stau cu dacia mea 1310 mai inspate si daca stau afara din parcare tot o sa vin deci nu va mai certati ci faceti ceva sa fim cati mai multi ne vedem la careffour
|
1 Attachment(s)
Quote:
PENTRU CEI CARE VOR SA PLECE IN COLOANA DIN BUCURESTI sambata dimineata(nu stiu inca o ora) va astept in petromu de pe DN1 imediat dupa podul de la centrua:) Dog te astept cu comentarii;) sper ca ma pot baza pe tine si pe "jucaria" aia cu antena:D |
@buga tu ori esti prea prost ori nici macar nu ai citit ce am scris... deci te rog frumos sa taci ca e mai bine ;)
|
Ma intreb oare se merita sa merg cu dacia la Brasov sau la Tulcea?(vroiam sa merg la ambele evenimente dar...daca nu am 1300)
|
tulcea clar ;)
|
numai vede pe aici latratiii de-am pulea dar ceva constructiv nu incearca nimeniii sa faca ...off:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol ::lol::lol:
|
Quote:
|
dog te rog din suflet vreau sa vii ca va fiii mistoo vin si baietii de la oradea apoi ne retragem la gratar bafta si noroc te astept la bv cu trupa de la buc :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
nu mai zic nimic am zis ca o sa fac flotariii in cinstea lor in semn de respect in fine sper ca am voie sa cer autografe.TARA PULIII MELE SI OAMENIII PULI MELE SUNTEM VAI DE **** NOASTRA
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning