![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Quote:
Cu Roby discutam, ca si eu voi apela din nou la el in 6-7 luni... Bodykit-ul poti sa-l faci si fara jante, doar evazarile aripilor depind de jante. Bara fata si spate trebuie sa urmeze linia masinii, nu a jantelor, altfel n-o sa mai obtii aspectul ala bombat in laterale. Cred ca acelasi lucru ti l-ar spune si Roby... Bine, acum daca tot ti-ai luat jantele, ar fi culmea sa nu le montezi :lol: Abia astept sa vad ce iese! Sper sa nu te abati prea mult de la proiectul initial :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
din seria...
"What more motivation do you need?" nu mam bagat sa fac jentile sa nu inceapa iar discutia.. steau neagra/gri/alba/crom ...eu zic gri:lol: |
Quote:
Serios vb. iti multumesc mult si te astept pe mess sa facem spatele...:) |
P.S. Astazi am dat flansele in lucru si am inceput sa caut prezoane :).
Cumpar prezoane (16 buc) grupul VAG pentru jante de aliaj. Altfel spus prezoane de octavia pentru jante DE ALIAJ!!! (nu de alea pentru tabla)...astept oferte |
Quote:
peste vreo 2 zile o sa fiu si pe mess...deocamdata sunt cu 3du si merge greu :( ... |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Swift zic eu :-)
|
1 Attachment(s)
Smecher tare primul swift...dar ideea e ca eu iam dat lui niste repere si cel putin eu clar nu mam inspirat din swift...cred ca nici el nu sa inspirat...e o coincidenta...oricum o sa arate departe de ce e acolo, diferit...sa va reimprospatez memoria :) ca semnatura e mai mica...vezi poza? is diferite
|
Asta da.... da io ma refer la desenul de mai sus...acela cu plafonul acela plat si gemuletul mic in spate ca si la Suzuki.
|
Quote:
|
posibil sa aiba usa prea mare...si de acolo geamu spate prea mic .. poza originala
morph..peste cateva zile :) |
Bine , cata'i gluma'i panarama , dar vreau sa vad si eu jantele X( si cand le pui pe masina ?!?!?!?
|
ce se mai aude cu Seicento ??? ......
|
Antonio nu pot sa iti raspund prin PM ca ai dezactivat optiunea sa poti primi PMuri...deci dami add la id care il gasesti in semnatura mea si vorbim...de Seicento nu se mai aude nimic...mici surprize pentru cei care vin la Suceava :)
|
Deci vii sigur la Suceava, da? Daca te vad pe acolo pe langa masina o sa te trag de maneca sa te salut, ok?
|
Quote:
|
Jante, jante, jante !!!:poke::nervious::anger: :D
|
PREMIU SPECIAL AZI LA SUCEAVA!!!! Tare mult miar fi placut si mie si lui Sageata sa ne tragem in poza la fata locului cu diplomele in mana si cu fata :D dar din cauza unor neintelegeri intre organizatori...o sa le primim la domiciliu in decursul saptamanii.
ASTEPT POZE DACA A FACUT CINEVA |
Felicitari mare sef! :)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Hai la poze cu rechinu cu balena si delfinu! https://www.youtube.com/watch?v=CAVLddEeTa8 |
In sfarsit au disparul chestile inutile de pe hayon/bara! :)
|
Bv Bogdane....a iesit super masina...am vazut'o azi in realitate......e super:love:
|
De ce nu erai pe langa masina sambata cand am trecut pe acolo? Nu ne-am mai intalnit.. :poke:
|
felicitari pt premiu! ;)
|
Cati bani ai dat pe premiu ?:)) Hai ma ca glumesc,ai vazut ce impresionat a fost cand am vazut-o cu parasolar si capota si cupola neagra. Da tabla aia din portbagaj e cam dureroasa :D
|
felicitari pentru masinutza, arata intr-un MARE FEL ! :) o singura chestie.. mocheta aia de pe incinta.. nu`i cam naspa ? arata am ciufulita in poze.. :|
|
Arata super tare. Cred k la fel de tare se si aude:) Dar tabla aia parca nu merge cu restu. In rest e beton, imi place mult prelungirea de capota:).
|
bv coleguuu arata din ce in ce mai bine :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
PANA UNA ALTA....I'M BACK!!! Am fost la TuningChampions (fara masina)....defapt TuningChampions a fost unde eram si eu...la maaare...(distanta de casa) Va salut pe toti cu respect si incepand de maine...noi surprize!!!! :twisted::twisted::twisted: |
mult succes pe viitor cu buburuza ! ii mai lipseste body kit`ul :D
|
Morph eu n-am zis ca ai dat bani pe premiu,eu am zis ca ai dat bani ca sa primesti premiu :)))
|
Quote:
|
iar l-ai carat pe asta in portbagaj ?!? :lol::lol:
|
Am cam fost plecat.....poate saptamana asta ne intalnim si fac rost si de un aparat si o tragem in niste poze pe Sei:D
|
Glumeam mai nebunule :)
|
Va salut cu respect! Avem burduf nou la roata capu ala de planetara care era pe ciclu de vaselina deci montam jantele IMEDIAT CE MA AJUTATI SI VOI PE MINE CU 16 PREZOANE DE OCTAVIA SAU BORA SAU PASSAT SAU CE VRETI VOI :)!!! MODELUL PENTRU JANTE DE ALIAJ. Am curatat si plasa aia de la pompa de benzina...surprinzator nu era foarte murdarica...asta este....maine vin si celelalte gume...lipsesc doar prezoanele alea...flanse avem demult, inele de centrare demult...prezoanele???? HELP
|
tare masinuta :D:D :))
soparla :)) |
Man.. Ce pot sa-ti zic.. Felicitari multe pentru masina.. Nu pentru premiu... As crede mai degraba ca Fiatul e mai degraba un premiu pentru tine(dupa atata munca)... Ce sa-ti mai zic... Felicitari pentru pasii facuti incet dar bine si pentru modificarea unei masini "comme il faut" cu bune cu rele... Asta ar trebui sa fie spiritul care lumea sa-l aiba pentru "tunarea" unei masini.. Daca mai ajung prin Roman si stau mai mult de 50-80 de minute poate ne vedem sa vad si eu "micuta bestie alba" :D ... Keep up the good work si spor in toate(car-related and other)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning