Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

alex_bunicul 02-07-09 11:09

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

n`am citit toate replyurile care le`ai primit....poate te`a mai intrebat careva, da angel eyesurile cat au costat ji d unde le`ai luat, ca din cate vad ai farurile originale ji zic ca arata cel mai bine aja.spunemi ji mie d angel eyes`uri........ji apropo foarte tare masina.se vede ca`i intretinuta

GOGU_VL 02-07-09 12:01

Ms pt aprecieri.
Ai PM.
Bafta :!:

DAF34 02-07-09 23:22

este ok asa cum arata,important e tie sa iti placa...

GOGU_VL 02-07-09 23:38

6 Attachment(s)
S'a pus si suspensie sport reglabila(amortizoare/arcuri) :arrow:

roGan 03-07-09 01:40

te misti repede :D:lol:

Alex_sxx 03-07-09 02:46

Cat ai dat pe suspensie?

djhojd 03-07-09 12:30

:peace:...

Aaronnel^ 03-07-09 16:54

1 Attachment(s)
Ce frumos i-ar sta asa :>

D o n n 03-07-09 18:30

dince in ce mai "jmekera" masina ...felicitari si bafta in continuare..

de mult vreau sa te intreb...cum o mai bagin in curte?

GOGU_VL 04-07-09 02:42

Ma scuzati ca n'am mai raspuns p'aici, dar in timpul meu liber, am facut ceea ce'o sa vedeti.....de vreo saptamana ma tot chinui sa fac filmuletu' asta si ii c'am dadui de cap in noaptea asta.......nu e tocmai exact asa cum mi'am dorit sa iasa, dar statui pe el 3ore sa'l termin.......asa ca, il public asa cum mi'a iesit.....enjoy :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=QP8Iczl2dlg

trafy-vr6 04-07-09 08:34

auzi, care e faza cu CCFL la angel eyes ?

GOGU_VL 04-07-09 10:08

@el ar da bine, dar nu pun niciun fel de abtipild......Alex......chiar nu stiu cum voi intra, daca o sa pot, ca s'a pus stiulete dala la mijlocul portilor, pt a se inchide portile in el, iar eu mi'am pus arcurile sport......am dat in el si'am mai taiat din el cu polidiscu', mi'am pus motoru' de 2.0, am ramas aproape cu baia de ulei in el, de l'am scos din pamant cu tot cu cimentu din juru' lui, am fost nevoit sa ridic masina pe cricuri, si sa'l scot de tot din pamant........acum chiar nu stiu ce sa'i mai fac, oricum, cu siguranta voi intampina iar probleme.
Trafy ......asa se numesc CCFL Angel Eyes, cauta pe d'nul google si vei vedea ;)

Aaronnel^ 04-07-09 10:20

Eu ma refeream la jante :)

GOGU_VL 04-07-09 10:21

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 2460820)
Eu ma refeream la jante :)

N'am vazut....scz....ai lasat'o tu de spate, nu ?

Aaronnel^ 04-07-09 10:23

Nup. E suspensia de o ai acum pe masina cu jantele, un diametru mai mare

jipianu 04-07-09 10:25

da o da si mai bine cu jantele si mai mari dar oricum o da foarte bine cu ele si asa.

D o n n 04-07-09 11:09

Jmeker...exact daia m-am uitat de cate ori am trecut si nu ti-am mai vazut masian in curte...eu ziceam si daca ramai putin pe praguri acolo cand o bagi din strada pe "coasta"...asta e..o ti la poarta...:P felicitari pt tot...si ai grija de ea ca e prea frumoasa !

GOGU_VL 05-07-09 16:02

:)) am mai taiat cu polidicu' din ala ca sa pot intra......ca iar agatam cu baia de ulei si bara prostia aia dintre porti.............

trafy-vr6 05-07-09 16:09

acuma tre sa umblii cu polidiscu dupa tine, cum vezi un loc de parcare si putin mai complicat scoti polidiscu:D

wolverine 05-07-09 17:57

da ia zi tu mie...te vedem la linia de start pe 25? :D

GOGU_VL 06-07-09 00:48

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2463536)
da ia zi tu mie...te vedem la linia de start pe 25? :D

Depinde despre care linie e vorba ;)

BMnWA 06-07-09 01:18

misto investita, avea nevoie.. cat a fost suspensia ? acuma caut sa iau si eu. Ce mai vrei sa ii pui ? ajunge de nu mai ai ce sa ii faci :)

GOGU_VL 06-07-09 10:48

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2464365)
misto investita, avea nevoie.. cat a fost suspensia ? acuma caut sa iau si eu. Ce mai vrei sa ii pui ? ajunge de nu mai ai ce sa ii faci :)

Ms ms.....mai am, mai am de pus o gramada :lol: bandouri de M, praguri, volan de M.......ahaaaa mai sunt :lol:

BMnWA 07-07-09 16:35

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2464882)
Ms ms.....mai am, mai am de pus o gramada :lol: bandouri de M, praguri, volan de M.......ahaaaa mai sunt :lol:

esti pus pe fapte mari , cand crezi ca ai ajuns la limita cu ea atunci mai apar 2-3 lucruri care le poti face extra la ea :)) nu se termina niciodata investitia :))misto oricum bine ca investesti in pasiune si in vise .

GOGU_VL 25-07-09 00:48

1 Attachment(s)
Revin dupa o lunga lipsa.......s'au pus ceasuri cu 260km/h :arrow:

IONUT-GBP 25-07-09 01:07

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2511445)
Revin dupa o lunga lipsa.......s'au pus ceasuri cu 260km/h :arrow:

nu iti mai pui plasma ?:-)

trafy-vr6 25-07-09 06:35

bjp`ule, dupa ce ai pus ceasurile astea, iti arata corect viteza si temperatura ?

GOGU_VL 25-07-09 12:06

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2511616)
bjp`ule, dupa ce ai pus ceasurile astea, iti arata corect viteza si temperatura ?

Nu cred k mai pun plasma cois.......da bine si asa.....Trafy functioneaza toate asa cum trebuie ;)

BMnWA 26-07-09 02:23

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2511962)
Nu cred k mai pun plasma cois.......da bine si asa.....Trafy functioneaza toate asa cum trebuie ;)

daca pui plasma macar sa fie ceva portocaliu sau rosu ca daca pui alb-albastru arata de parca ai ceva calibra din 93 . Astea nu au nevoie de plasma sa fie adevarate , poate daca ii pui o folie alba gen cum a meu , alceva nici nu ar mai avea nevoie.

wolverine 26-07-09 08:50

boss ce`ai facut cu motoru de 1.6? il ai tot intreg?

FLO_GSU 26-07-09 17:29

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2513086)
daca pui plasma macar sa fie ceva portocaliu sau rosu ca daca pui alb-albastru arata de parca ai ceva calibra din 93 . Astea nu au nevoie de plasma sa fie adevarate , poate daca ii pui o folie alba gen cum a meu , alceva nici nu ar mai avea nevoie.

off: Calibra din 93, de parca ar fii o carutza;)....foarte tare, eu sunt pasionat de ursuletz ,pot zice ca e tot ce imi doresc... dar ca sa zici de calibra parca ar fii carutza:))) ma bufneste si rasu!!! Fratimio e posesor de calibra si pot zice ca merge si arata mult mai bine decat multe pisicutze de le la noi...

on: BJP-ule bafta cu masina, ti-am vazut-o si eu mai deaproape intr-o zi si arata foarte bine, repet ce ti-am zis acum mult timp badboy-ul ala incearca totusi sa il faci sa arate cum ar trebuii...e prea ciudat asa...nu da bine cu restul masinii, parerea mea e MINUSUL masinii!!!! E DOAR PAREREA MEA!!!
Bafta in continuare cu modificarile si eu unu as merge pe tuning la motor acum...la exterior nu se mai merita sa investesti, parerea mea!!! Cred ca e cam tot ce poate fii frumos pe o pisicutza....!!
Bafta!

wolverine 26-07-09 20:54

badboy`ul ala mi se pare ce`l mai interesat lucru :D...nu mai vezi peste tot

BMnWA 26-07-09 21:21

Quote:

Originally Posted by FLO_GSU (Post 2513995)
off: Calibra din 93, de parca ar fii o carutza;)....foarte tare, eu sunt pasionat de ursuletz ,pot zice ca e tot ce imi doresc... dar ca sa zici de calibra parca ar fii carutza:))) ma bufneste si rasu!!! Fratimio e posesor de calibra si pot zice ca merge si arata mult mai bine decat multe pisicutze de le la noi...

on: BJP-ule bafta cu masina, ti-am vazut-o si eu mai deaproape intr-o zi si arata foarte bine, repet ce ti-am zis acum mult timp badboy-ul ala incearca totusi sa il faci sa arate cum ar trebuii...e prea ciudat asa...nu da bine cu restul masinii, parerea mea e MINUSUL masinii!!!! E DOAR PAREREA MEA!!!
Bafta in continuare cu modificarile si eu unu as merge pe tuning la motor acum...la exterior nu se mai merita sa investesti, parerea mea!!! Cred ca e cam tot ce poate fii frumos pe o pisicutza....!!
Bafta!

mosule nu am vrut sa pun accentul pe calibra , am vrut sa pun pe opel in general vectra-astra , calibra chiar are istoria ei , nu e de rasul lumii. :)

GOGU_VL 26-07-09 21:36

BMnWA nu mai pun plasma deloc.....
wolverine il am si e chiar intreg, dar nu'l dau.....ca mai am multe piese pe el care se potrivesc la motoru asta de 2.0
FLO_GSU sapt trecuta s'a umblat si la motor stai tu linistit......dar asta am facut'o mai mult asa ca sa fie, pt mine pe traseu, nu ca m'as mai baga la liniute.....iar despre badboy.....fiecare cu parerile lui, ti'am mai zis si'ti mai repet, odata ce asa am vrut sa'l fac, inseamna ca'mi place ;) Iar despre aspectul exterior, deja s'au mai cumparat cate ceva, ca nu ma lasa inima sa le vad eu lipsa :twisted:
Si totusi revin la badboy.....am contactat pana sa vopsesc masina o firma mare (zic eu) care se ocupa cu badboy (nu dau nume), si mi'a dat variantele de badboy cele uzuale + asta care il am eu acum, zicandu'mi ca asta e ultimul badboy iesit pe piata.....si mi s-a parut ffff interesant.

D o n n 26-07-09 21:40

asa e jemekre...cel putin aici..esti cam unicat...ca e orasul plin de matze...dar nici una cu nasucul asa :P app misto..chiar am vrut sa te intreb atunci ca am vazut ceasurile portocalii...misto rau masina ..no comment...ai pus ce aveai acolo?interesant oricum.....ti-am mai zis..ai cu ce sa fii mandru...si atata timp cat iti place tie ce a iesit...e totul ok,,,,

trafy-vr6 26-07-09 21:40

frate, cat iti consuma cu motoru ala de 1.6 la mers frumos in oras ?

GOGU_VL 26-07-09 21:43

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2514480)
asa e jemekre...cel putin aici..esti cam unicat...ca e orasul plin de matze...dar nici una cu nasucul asa :P app misto..chiar am vrut sa te intreb atunci ca am vazut ceasurile portocalii...misto rau masina ..no comment...ai pus ce aveai acolo?interesant oricum.....ti-am mai zis..ai cu ce sa fii mandru...si atata timp cat iti place tie ce a iesit...e totul ok,,,,

Inca nu sunt gata......o sa notez aici ceea ce e de pus ;)
trafy-vr6 - sincer, nimeni n'o sa ma creada, dar nu'mi sarea de 9 mers normal.....iar afara, la 100-110km/h am scos 7,2l :rolleyes2

BMnWA 26-07-09 22:39

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2514489)
Inca nu sunt gata......o sa notez aici ceea ce e de pus ;)
trafy-vr6 - sincer, nimeni n'o sa ma creada, dar nu'mi sarea de 9 mers normal.....iar afara, la 100-110km/h am scos 7,2l :rolleyes2

de ce sa nu creada ? daca motorul nu are probleme este consumul lui normal. Tot consumul il fac rotile de 15 -16- 17 . daca ai pe 17 te ia sigur la 10-11 creste cu aproape 2 l consumul. daca lasi pe 15 iti consuma normal. cand aveam cele pe 15 am facut cu 7.5 litri 107 km la mers frumos in oras , inafara am scos cam 6.8 , iar cu cele pe 17/235 ma tine 10 in oras si afara cam 8.5-9 daca merg la consum.

trafy-vr6 26-07-09 23:25

Da, corect ce ai spus, multi schimba rotile dar nu se gandesc ca odata cu ele se schimba si consumul !

plictisit 27-07-09 00:47

oglinzile sunt crima rauuu

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning