![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
am dus una in culmea extazului ... dar cand am sesizat ca e virgina ... m-am oprit ... nu ma intelegeti gresit ... pur si simplu nu vreau sa fiu primul si daca se rupe legatura sa fiu eu acel "nenorocit" de care ati pomenit mai sus ... in plus ... cand ai dezvirginat o gagica cu care ai si stat ... scapi cam greu de ea pentru ca se ataseaza destul de mult de tine. o spun eu ... pt ca prin simplul fapt ca doar am excitat-o suficient de mult pe tipa si am lasat-o ... balta (sa zic asa) ... n-am reusit sa mai scap de ea vreo 2 luni ... era tot timpul dupa mine ... @Gabi - da nenea ... toata lumea se gandeste la sex ... s-ar parea ca ar fi una dintre "activitatile" care te elibereaza de orice stres ... indiferent ce pachet de nervi ai in tine ... vad ca isi cam face efectul ... ps : nu va luati de punctele mele de suspensie ... stiu ca "ie" multe :lol: :lol: |
YEP!!! Sex is fun!!!!!!
|
Asta e , tre` sa fie unu primu si am vrut yo sa fiu neaparat pt ca nu am mai avut nici o virgina pana acuma si am vrut sa vad cum e (mai bine nu vedeam) , oricum nu e misto sa ai o virgina pt ca pana la urma o sa fie curioasa sa vada cum e si cu altu si tot asa dar asta e ! respect !
|
nu generalizati .... nici un lucru nu e acelasi rahat de peste... asa cum nici 2 modele de masini la fel..acelasi motor etc etc nu e la fel nici 2 fete nu-s la fel
deci? SOLO SAU COMBINAT/...asta e TITLU |
Da frate , COMBINAT ! d c ?pai e mai bine ca doar nush gugustiuc, sa stau singur sa merg la vreun chef pe post de voiajor cand totzi is cu femeile si la urma urmei am nevoie de o femeie langa mine din mai multe puncte de vedere pe care le stitzi si voi ! respect !
|
Quote:
|
Quote:
Poate "defectiunea" trebuie cautata in alta parte.:twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
Problema mai mare e ca sunt si femei care nu vor sex dar alea se numesc frigide iar frigiditatea e o boala care se trateaza la un psiholog si daca nu va tratatzi o sa va trezitzi intr-o dimineatza ca incepe sa va creasca mustatza si barba ! respect ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
????
tine cineva cu skonksii???:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:):) |
Quote:
|
Fiecare se gandeste la ce vrea la urma urmei , unii se gandesc la sex ,altii fac sex , e o mica mare diferentza intre "a gandi" si "a face" si cu asta am incheiat subiectu cu "ganditu la sex" :d :D :D ! respect !
|
Quote:
:lol: Asta e discriminare.Si nu mut fushte sa fie clar. Cat despre vaca... Am vazut eu cateva si tinere chiar.Isi pun pantaloni si bluze mulate sa ingrozeasca barbatii:twisted: Putem sa cerem decret sa nu le lase decat noaptea dupa 22.00 pe strada primaria??Numai la cele peste 90kg. |
Quote:
|
moama...............cateodata stau si ma uit la monitor si pic de pe scaun de ras cand vad ce batetzi in tst-le alea :))) RESPECT Brothers!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
asa pot si eu sa spun ca exista florarese d-alea cu 10 fuste sau boschetarese... dar astea sint niste categorii care nu se iau in calcul din start! vorbeam despre oameni... si ca sa revin la grase... dupa ce ca sint cum sint...TOT MANANCA MAI FRATE! pe cel putin jumatate dintre ele le vezi cu foietajul in coltul gurii pe strada...:):):): |
Quote:
si stii ca gusturile nu se discuta...unii kiar prefera grasele:lol: |
:):):) nu sint rau, dar in ce-i priveste pe baieti..:) majoritatea sint simpatici ca oameni... sau cel putin cati cunosc eu!
|
Quote:
|
dar dupa ce????:)
felul in care arata un om spune multe despre el... nu? |
cuvantul "aparente" inseamna multe...la prima vedere,o persoana chiar daca nu e frumusetea lumii sau topmodel iti face o buna impresie daca e curata , imbracata ingrijit blabla bla...stiu oameni care nu sunt asa frumosi sau "perfecti" dar cand deskid gura ti e mai mare dragul sa i asculti si sa stai in preajma lor...acum, cum am mai zis...depinde mult de gusturi;)
|
nu prea inteleg ce legatura are cu topicul ,dar... since i`m not a moderator here .. :D haha , my turn sa le fac capu` vraiste cu offtopic :D
deci .. in clasa.. am numai retardati .. singura persoana cu care sa zicem chiar ma inteleg e o tipa .. .mai .. grasutza.. rau ... insa .. pe dinauntru e o scumpete de fata.. so .. n-are leg. grasimea cu felul omului de a fii ... |
in sfarsit e cineva care ma aproba:-) ma bucur ca mai xista si oameni care nu se ghideaza dupa xterior si care trec mai departe de ambalaj
|
nu spune nimeni ca oamenii trebuie sa fie perfecti...
si totusi aparentele inseamna mult! cum poti sa asculti un om care e vai de mama lui? daca are ce are in cap, de ce arata asa? nu pot sa nu ma intreb... nu constientizeaza? ba da daca are creier... deci? in fine! hai ca sintem off-topic rau de tot! |
si totusi... nu pot sa ma abtin!
ca vorbeam aici de combinatii... eu nu cunosc pe nimeni care sa se fi indragostit la prima vedere de mintea cuiva.... daca stiti voi exemple... |
Quote:
Mai ales daca mananca cum imi imaginez eu... Ar trebui sa fii bolnav de pervers sa ai fantezii cu ORCAAAAA |
Quote:
Eu spuneam ca aici vorbeam despre a te combina cu cineva, nu de a te intelege cu cineva ca prieten... daca s-a indragostit.... frateeeee! mare grija! sa nu vada in tine vreo friptura...:) |
Quote:
erau urate cu spume ... zdrente la mana a doua ... 2-3 grase ... tot proaste ... mai bine ma duceam dracu in alta clasa ... ca erau fete mai uratele ... da' te intelegeai cu ele ... si din cauza ca nu erau cu impresii de vedete aveau si prieteni ... (ca sa nu bat in offtopic) |
asa... tocmai mi-am skimbat optiunea... din nou :D:D:D
e bine combinat :p:p:p |
Combinat ..........cu cat mai multe ......cel mai bine e asa pt ca daca te certzi cu una ramai cu celelalte !!! chiar e misto sa stai cu cat mai multe pt ca ai de unde alege si daca nu itzi place ceva la una poate itzi pace la cealalalta si din toate la un loc poate fac si yo una buna :D :D :D :D :D ! respect !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning