Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Chat.... (https://forum.4tuning.ro/402-mures/41340-chat.html)

Spilner 13-05-10 13:06

Re: Chat....

Quote:

Originally Posted by hey.dude (Post 3341364)
are cineva idee daca se gaseste un soft de navigatie pentru audi ? (inafara de reprezentanta)

http://www.gpsunderground.com/forums...iles/98xsnrwgv aici gasesti tot ce vrei, si eu de aici am softul pt romania...

hey.dude 14-05-10 13:38

Quote:

Originally Posted by Spilner (Post 3356925)
http://www.gpsunderground.com/forums...iles/98xsnrwgv aici gasesti tot ce vrei, si eu de aici am softul pt romania...

dar nu merge site-ul :|

Spilner 14-05-10 14:00

Quote:

Originally Posted by hey.dude (Post 3359506)
dar nu merge site-ul :|

mi-e mi se deshide. cauta pe google atunci http://www.gpsunderground.com si intra in forum si vezi acolo audi

CLM_Audi 15-05-10 15:38

imi cer scuze ca postez aici, nu am gasit un thread pt astfel de evenimente pe sectiunea Mures, si anume:
In perioada 22-23 mai 2010 va avea loc o intalnire regionala pe zona Ardeal, a posesorilor / pasionatilor de marca Audi. Intalnirea este pusa la cale de membrii Clubului Audi si se afla editia a doua. Locul evenimentului este Tg. Mures.
Pentru a nu polua acest thread, in continuare va rog sa urmariti celelalte discutii si detalii, pe intregul thread de pe forum, sau AICI. Pentru alte intrebari: 0748684483.

video: Intalnirea Club Audi pe zona Ardeal din 2009

vladutzu 18-05-10 12:49

care imi ziceti un tinichigiu bun? sa imi indrepte o aripa spate la un a4

CLM_Audi 18-05-10 17:45

ai pe undeva prin forum nr si id-u meu

White_Dragon 18-05-10 20:39

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 3369600)
care imi ziceti un tinichigiu bun? sa imi indrepte o aripa spate la un a4

Poti sa mergi la atelierul de tinichigerie din Iernut [cel de care spunea si TPI-ul]... e meserias omu'. Daca vrei iti las un PM cu datele de contact. :)

YEED 22-05-10 15:22

1 Attachment(s)
Cine poate sa-mi faca rost de 4 capace la jante ? k mi leo furat :mad:

Korne 24-05-10 11:23

clm, astept de la tine ceva poze cu intalnirea de ieri. Am uitat complet, cu toate ca vroiam sa trec sa arunc o privire...

CLM_Audi 24-05-10 12:51

22-23 mai 2010 ClubAudi Ardeal

10 Attachment(s)
Ne asteptam la vreo 50 de masini anul asta, avand in vedere faptul ca am mai crescut fata de anul trecut. Din pacate situatia financiara sau faptul ca a fost sarbatoare a facut sa avem doar vreo 30 de masini. In mare parte vremea a tinut cu noi, cu exceptia turului orasului, cand a plouat (si filmarea s-a facut din masina mea, cu trapa deschisa).

Sambata ne-am intalnit la Promenada (au fost foarte incantati sa gazduiasca acest aveniment in parcarea lor), dupa 2-3 ore de discutii am mers la karting tot acolo. Pe la amiaza am facut turul orasului dupa care ne-am deplasat la Queen pentru masa. La acelasi local am continuat cheful pana noaptea tarziu, care cat a rezistat (cu masinile trase pe dreapta!).

Ca si gama de masini, am avut multe modele, de la Audi 5000 2.2-5cil-160cp pana la A4-B8 sau noul Allroad... prin urmare a fost cate ceva de vazut.

CLM_Audi 24-05-10 13:04

continuare

10 Attachment(s)
Duminica dupa o cafea tot la WeekEnd ne-am incolonat catre hipodrom, unde cu sprijinul celor de acolo, cine a vrut si a avut curaj a putut calari cai de rasa, de competitie. Personal, dupa ce a fost sambata noaptea, nu mai aveam chef sa ma mai scuture calul :-)
Inspre amiaza am mers la Dracula - Danes pentru masa si am petrecut acolo dupamasa.

Pe langa persoane care vesnic se anunta ca vin si nu mai vin, dezamagitor a mai fost si faptul ca AutoTop ne-au anuntat initial ca ne sunt parteneri, le-am facut reclama, si ii asteptam cu masini la drive test... dar ei au zis PAS. La fel multi din presa... pe cat de mult au cerut informatii, pe atat de putin s-au prezentat. Totul bine si frumos in rest, cei care au participat s-au distrat la maxim si nimeni nu regreta. Pe langa cei din tg.mures, au mai participat membrii din reghin, sibiu, brasov si fagaras. Inca un lucru de laudat: incep sa vina fete in club :D
Restul de poze si impresii se gasesc pe forumul hAudi

YEED 29-05-10 21:34

2 Attachment(s)
Vand POCKET BIKE !!! 1,5mil + inca unu pt piese are carene tot tot )

zsoltpihe 30-05-10 16:23

3 Attachment(s)
Sal. Stie cine de aici din Ms sau de prin zona pe cineva care sa aiba geam lateral fata-stanga de vanzare,ca al meu so dus ... a explodat sau ce draqu so intamplat:x
Daca stie cina va rog anuntatima.

marius_bmw_gtm 31-05-10 11:20

Yeed gata fantezia cu poket-urile :P :(??

Geam cred ca gasesti la dezmembrari :)

zsoltpihe 31-05-10 11:28

[QUOTE=

Geam cred ca gasesti la dezmembrari :)[/QUOTE]

Nu prea gasesc acolo,la dezmembrarile astea mai mari(Materom , Dogaru) nu au avut de mult modelul asta de Renault 11:sad: ... este o dezmembrare din tg mures spre balauseri,nu stiu numele localitatii,baietii de acolo aveau una mai de mult,dar nu mai este nici acolo:sad: ...

Petyy007 03-06-10 15:28

mai este in Ungheni,Ciuas,Nazna mai este unu dupa Dogaru pe partea dreapa sau la fier vechi pe barajului sunt 2

bogdan100 03-06-10 19:00

1 Attachment(s)
;);););)

hey.dude 04-06-10 20:20

Salut, imi puteti spune unde pot face un polish bun ? ms

cosibmx 07-06-10 11:38

super oferta KIT XENON H1,H3,H7,H11 6000K 215ron!!! garantie 1 an becurile
asigur si montaj incepand de la 25lei pina la 50lei in functie de masina si de usurinta montajului
contact pm sau pe yahoo la id cosibmx

kagula_89 19-06-10 17:22

cosi ,bagi cupele la amanet?:lol::lol::lol::lol:

cosibmx 19-06-10 18:13

daca iau bani buni pe ele le bag k doara imi trebe si mie bani sa imi gat masina =)) daca nu mai vand un xenon mai pun o muzicutza...mai stau acasa si nu mai plec in vacanta...ceva tot iese...incet da sigur

Psycho 07-07-10 02:04

Salutare , am nevoie de putin ajutor , am de gand sa fac un mini road-trip , ceea ce inseamna Constanta - Cheile - Bicazului - Praid ( sa raman la praid vreo doua nopt apoi sa ii dau in continuare spre sighisoara , sibiu transfagarasan etc

Acum am nevoie de putin ajutor , ma intereseaza si pe mine detalii cum ar fii starea drumurilor daca ar fii ok ( nu vin cu cine stie ce masina , vin cu o solenza dar am suspensie sport pe ea si nu vreau sa o termin ) , si ce e mai important daca imi puteti recomanda cazare in Praid ( asta ma doare cel mai tare ) , si eventual niste preturi , si ceva sfaturi :) .. Multam ;)

Ps ce as putea sa fac prin praid , imprejurimi , ce e de vazut de facut si normal unde se mananca BINE :D si Ieftin :D

MS83WOW 08-07-10 18:25

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3498744)
Salutare , am nevoie de putin ajutor , am de gand sa fac un mini road-trip , ceea ce inseamna Constanta - Cheile - Bicazului - Praid ( sa raman la praid vreo doua nopt apoi sa ii dau in continuare spre sighisoara , sibiu transfagarasan etc

Acum am nevoie de putin ajutor , ma intereseaza si pe mine detalii cum ar fii starea drumurilor daca ar fii ok ( nu vin cu cine stie ce masina , vin cu o solenza dar am suspensie sport pe ea si nu vreau sa o termin ) , si ce e mai important daca imi puteti recomanda cazare in Praid ( asta ma doare cel mai tare ) , si eventual niste preturi , si ceva sfaturi :) .. Multam ;)

Ps ce as putea sa fac prin praid , imprejurimi , ce e de vazut de facut si normal unde se mananca BINE :D si Ieftin :D

salut,
drumul de la cheile bicazului pana in praid ar fi ok cu exceptia Gheorgheni, acolo era cam varza ultima data cand am fost, bucin este facut recent, Sighisoara e ok, spre sibiu nu am fost de jumat de an , ultima data era practicabil
ce as face eu la praid :lol: salina de la praid, este strand super sarat langa salina, este aproape sovata lacu ursu, etc.
cazare este destula, cauta pe net ca gasesti preturi si de toate

Garfild 09-07-10 13:46

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3498744)

Daca vii dinspre Cheile Bicazului NU O LUA pe Bucin pt ca iti rupi masina! Mai bine o iei spre Odorhei, e mai lung drumul dar mai bun. Cazare si mancare gasesti la toate preturile. Drum bun!;)

FUYO 11-07-10 00:35

alertati media si mai ales prietenii cu bmw, facem intalnire:>
https://forum.4tuning.ro/402-mures/73...ml#post3438049

Psycho 12-07-10 01:21

multam de info ;)

hey.dude 19-07-10 17:34

salut, nu stiti de unde pot sa cumpar odorizant de masina CWS FRUTTO ? sunt acele odorizante care misoara a guma turbo, la fel ca si in magazinele nike, adidas.. etc :D:D:D

YEED 20-07-10 00:21

Quote:

Originally Posted by hey.dude (Post 3529098)
salut, nu stiti de unde pot sa cumpar odorizant de masina CWS FRUTTO ? sunt acele odorizante care misoara a guma turbo, la fel ca si in magazinele nike, adidas.. etc :D:D:D

eo in camera am odorizant dinasta :D

marius_bmw_gtm 20-07-10 11:16

Odorizante:P

https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...ws-oferta.html

https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...le/page-6.html

Si la talcioc gasesti multe anunturi....

MS83WOW 11-08-10 17:33

salut

ma poate ajuta cineva cu niste informatii, aproximativ la ce pret as putea monta o finala pe masina, adica toba finala + teava aprox 30 cm + manopera (nu cea mai buna la multi $ ci una normala)

mersi

skodaszema 11-08-10 17:36

Quote:

Originally Posted by MS83WOW (Post 3579082)
salut

ma poate ajuta cineva cu niste informatii, aproximativ la ce pret as putea monta o finala pe masina, adica toba finala + teava aprox 30 cm + manopera (nu cea mai buna la multi $ ci una normala)

mersi

sal. ai tu toba care trebuie montata? suna la nr 0741670023, csabi de la service esapamente:D

Petyy007 12-08-10 18:58

2 Attachment(s)
Va salut baietii sunt momentan in Cipru si lucrez din greu ca, daca ajung akasa sami iau cv masina:)...ajutatima si voi cu niste sfatrui ce masina as putea lua pana in 1500-1700de euro inmatriculat su ne inmatriculat(inmatricularea sa nu depaseasca 500de euro)...va rog eu mult
ce zicetzi de asta?
am calculat yo pe intternet inamtaricularea da nustiu daca e corect sau nu,si mi-a iesit 350de euro.

White_Dragon 12-08-10 21:39

Petty... orice masina numai sa nu se strice :D.
Bani sa ai ca de ales ai de unde sa alegi.

marius_bmw_gtm 15-08-10 22:38

350 E? nu crezi ca iesi cam ieftin :P....
Depinde ce motor are masina de dotarile ce le are, cati km are....
Cunosc pe cineva care are un audi a4 si are de platit taxa in jur de 2000E :shock:, nu stiu daca tu iesi cu aceasta masina la 350E :D
Dar problema inmatricularilor toata lumea o stie :lol:

Evoluzione 16-08-10 12:46

Stie careva cine este proprietarul Opelului Kadett MS •• LEU? L-am vazut saptamana trecuta prin Tudor, ar iesi bine ceva poze cu el :D

CLM_Audi 17-08-10 19:17

Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 3581663)
Va salut baietii sunt momentan in Cipru si lucrez din greu ca, daca ajung akasa sami iau cv masina:)...ajutatima si voi cu niste sfatrui ce masina as putea lua pana in 1500-1700de euro inmatriculat su ne inmatriculat(inmatricularea sa nu depaseasca 500de euro)...va rog eu mult
ce zicetzi de asta?
am calculat yo pe intternet inamtaricularea da nustiu daca e corect sau nu,si mi-a iesit 350de euro.

Pety, "sporT" la treaba, fa bani.
Audi il recomand fiindca e o masina f rezistenta si fiabila. Ca sa iesi sub 500 cu taxa la A4, orienteaza-te la 1.6 benzina 101 cp... de la cele de 1.8 in sus, taxa poate fi si 1000 E, in functie de deprecieri.

Nu te grabi sa cumperi, asteapta pana stii cati bani ai, ca de masini e plina piata. Poti lua in calcul si Golf, B4 sau Opel daca iti place vreun model.

bogdy2p 18-08-10 00:03

une te grabesti ma sa-ti cumperi masina ? ti-am zis ca iti vand io golfu , la pret de criza , tu numa hai acasa !:))

zsoltpihe 22-08-10 13:09

2 Attachment(s)
Imi puteti spune unde gasesc cel mai ieftin folie pt geam in Tg-Mures omologat si neomologat si cam care sunt preturile(m-ar interesa sa fie mai ieftin) pt omologat si neomologat.
Pun o poza cu masina poate imi puteti spune cat m-ar costa folia(geamul din spate care e cam mare,si geamurile din lateral si geamurile din fata laterale)

YEED 22-08-10 15:39

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 3588875)
Stie careva cine este proprietarul Opelului Kadett MS •• LEU? L-am vazut saptamana trecuta prin Tudor, ar iesi bine ceva poze cu el :D

Vorbeste cu Csaby (LOZ) ii prieten cu el :)

sandor406 22-08-10 18:44

am si eu o intrebare! prin tg mures, unde gasesc si eu un magazin cu statii emisie receptie pt masina?mai ieftin si bun!:)mersi!salut!

All times are GMT +2. The time now is 08:08.

- Copyright 2026 4Tuning