![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
E BV69FFB
|
Da, asa e. Am gasit, mersi oricum.
|
Ii transmit pe aceasta cale multa mu*e celui care mi-a tras o flecma de toate zilele pe masina azi in racadau pe ghindei.Sa te manance canceru de om de nimic.
|
|
|
Fratilor sunt nou prin Brasov, am venit la facultate aici tocmai din Turnu Severin. Am un golf mk3 negru. Aveti ceva intalniri saptamanale? Nu neaparat specifice de golfuri, ma refer in general. Parca nu ma simt bine daca nu's printre masini:D Acasa am un garaj unde lucrez la masina mea si la ale altora, aici n-am nici macar o surubelnita:rolleyes2
|
Quote:
|
noh dimineata buna. am si eu o intrebare...de un schimb
un seat cordoba 1.9 din 1998 pe un hyundai getz din 2003 ..1.1 . ideea e ca pe mine nu ma intereseaza viteza si puterea, doar sa ajung la destinatii si pe langa asta taxele si asigurarile mai ieftine....... ce parere aveti ? :rolleyes2 |
Eu personal n-as face mutarea. Bine, acum depinde si de fiecare masina. Dar eu n-as face schimbul in cazul in care masinile se afla in aceeasi stare din toate punctele de vedere. Acum daca stii ca masina ta are ceva probleme, poate renteaza.
|
Salut colegi, este printre noi un coleg cu o frumoasa Mazda.Ma puteti ajuta sa dau de el?O adresa de mess sau ceva..
Multumesc! |
Salutare, astazi in jurul orei 17 mi-am gasit masina lovita in parcarea din spatele mall-ului Unirea Shopping Center, e vorba de un Peugeot 306 negru, mi-a lasat repectivul un biletel in parbriz cu scuze si un numar de tel. care e invalid, daca a vazut cineva macar un numar de inmatriculare il rog sa imi dea un pm. Multumesc
|
Unde gasesc gpl in Brasov si la ce bani?
|
Quote:
|
Salut!
Sunt nou prin Brasov si imi ramane cam mult timp liber dupa ce ies de la facultate si as dori sa imi ocup timpul cu ceva util. Daca puteti sa-mi spuneti si mie unde as putea sa gasesc un service sau ceva legat de domeniul auto unde as putea lucra in timpul liber as ramane recunoscator. O zi buna sa aveti! |
Livestreaming Unlim 500+ Destination Greece
https://www.youtube.com/watch?v=GTrWVOEw_ps |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning