Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Sasha_z 10-08-07 23:40

Re: Ce vor barbatii?

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1040497)
ai luat decizii d frica sa nu il pierzi?si a iesit bine?
d o vreme buna actionez cum cred eu k e bine...ptr k daca nu iese bine treaba nu pot sa fiu suparata p nimeni,doar p mine insumi...
si ink o kestie...lesa cea mai puternica se numeste LIBERTATE!;)

stai un pic....eu nu vb neaparat in cazul meu....vb mai mult la general...;)

Bea69 10-08-07 23:42

d asta ma bucur tare mult ...k ai fost cam suparata lately :-)

Sasha_z 10-08-07 23:49

aaa da...am zile si zile...

robertzEL_bz 11-08-07 05:53

un barbat vrea in general 3 lucruri : Bani ...Masina Puternik si Femei ... si in ordinea asta dc?...uite dc dak ai bani ai si maisna puternik....si dak ai masina puternik si bani ...femeile vin singure :P pana la o varsta knd iti tre una kre sa nu se mai uite la astea si puteti sa ziceti voi fetele ce vreti...k in general asha e!!

Sasha_z 11-08-07 14:26

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1040759)
un barbat vrea in general 3 lucruri : Bani ...Masina Puternik si Femei ... si in ordinea asta dc?...uite dc dak ai bani ai si maisna puternik....si dak ai masina puternik si bani ...femeile vin singure :P pana la o varsta knd iti tre una kre sa nu se mai uite la astea si puteti sa ziceti voi fetele ce vreti...k in general asha e!!

se poate...dar barbatii pana la 25 de ani....ce kre depasesc varsta asta nu vor numai bani masini si femei ;)

SEBASTIAN 11-08-07 17:32

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1041146)
se poate...dar barbatii pana la 25 de ani....ce kre depasesc varsta asta nu vor numai bani masini si femei ;)

Esti asa de draguta sa ne spui tu ce vor ?

robertzEL_bz 11-08-07 17:36

:))) dapz asha e:)))

Sasha_z 11-08-07 20:28

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1041381)
Esti asa de draguta sa ne spui tu ce vor ?

am spus in paginile trecute...dk erai atent ti`ai fi dat seama ;)

SEBASTIAN 11-08-07 20:53

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1041610)
am spus in paginile trecute...dk erai atent ti`ai fi dat seama ;)

da, da, insa ... cata lume e absolut sincera?

Sasha_z 11-08-07 20:54

nu m aintreba pe mine chestiile astea , eu una pot sa raspund doar pt persoana mea....nu pot sa spun dk ceilalti sunt sinceri sau nu..
so eu am mai spus k barbatii vor TOT ...nu conteaza de consecinte ;)

SEBASTIAN 11-08-07 22:54

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1041645)
nu m aintreba pe mine chestiile astea , eu una pot sa raspund doar pt persoana mea....nu pot sa spun dk ceilalti sunt sinceri sau nu..
so eu am mai spus k barbatii vor TOT ...nu conteaza de consecinte ;)

Tot si ceva in plus!

Magos 14-08-07 03:48

pai ce poate un barbat sa faca cu o femeie si sa nu poata face cu un barbat?

da... barbatii vor tot... tot ce e legat de sex... primordial pentru ei... nu ca femeile nu ar fi asa... doar ca... ele mai revin si cu picioarele pe pamant din cand in cand , pe cand barbatii raman suspendati acolo sus... si uita sa se mai intoarca...
ce vor barbatii??

- masaje, frectii, pupaturi in talpi si-n alte parti moi
- sa-i lasi sa stea-n baie 3 ceasuri cu teancu' de reviste
- sa-i gadili intre orgolii din 3 in 3 secunde
- sa-i zici lu' doamna ma-sa ------MAMA!
- sa-i iei tensiunea de fiecare data cand STEAUA pierde
- sa-i spui ca nu-l vei parasi niciodata pt gigel de la etaju' 4 care are un bmw argintiu si-o chelie sexy
- sa-i asiguri ca alea 3 minute parc-au fost o vesnicie, atat de bine te-ai simtit

Si daca ei vor, noi chiar tre' sa le dam?!?

robertzEL_bz 14-08-07 05:48

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1041797)
Tot si ceva in plus!

asha este si va fi mereu...totul si ink ceva....ai dreptate sebastian....mare dreptate:P:D

Bea69 14-08-07 09:26

=)) =)) =)) magos...prea tare...;)

pheerya 14-08-07 12:09

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1045689)

da... barbatii vor tot... tot ce e legat de sex... primordial pentru ei... nu ca femeile nu ar fi asa... doar ca... ele mai revin si cu picioarele pe pamant din cand in cand , pe cand barbatii raman suspendati acolo sus... si uita sa se mai intoarca...
ce vor barbatii??

- sa-i spui ca nu-l vei parasi niciodata pt gigel de la etaju' 4 care are un bmw argintiu si-o chelie sexy
- sa-i asiguri ca alea 3 minute parc-au fost o vesnicie, atat de bine te-ai simtit

cine mi a suparat fata? ca l bat eu...:shakefist

aleks 14-08-07 15:19

Quote:

ce vor barbatii??

chiar imi pare rau pentru tine...
din toti barbatii, tocmai peste cel mai looser ai dat?
mr. 3 minute, egocentrist si egoist...
ori nu ai noroc in viata ori te complaci ;)

Mustang 14-08-07 16:39

Quote:

ce vor barbatii??

Hai sa nu intram in rahaturi d'astea ...
Dar femeile cand au toane, noi ar trebui sa va intelegem, iar cei care va iubesc va inteleg.
Daca voi vreti intelegere, noi tre' sa va dam ?

Vezi ce usor putem servi si noi mingi d'astea ?

Sasha_z 14-08-07 22:37

hai lasati fata in pace k a spus adev....esti tare Magos :D:D:D:D:D

robertzEL_bz 15-08-07 05:27

Magos parca fetele nu vor tot timpu sa le duci flori cu caminonul....sa le scoti non`stop in orash ... sa le duci la shopping non`stop atata timp kt ai cardul full sa` nu mai fie full atat de mult...k dc sa iti iei u cine stie ce prostii pt maisina ...mai bne imi iei mie ceva..... sunt ciudate si fetele la faze deastea............ etc si lista poate continua cu ce vor si fetele.....in general fetele doresc sa fie tzinute in puf si knd le tzii in puf incepe sa`ti fak figuri......

Magos 15-08-07 05:49

wroooooooooooooooong... ;)

eu cand am spus CE vor barbatii am vorbit chiar la modul general... arata mi barbat care sa NU SE POARTE cum am scris eu mai sus... deh...

si sa stii ca te corectez... exista destule femei pe care NU le intereseaza portofelul partenerului... care NU vor ele cine stie ce chestie misto in defavoarea acelor jante criminale... EXISTA... ;) deschide ochii si nu mai generaliza, ca din cauza asta ajungem si noi, persoanele de sex feminin, sa generalizam in prostie despre CE VOR BARBATii...

robertzEL_bz 15-08-07 05:53

pfff.....ft greu dai in ziua de azi de o fata kre sa nu se uite la portofell sincerrrrrr eu am spus din propia experientza k dai ft greu peste asemenea fata .....si kred k multi baietzii de aici ma sustin k majoritatea femeilor se uita mai intai la ce masina konduci la kum esti imbrakat.......asta e realitatea sincer ....acele fete de kre zici u k nu se uita la portofel sunt 1 la 10000 ....ce bne ar fi sa fie toate cum zici u....

Magos 15-08-07 05:56

as putea sa iti dau o groaza de exemple... ;) si cateva chiar de aici de pe forum... ;)

robertzEL_bz 15-08-07 05:58

se poate k aici pe forum sa fie si fete k alea 1 la 10000 n`am zis k nu:P

Magos 15-08-07 06:00

Totusi... Ca sa nu supar pe nimeni trebuie sa recunosc ca barbatii sunt mult superiori noua: pot sa ne satisfaca urmarind un gest sau o simpla privire. Am putea face noi asta daca ar fi vorba de ceva mai mult decat pat?Sunt de parere ca nu. Noi traim din cuvinte si pentru cuvinte.Asta e mediul nostru si cel in care ne desfasuram cel mai bine,asa ca ,zic eu, ar trebui sa stim sa apreciem asta la ei si inca alte cateva lucrusoare pe care le credeam fara importanta....

Desi imi vine greu sa accept... Dar...

Magos 15-08-07 06:02

...Considerand ca e destul de greu sa stii cu adevarat ceea ce vrea fiecare INDEPENDENT de sexul acestuia. Pe de alta parte fiecare persoana e unica, deci, cu atat mai greu.

Pana la urma si la urma, ca sa stim CE VA DORITI... Ar trebui sa va intrebam mai bine zis... Deci ... Ce va doriti , voi, bravi exeplari ai sexului masculin???

robertzEL_bz 15-08-07 06:04

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1047514)
Pana la urma si la urma, ca sa stim CE VA DORITI... Ar trebui sa va intrebam mai bine zis... Deci ... Ce va doriti , voi, bravi exeplari ai sexului masculin???

magos nu te mai enerva la ora asta .....k nu face delok bine sincer ..... noi barbatzii ne dorim o fata cuminte kre sa nu umble din pat in pat sa arate bine....sa nu fak fitze figuri si alte alea...sa ne respecte masina! k uneori e pe primul lok...si nujt ce sa mai zik:-?

SEBASTIAN 15-08-07 08:58

Magos iti recomand un rapidist, lasa stelistii ca poate asta e problema.

Magos 15-08-07 09:16

:)) da... nu m-am gandit... ;))

Mustang 15-08-07 13:26

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1047514)
...Considerand ca e destul de greu sa stii cu adevarat ceea ce vrea fiecare INDEPENDENT de sexul acestuia. Pe de alta parte fiecare persoana e unica, deci, cu atat mai greu.

Vrei sa ma repet ?
SEX ! :lol: :lol: :lol:

Magos 15-08-07 16:11

I Matur!!!

pheerya 15-08-07 17:41

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1047984)
Vrei sa ma repet ?

fiecare gandeste cu ce poate...:lol:

robertzEL_bz 15-08-07 17:42

:)))))) ahahaaha taree

Mustang 15-08-07 17:47

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1048416)
fiecare gandeste cu ce poate...:lol:

Tare gluma ... n-am ce zice ... :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

pheerya 15-08-07 17:53

te simti?...imi pare bine...inseamna ca ti ai pierdut simtul umorului...imi pare rau pentru tine:cry:

Doctorul 15-08-07 18:46

eu vreau o tarfa in dormitor si o fitzoasa in afara dormitorului

Magos 15-08-07 20:25

Din cate vad nu prea stiu femeile ce vor barbatii de la ele. De aceea e plina lumea de parasite. Si, oricum, cate femei pot oferi ce vor barbatii? De aceea barbatii se multumesc cu putin!

Intriga?
Vanatoare?
Provocare?
Armonie?
Caldura?
Supunere?
Rebeliune?

Ce vor barbatii de fapt?

SEBASTIAN 15-08-07 20:40

Quote:

Originally Posted by Doctorul (Post 1048532)
eu vreau o tarfa in dormitor si o fitzoasa in afara dormitorului

ai grija sa nu gresesti ordinea ca e grav dupa aia:lol:

SEBASTIAN 15-08-07 20:42

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1048567)
Din cate vad nu prea stiu femeile ce vor barbatii de la ele. De aceea e plina lumea de parasite. Si, oricum, cate femei pot oferi ce vor barbatii? De aceea barbatii se multumesc cu putin!

Intriga?
Vanatoare?
Provocare?
Armonie?
Caldura?
Supunere?
Rebeliune?

Ce vor barbatii de fapt?

Da cate putin de colo, putin de dincolo, putin de la vecinu , putin. putin ...:lol:

Magos 15-08-07 20:49

da.... :))=))

Claudia 15-08-07 20:53

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1047984)
Vrei sa ma repet ?

Apreciati ca e sincer! Nu stiu cate dintre femei recunoasteti ca, printre altele, si noi vrem acelasi lucru!

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning