![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Simion, nu te baga in discutii de cat de avansati sunt unii sau alti ... expres, calmeaza-te si tu. Oricum posturile astea vor fi sterse :wink: .. mai bine vorbiti pe PM
|
Am facut si eu un fiat
2 Attachment(s)
am facut si eu fiatul asta desii m-am cam grabit la el si are cateva defecte majore.
|
culoare ireala . carbom ireal . janta spate plata. aia pe fata cam ovala. chestiile alea pe usa sunt ireale . selectii strambe,plasa din masca nu are umbre .pe bara fata se cunoste smudge .....
|
Sault! Ma cheama Patrik am 15 ani is dn Bucuresti :D imi place foarte mult VTuningul dar is si io un mic n00b am venit aici pt a invata cit mai multe despre VTuning de la cei mai buni am sa pun si io una dintre micile mele lucrari :D
A si inca ceva va rog sa nu rideti de mine ca is si io la inceput :D si imi puteti spune cum folosesc uploadul forumului ca nu miam dat seama sper sa nu se supere nimeni ca uploadez d p imagehost !!! http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...6ce68d090d.jpg http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...6ce88e92f2.jpg |
patryck: smudge, plasa ireala, jantele din alt peisaj, gramuri prea negre, ideea de design pe care ai urmat'o este masivitatea?
|
Patryck : geamuri prea negre , plasa prea mare si ireala , brush ireal
p.s. e nashpa rau fara faruri :rolleyes2 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
un bmw de la mine... n`am mai postat de mult ..probleme cu furnizorii de internet...
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
@keemo - negrul nu cred ca este ala perfect . janta spate este stramba . bara fata este alta culoare .....ai intunecat prea rau masina . :-P
|
@aic-> spoilerul fata nu e "aceiasi culoare" cu restul masinii... adica spoilerul are reflexii violet masina nu... Roata spate pusa stramb... si reflexiile de pe geamurile laterale de unde vin??? pt. ca vad ca masina e intro cladire.... cam atat,
@L33L00-> la modul de lucru nu prea vad greseli ... sunt cateva elemente de design care nu imi plac ... dar asta tine de fiecare... oricum una peste alta masina e marfa |
1 Attachment(s)
cam asta ar fi donorul ...
nu prea cred k sunt diferente de culoare la spoiler. |
Quote:
|
omule doar partea neagra din donorul meu e c/p p masina ...
in donorul meu ... masina e rosie si portiunea aceea e neagra ..asta am dorit sa fac si p masina mea...dar vad k am creat discutii... masina mea are alta nuanta de negru decat plasticul ala c/p.nu am dorit sa fie aceiasi culoare.. intelege |
Quote:
|
lulu: sterge emblema de porsche de pe jante. janta care se vede prin priza de aer este prea virata.
|
Quote:
nu`mi place ca design deloc.. mult mai frumos stock`u.. :) parerea mea :) |
Keemo ... ce ai patit ? E absolut noobish masina ! Janta spate off, partea aia de la bumper de pe auris are reflexii rosii, masina e desaturata si nu are reflexii, umbra de sub masina e total aiurea... omule m-ai dezamagit ! Hai sa vad ca-ti revii !
Lulu... sti ce zic despre ea :wink:. Kitul abflug e frumos pe masina daca ignoram frumusetea stokului masina e mult prea tare... mie oricum imi place ! GJ ! |
yeh,ideea in sine e ok.but you don`t go on messing up perfection :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un golf.. plz comment .. (dak are cineva niste stopuri clare pt pozitia aceasta sa mi le dea :) )
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
originalul nu`l mai am .. am doar asa q jantele puse de mine ...e mai simpla .. nu prea am avut idei ...:) :oops: :rolleyes2
|
Una bucata skoda
2 Attachment(s)
Am facut si o skoda asa foarte simpla
|
Quote:
|
am mai facut ji io o majina :D mia simpla cas incepator
http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...81d52d9a59.jpg http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...81d8c35f40.jpg |
Quote:
|
Quote:
Expres, mai bine putin si bine :wink: |
Quote:
off:in legatura cu uploadul forumului imi explica cineva cum se foloseste ca nici acu nu miam dat seama |
1.Da click >aici< Patryck pentru instructiunile forumului (inclusa atasarea pozelor)
2.Expres, ti-am zis de 638953987520 de ori sa scri ROMANESTE nu tz-k-u-q`jte ...e greu de inteles??:| |
2 Attachment(s)
De mult nu am mai pus o lucrare aici la comentarii :-) Revin cu un GTI
|
Quote:
nubyan ...golfu e super ......am vazut greselute ..dar se "iarta " pt ca pe r total e o lucrare buna dupa parerea mea . 8) nu exista VT fara greseli ;) |
Acum am observat o greaseala la mine.Volanul e pe dreapta. :lol: Dar hai sa zicem ca masina e din Marea Britanie :D
|
2 Attachment(s)
Am mai facut si io una :D
fiti blinzi:???: |
Jentile sunt cam blurry iar eleronul este prea intunecat.;) Iar unde era manerul la usa trebuia sa folosesti clone tool.Se vede cum ai dat cu smudge.Inca ceva geamurile sunt cam desaturate.Trebuia sa le dai o tenta ceva.Toate cele bune si succes in continuare la VT:D
|
eleronul cred ca e din carbon , iar la evacuare acolo .... plasa aia , e bine ca stii sa faci umbre , eu nu stiam:))) ..oricum avansezi ..bafta in continuare si asteptam si altele :) cat mai bune
|
2 Attachment(s)
Bravoo!Comment drastic .. vreau sa fie o lucrare de design team .. mam tot gandit la wides dar cred ca e prea tarziu .. Comment!
|
Nu este inca lucrare de design team.Nu e integrata cum trebuie masina in noul background.Unghiul pavajului nu este acelasi cu cel din backgroundul original.Umbra de sub masina mai trebuia lucrat la ea.Tu ai facut sa semene cu cea din poza originala dar in noul background nu da bine.Cel mai bine se vede sub masina.Trebuiau facute reflexii noi pe masina si modificate cele vechi.Mai trebuia lucrat la prag.Raman la ideea ca backgroundul este prost ales. Bafta ;) Sper ca nu am scris prea mult :lol:
|
ok .. ms incerc sa rectific .. daca nu , schimb backgroundu-l.. miam dat si eu seama de umbra , dar nu stiam cum sa o fac
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning