Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/159332-drag-race-e34-m5-turbo-by-luca-motorsport-proiect-dezvoltat-100-romania.html)

CoCaine 03-03-10 15:17

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

S-a mai "īngrasat"?:-)
In configuratia finala este inclusa si instalatie de NOS?

gollum_ 03-03-10 15:37

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3142738)
S-a mai "īngrasat"?:-)
In configuratia finala este inclusa si instalatie de NOS?

Da a mai luat 1.1 kg de pulbere.

Nu NOS nu include configuratia actuala. Vrem sa facem PUTERE "PUR SANGE" fara ajutoare divine pentru moment.;)

CoCaine 03-03-10 16:06

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3142813)
fara ajutoare divine pentru moment.;)

It always needs more:twisted:

cEaska 03-03-10 21:16

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3142219)
La Expo o sa ajunga in faza in care se afla in acel moment. Estimativ cca 65% gata.

Sa ajunga ea la KOE 100% gata ... asta conteaza .... expo mai putin

bodo 04-03-10 00:10

o vei folosii strict pt. drag??

DEVIL's Style 04-03-10 00:22

Quote:

Originally Posted by bodo (Post 3144872)
o vei folosii strict pt. drag??

Daca ai fi citit topicul ti-ai fi dat seama ca masina este proiectat strict pentru drag !!!

bodo 04-03-10 08:07

am citit prietene,dar ma gandeam ca poate are de gand sa o si miste de-a latu' putin :)

mad max 04-03-10 14:59

Eventual si niste VTM,nu? :P:P

yoda 05-03-10 08:11

Quote:

Originally Posted by bodo (Post 3145166)
am citit prietene,dar ma gandeam ca poate are de gand sa o si miste de-a latu' putin :)

la ce punte spate are, ce cauciucuri, centru de greutate si distribuire a maselor "de_a latul" nu intra in discutie!ar fi chiar o problema sa mearga "de_a latul" !;)

YCSNHT 05-03-10 10:24

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3137542)
Astazi sasiul ne-a parasit ....:???: .. a plecat la coafor pentru vopsirea parului in camp electrostatic ......:D Inainte de plecare a mers si pe cantar :shock: 149 kg ... speram sa fie la fel de suplu si la intoarcere :D

ps. ce ciudat ne-au privit colegi de la vopsitorie .......:-P

G.

????149KG??? HAHAHAAAHHA

gollum_ 05-03-10 11:38

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 3149140)
????149KG??? HAHAHAAAHHA

Sa intelegem ca este un post ironic ? sau unul de bun augur ?

Informatiile postate sunt 100% reale si sunt rezultanta utilizari unui cantar profesional care apare in niste poze anterioare.

DA sasiul tubular vopsit - fara nici o alata componenta montata are 150 KG

Este mult .... este putin ..... rezista ..... nu rezista ..... o sa vedem pe A2 .... pe pista de drag ....... o sa vedem timpul inregistrat .... etc !

Eu de ex iau ca find adevarata informatia urmatoare....... GTR - 957 hp la motor ....... si astept finalizarea proiectului si o cursa in paralel pe 402 m inainte sa comentez ceva despre munca depusa.

julaikos 05-03-10 11:46

poate un moderator isi arunca un ochi pe aici si face putin curat...

150kg sasiul+motor+transmisie+suspensie si coaja s-ar putea sa iesi sub 900kg :O

ca tot veni vorba mai sus de drift si distribuirea maselor...s-a cantarit masina pe puntea fata respectiv puntea spate?sau cam care e distributia de mase pe masina?

Razvan_DOI 05-03-10 11:48

Ai folosit teava CrMo? sau poti sa ne spui materialul?

gollum_ 05-03-10 11:56

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3149356)
poate un moderator isi arunca un ochi pe aici si face putin curat...

150kg sasiul+motor+transmisie+suspensie si coaja s-ar putea sa iesi sub 900kg :O

ca tot veni vorba mai sus de drift si distribuirea maselor...s-a cantarit masina pe puntea fata respectiv puntea spate?sau cam care e distributia de mase pe masina?

Inca nu a fost cantarita distributia maselor .... la final o sa facem acest lucru. Estimarea greutati totale nu mai are rost..... o sa recantarim la gata complet si vedem atunci diferentele intre estimare si realitate.

;)

-Mihail 05-03-10 12:50

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3149335)
Sa intelegem ca este un post ironic ? sau unul de bun augur ?

Informatiile postate sunt 100% reale si sunt rezultanta utilizari unui cantar profesional care apare in niste poze anterioare.

DA sasiul tubular vopsit - fara nici o alata componenta montata are 150 KG

Este mult .... este putin ..... rezista ..... nu rezista ..... o sa vedem pe A2 .... pe pista de drag ....... o sa vedem timpul inregistrat .... etc !

Eu de ex iau ca find adevarata informatia urmatoare....... GTR - 957 hp la motor ....... si astept finalizarea proiectului si o cursa in paralel pe 402 m inainte sa comentez ceva despre munca depusa.

salut numai bine
simt si eu nevoia sa intervin in sustinerea celor spuse de tine GEORGELE
nici macar nu suporta comparatie proiectul tau vs GTR,(tu intri la categoria drag profesional cu sasiul tubular ,ca parca asa ZICE KOE iar grecul cu c....tul ala negru este la categoria MASINI DE STRADA ) daca cunostintele mele sunt reale , imposibil ca tu sa nu stii regulamentele atita timp cit ai abordat proiectul in curs ( drag profesional) deci in concluzie tu vei participa la curse cu masini din aceeiasi categorie din care faci parte NUU??? DOAR NU AI DE GIND SA FACI LINIUTE CU MASINI DE DE STRADA

O ZI BUNA SI LA CIT MAI PUTINE KG ( pt pilot ):lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:09.

- Copyright 2026 4Tuning