Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Prietenie intre barbati si femei? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13515-prietenie-barbati-femei.html)

dmn 20-02-07 16:05

Re: Prietenie intre barbati si femei?

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 758339)
prietenie intre barbati si femei exista, dar cu o precizare: nu exista baiat care sa aiba prietena o fata si care sa nu lase loc de ceva mai mult, vorba aia, te ajut, te sfatuiesc, te.. ce mai vrei tu, k nu se stie niciodata de unde sare iepurele, si poate trag si eu acolo...
cine spune ca e altfel, ori e ipocrit, ori e mincinos, ori e picat de pe alta planeta.... ah, da, ori e gay :D:D:D

cu alte cuvinte ai vrut sa spui ca nu exista, din moment ce esti in stare sa profiti daca sare iepurele...
:D watch out man!
anything you say, can and will be used against you...
somehow sooner or later...
ma bucur totusi ca ai rectificat si ti-ai reconsiderat pozitia.... :D

aleks 20-02-07 16:06

hmmm si eu as fi gelos, sincer iti spun... texte din astea cu "prietenul cel mai bun" sunt atat de des fumate, incat nu-mi asum riscul....
nu agreez menaj a trois, si nici riscuri suplimentare nu-mi place sa-mi asum intr-o relatie de durata, asa k... prietenul cel mai bun poate sa se retraga din ecuatie, sau dak nu o fac eu, fara nicio problema...
i know, life is a bitch, dar nu-mi asum riscul de a pica de fraier...

aleks 20-02-07 16:07

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 760828)
cu alte cuvinte nu prea exista, din moment ce esti in stare sa profiti daca sare iepurele...
:D watch out man!
anything you say, can and will be used against you...
somehow sooner or later...

la mine nu exista, dar spuneai tu de cazul tau aparte... nicio problema, felicitari , bine k reusesti, eu insa... nu ma ascund, nu ma vad in stare sa nu profit de o eventuala oportunitate...

dmn 20-02-07 16:08

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 760829)
hmmm si eu as fi gelos, sincer iti spun... texte din astea cu "prietenul cel mai bun" sunt atat de des fumate, incat nu-mi asum riscul....
nu agreez menaj a trois, si nici riscuri suplimentare nu-mi place sa-mi asum intr-o relatie de durata, asa k... prietenul cel mai bun poate sa se retraga din ecuatie, sau dak nu o fac eu, fara nicio problema...
i know, life is a bitch, dar nu-mi asum riscul de a pica de fraier...

aici nu te contrazic! you're right!

Trixi 20-02-07 16:11

hmmm,bogdane...c ai face,daca intr-o zi frumoasa,prietena-ta,s-ar gindi in mod serios la o relatie kre depaseste limitele prieteniei cu tine????si nu imi zi k e imposibil,k stim cu totii k asa ceva nu exista....

dmn 21-02-07 12:52

with all the respect, ii voi explica f clar ca nu se poate... just friends or else, complete strangers!
si in mod sigur as raci relatia cu respectiva...

Trixi 21-02-07 13:15

hmmm...asta inseamna,k de fapt o consideri tu femeie frumoasa..dar nu e "buna" in okii tai..si asta stiai din prima clipa ;) si in asa fel nu ti-a fost tare greu sa ramii doar prieten....
doamne fereste...nu vreau sa zic k e imposibil asta!k si eu sunt constienta din prima clipa,cind cunosc un om,k ar fi acolo loc d mai multe,sau nu...;) dar am vazut deja kestii interesante la viata mea :-)

Larisa 09-05-07 17:09

Poate exista prietenie intre barbati si femei, cred eu, atata timp cat fata nu este o usuratica si stie sa puna piciorul in prag de la bun inceput si barbaul nu e un "taur comunal". Toti baieii, hai, bine, majoritatea, la inceput incearca. Am destui amici cu care ies in oras, schimbam impresii, ne distram si pe care ma pot baza mereu. E foarte misto pentru o fata sa aiba si amici nu doar amice, pentru ca, trebuie sa recunosc, te scot din multe belele (adika te apara) si pentru baieti sa aiba prietene pentru ca...pot da sfaturi utile.. :) .

Magos 09-05-07 17:26

damn, chiar vorbesti despre lucruri imposibile sau mai bine zis, relatia perfecta, care din punct de vedere fizic, nu are cum sa existe...

dar da... o adevarata amicitie (prietenie) intre doi membrii de sex opus este foarte probabila, atata timp cat nu apar sentimente intre cei doi...

daca exista un minim de distanta in anumitele relatii dintre cei doi, acest prag nu v-a fi trecut niciodata... ;)

pheerya 09-05-07 20:41

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 892796)
Poate exista prietenie intre barbati si femei, cred eu, atata timp cat fata nu este o usuratica si stie sa puna piciorul in prag de la bun inceput si barbaul nu e un "taur comunal". Toti baieii, hai, bine, majoritatea, la inceput incearca. Am destui amici cu care ies in oras, schimbam impresii, ne distram si pe care ma pot baza mereu. E foarte misto pentru o fata sa aiba si amici nu doar amice, pentru ca, trebuie sa recunosc, te scot din multe belele (adika te apara) si pentru baieti sa aiba prietene pentru ca...pot da sfaturi utile.. :) .

mai bine sa ai prieteni baietii...cel putin la mine e lege ca mai bine te intelegi cu un tip decat cu o tipa
cineva mi a zis ca nu exista prietenie intre femei...poate cel mult pana apare un luccru care o avantajeaza mai mult pe una dintre ele...si atunci sa vezi invidie!!!
barbatii nu ti fura iubitul si nu te invidiaza daca agati mai mult decat ei sau dca esti mai slaba/frumoasa etc...un uppp pt guys!!!:D

NSL_KiwY 09-05-07 20:49

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 893142)
barbatii nu ti fura iubitul si nu te invidiaza daca agati mai mult decat ei sau dca esti mai slaba/frumoasa etc...un uppp pt guys!!!:D

Dar isi pot baga coada ca sa te desparta de iubit :lol: ca sa il inlocuiasca la asta te.ai gandit?

pheerya 09-05-07 22:00

femeia iti fura mai repede barbatul...
ce ai mentionat tu mai sus e cu 2 rezolvari:
1. poate sa incercce si sa ramana cu incercatul
2. tipa e proasta si pune botul
totul se rezuma la cat de solida e relatia ei ;)

NSL_KiwY 09-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 893331)
femeia iti fura mai repede barbatul...
ce ai mentionat tu mai sus e cu 2 rezolvari:
1. poate sa incercce si sa ramana cu incercatul
2. tipa e proasta si pune botul
totul se rezuma la cat de solida e relatia ei ;)

E ku dus si intors ;)

pheerya 09-05-07 22:20

daca stai sa analizezi fiecare cuvintel si sa ataci fiecare fraza si fiecare post...mda, e cu dus intors...nu mai am nimic de zis

Magos 10-05-07 08:09

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 893162)
Dar isi pot baga coada ca sa te desparta de iubit :lol: ca sa il inlocuiasca la asta te.ai gandit?

atunci devine deja prietenie perversa.................. :);)

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning