![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
care stie vreun site cu masini second din olanda ... ash aprecia mult... multumesc
|
baga un google "second hand.nl"...........dar sigur vrei masina din olanda.....nu de alta dar lumea cand merge acolo....merge din alte motive:lol:
|
Am fost si cu alte motive acum 3 veri :D Acum ma duc pt masina o Honda CRX
|
Quote:
|
Cred ca ai o imaginatie bogata ... te descurci tu. Ashai?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa aflu eu :lol: ... sper sa nu patesc eu ceva din cauza imaginatiei tale bogate :lol: :D
|
Salut in primul rand nu stiu daca am postat bine aici am si eu o intrebare il stie cineva pe radu delcea de la ox-tuning cumva vrea sa vanda ox-tuning ca as fi interesat sa cumpar eu firma
|
Quote:
Radu Delcea 0723 137 208 Adresa: str Tomis Nr.41 |
O intrebare mai am si eu este ceva de capul firmei este cunoscuta in brasov intrun cuvant este ceva de capul ei ca sa stiu ce fac
|
Quote:
|
mai bine spunemi tu ca sa stiu sa nu deranjez omu degeaba spune-mi parerea ta ca eu am tot cautat despre firma lui si nu am gasit mai nimic despre ea pls
|
raducu, ai chef de poante & magarii ???
|
Quote:
|
Bai frate eu nu sunt Radu sunt Darius din bucuresti si vreau sa stiu daca firma este de vanzare si daca este cunoscuta in Brasov sa stiu daca merita sa ma sa raman interesat de ea
|
Quote:
De ce nu iti deschizi u una...si sati faci u reputatia firmei...??? ;) Si de ce din Brasov neaparat?:P |
Bai frate eu am intrebat nimic mai mult am cerut o informatie daca vreti sa imi spuneti bine daca nu asta este eu vream sa stiu in ce ma bag ce este atat de greu
|
Bai Freak de moto te-ai lasat frate ???? este mai bine pe 4 roti nu ?
|
Quote:
|
ba este atat de greu sa obti o informatie tu nu intelegi ca nu sunt Radu imi dai informatia sau nu atat am avut de spus
|
am uitat in plus de toate nici nu rasp la tel daca dai un numar de tel da si tu unu sa fie bun
|
Quote:
|
tu nu intelegi ca nu sunt radu sunt un motociclist din bucuresti si ma intereseaza ox-tuning vb la modul cel mai serios eu am auzit de la o persoana din brasov ca vrea sa vanda firma si ma intereseaza de asta am cerut pareri despre firma aici daca nu ma crezi uite id meu de mess pycboss
|
stie cineva ceva de Gropup Membership : TIME SQUAD CEVA????? ca mia aparut la username si nush ce e....??????
|
mah nu esti curios cine sunt pe bune sa iti cada fata putin oricum radu nu sunt da id tau de mess sa iti arat niste poze
|
pyc&poc termina cu discutiile inutile si daca e ceva intre tine si mugur si nu ne priveste pe restu trimite-i un PM .. te rog frumos. Ms
|
mersi frate asa am sa fac daca te deranjez
|
Quote:
|
bigu copiat si paste-at.........=))......... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...802#post722802
|
E criminal nu m am putut abtzine ! =))
|
=)) esti nebun mah
|
Care vine azi in livada asha pe la 8? dak avetzi chef
|
1 Attachment(s)
Eu dau startul cu niste piruete facute de mine,hai sa va vad si pe voi cu ceva cerculete,intoarceri;.....chiar si sa va dati peste cap daca vreti.:-P
|
deci....woaw deci...esti tareeee....=))))
|
1 Attachment(s)
he he ...cifra norocoasa;)
|
superstitziosule :P
|
salutare .. hai k nu shtiu unde sa scriu si scriu si eu aici ... de duminica o sa ma aflu in poiana brasov ... ma intereseaza si pe mine .. sa shtiu de la voi unde gasesk si eu o sala de fortza ... ceva mai modest asa prin brasov .. dar nu-mizicetzi Xgym ... k habar nu am ... eventual cum ajung acolo din poiana brasov .. sau mai bine daca e unu p`aci care merge s ama ia si p mine cu el la sala 1 saptamana :D .. si o sala unde sa pot plati ptr sedintze de 1 zi ;) .. sarut-mana ;D
|
Vorbeste cu IL Capo
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning