Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

2slow4u 19-02-12 14:51

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Quote:

Originally Posted by cotto (Post 4888474)
Salut baieti, imi puteti spune si mie unde pot scoate niste stickere auto in Iasi ? ceva mic L 20 si latime 1.5, scrisul alb si sa fie cu foaie de transfer. Multumesc

Need 4 sticker ;) baieti de trb...acolo am scos tot ce am pe masina

Rih85 de ce te temi sa nu cobori mai mult? Pune suspensie fixa sport, adica arc+ amortizor sport, masina nu o poti ridica dar nici nu lovesti de pamant, ar trb sa fie mai rigida.

Acum fiecare cum doreste :) eu m-am obisnuit sa topai.

aleks 19-02-12 15:01

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 4888042)
Dar te rog sa imi zici ceva.. la ce te referi cand spui suspensii fixe? La cele sport?

Suspensiile sport sunt de 2 feluri: fixe si reglabile
Reglabile pot fi tot de 3 feluri: pe inaltime, pe duritate, sau (rare si scumpe) si una si alta.
Insa in 90% din discutii alea "reglabile" sunt suspensiile care pe amortizor au un filet, 2 piulite mari, si in functie de cate spire ridici sau cobori piulitele iti urca sau coboara garda la sol. simplu si plictisitor de facut prea des :lol:

CiRiNeL 19-02-12 21:19

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 4888042)
Salut. Am vazut ceva de la Koni(reglabile pe duritate) pentru masina mea dar nu stiu daca se merita investitia. Pe fata 739 RON incl.TVA / bucata iar pe spate
669 RON incl.TVA / bucata. As avea banii dar stau in dubii.... Dar te rog sa imi zici ceva.. la ce te referi cand spui suspensii fixe? La cele sport?

La partea cu suspensiile fixe ti-a raspuns Aleks, iar la partea cu investitia nu iti poate raspunde nimeni de pe forum...asta trebuie sa stii tu pentru ca depinde ce vrei sa faci cu masina si in ce conditii o vei exploata...
Daca am inteles eu bine tu vrei doar sa o cobori si in cazul in care nu vrei sa faci performanta iti recomand o reglabila doar pe inaltime. Se gasesc chiar si aici pe forum la preturi accesibile.
Salut.

Rih85 19-02-12 21:28

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 4889173)
La partea cu suspensiile fixe ti-a raspuns Aleks, iar la partea cu investitia nu iti poate raspunde nimeni de pe forum...asta trebuie sa stii tu pentru ca depinde ce vrei sa faci cu masina si in ce conditii o vei exploata...
Daca am inteles eu bine tu vrei doar sa o cobori si in cazul in care nu vrei sa faci performanta iti recomand o reglabila doar pe inaltime. Se gasesc chiar si aici pe forum la preturi accesibile.
Salut.

Crede-ma ca pentru modelul asta de masina nu am prea mult optiuni. Din pct asta de vedere au fost si am cateodata momente cand regret ca am luat-o. Vreau sa o cobor putin doar pentru estetica, nu sa o tin doar pentru drumuri bune(sa zicem canta,pacurari,copou,etc..)

MihaiCsl 20-02-12 12:29

Cunoaste cineva un ITP unde as putea sa trec si eu, ca aparent nici un ITP din Iasi sau tara nu e autorizat pentru sistemul de gaz care-l am pe masina.
Ma duc maine la rar, dar ma omoara aia :(

cotto 20-02-12 17:44

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4888489)
Need 4 sticker ;) baieti de trb...acolo am scos tot ce am pe masina

Am vorbit acum cateva luni la ei si pe un sticker de 20 cm lungime si 1.5 latime scrisul sa fie alb mi-a cerut 6 lei bucata :D si peste tot in tara este 1 leu bucata (1 leu buc daca iau 10, dar trebuies a platesc si posta 7 lei si nu fac nici o afacere), ma gandeam ca exista vreun copycenter care sa scoata (am dat niste e-mailuri dar nici un raspuns) Bafta

CRyS` 22-02-12 14:49

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4889973)
Cunoaste cineva un ITP unde as putea sa trec si eu, ca aparent nici un ITP din Iasi sau tara nu e autorizat pentru sistemul de gaz care-l am pe masina.
Ma duc maine la rar, dar ma omoara aia :(

Vezi in Pacurari la fostul RAR ... :D

Succes! :D

MihaiCsl 22-02-12 17:36

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4893343)
Vezi in Pacurari la fostul RAR ... :D

Succes! :D

Fusesem si acolo ca vorbisem cu Florin iar tipul de acolo dupa ce i-am zis toata treaba m-a intrebat in sictir "si eu ce vrei sa-ti fac?".
Am rezolvat cu ajutorul unui tip de pe forum. Multumesc oricum.

UrbanWorks 27-02-12 20:54

Quote:

Originally Posted by cotto (Post 4890408)
Am vorbit acum cateva luni la ei si pe un sticker de 20 cm lungime si 1.5 latime scrisul sa fie alb mi-a cerut 6 lei bucata :D si peste tot in tara este 1 leu bucata (1 leu buc daca iau 10, dar trebuies a platesc si posta 7 lei si nu fac nici o afacere), ma gandeam ca exista vreun copycenter care sa scoata (am dat niste e-mailuri dar nici un raspuns) Bafta

la adi center in copou ai fost?

red5 28-02-12 15:56

Un centru de parbrize care lucreaza cu Euroins?

GAby645 28-02-12 15:57

www.marctec.ro
pe calea chisinaului langa sprint curier

ISXXXXX 29-02-12 22:31

este cineva posesor de nissan navara si ar vrea sa-mi spuna daca e o masina ok sau daca nu ... de ce ?

HotWheels 06-03-12 21:19

Vreun garaj unde pot lucra si eu la masina...preturi decente...stie careva?

Victor VRE 08-03-12 14:10

imi poate spune cineva unde mi-as putea indrepta si eu o janta de tabla, si cat ar costa?

CRyS` 08-03-12 14:43

In Pacurari cum iesi de sub pasaj si mergi spre ERA pe dreapta, la vulcanizarea cu galben e un mos, foarte ok! Cat te costa, depinde de marimea jantei si de "dauna" ei!

Si garantez pt el! :D

ablan 08-03-12 15:37

sustin ce a spus colegul, pe mine m-a costat 45 de lei pentru o janta de 15', totul inclus, montat, demontat, intreptat, roluit, echilibrat. Foarte OK omul

Victor VRE 08-03-12 16:10

cu 60 de lei cred ca iau o janta noua de tabla :lol:, pe 16 :D

eniuei.. o rezolva pe loc?

ablan 08-03-12 16:53

da, pe loc, maxim 30 de minute. Vezi ca pe langa 60 de lei janta noua, mai costa si montatul cauciucului, echilibratul, dar e noua janta.
tu decizi

Radu_Toretto93 10-03-12 08:00

Buna ziua.
Vreau sa ma inscriu saptamana aceasta care urmeaza la scoala de soferi Auto Jordache pentru categoria A.
Motiv pentru care i-am ales : cel mai bun pret.

Va puteti da ceva pareri despre ei ? Sunt oameni seriosi, fac totul cum trebuie sau umbla cu prostii ? Nu vreau ca dupa aceea sa umblu sa imi schimb scoala si asa mai departe, sau probleme cu eliberarea dosarului pentru examen, etc.
Multumesc anticipat.

mituc 11-03-12 06:59

Niciodata nu depinde de scoala, depinde de ce instructor nimeresti.

the dog 11-03-12 12:36

Unde pot face si eu un update la soft sau harta pentru un Pioneer AVIC f310bt ?

DEVIL's Style 11-03-12 19:12

Quote:

Originally Posted by the dog (Post 4925570)
Unde pot face si eu un update la soft sau harta pentru un Pioneer AVIC f310bt ?

De pe net :D

IS19CIP 11-03-12 19:34

Cine imi recomanda si mie un magazin d piese auto.. de unde pot achizitiona un kit de distributie.. la un pret bun :)

yan28 12-03-12 07:04

vad ca ai cielo ..dute in pacurari mai exacat la petru poni cum vii de la fundatie excat dupa benzinarie este un magazin pe partea stanga de piese auto, au preturi bune.( excat cum incep blocurile)

the dog 12-03-12 09:16

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4926285)
De pe net :D

Am cautat destul de intensiv, pe torente si am rupt google-ul .Am gasit numai America de Sud si de Nord. Daca ma poti ajuta cu un link fac cinste cu o pizza si o bere.

IS19CIP 12-03-12 13:43

Quote:

Originally Posted by yan28 (Post 4926997)
vad ca ai cielo ..dute in pacurari mai exacat la petru poni cum vii de la fundatie excat dupa benzinarie este un magazin pe partea stanga de piese auto, au preturi bune.( excat cum incep blocurile)

Multumesc

vinyl 14-03-12 10:23

Cineva care are magazin de piese auto, imi poate face o oferta mai buna decat cea de la reprezentanta Seat/VW pentru prelungire bara fata Seat Leon Cupra R. Codul piesei este 1ML 805 903.
Acolo pretul este de 120 RON iar termenul de livrare este de 7 zile lucratoare.
Nu e vorba ca ma zgarcesc la 120 dar dupa cum stim cu totii, preturile de la reprezentante sunt mai mari.

Radu_Toretto93 14-03-12 19:28

Buna seara.
In ce consta testul psihologic pentru categoria A ?

CRyS` 14-03-12 20:11

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4931114)
Cineva care are magazin de piese auto, imi poate face o oferta mai buna decat cea de la reprezentanta Seat/VW pentru prelungire bara fata Seat Leon Cupra R. Codul piesei este 1ML 805 903.
Acolo pretul este de 120 RON iar termenul de livrare este de 7 zile lucratoare.
Nu e vorba ca ma zgarcesc la 120 dar dupa cum stim cu totii, preturile de la reprezentante sunt mai mari.

Vrei sa ti-o aduc eu cu ajutorul unui furnizor de piese auto din Iasi? Oricare dintre ei, Unix, Autonet, Throst & CO (cred ca ii stii si tu). Chiar ti-o aduc la un pret, nu bun ci super bun: 120 RON + cel putin 50% ! Iar livrarea se face in cel putin in 5 zile lucratoare! Pt ca nu e pe stoc in RO,nu pt ca nu vrea vanzatorul sau furnizorul sa ti-o aduca!
Asa ca ia-o de la Razvan de la Seat si nu mai cauta mocca! Sunt 120 ron, nu 1200 ron! Ajung sa cred ca esti zgarcit, de tot insisti atat sa o cautam! Stii tu, cine se scuza se acuza! Iar dealerul fatza de un vanzator obisnuit are un discount mai mare si are de unde sa iti mai scada din pretz ca sa te faca sa vii la el si a doua oara,si a treia oara si tot asa!
In strainatate se vinde si cu 80 - 100 $ ! Sunt useri de pe forumul Audi & VAG ce au dat si 200 ron pe ea!!! Ai grija cu ea la montaj,e usor daca pui putin mintea la contributie! Si ... vrei sa il sun maine pe Razvan de la Seat sau trec pe la el ,poate iti mai obitin un 10 ron in minus?

Hai ... drumuri bune prin Iasi! Ca e plin de "groape" si "prapastii" unde te poti afunda!

bucsy 15-03-12 10:20

salutare ,cine imi poate spune si mie unde pot sa-mi evazez aripile spate sau o modalitate de a le lati ,multumesc

GAby645 15-03-12 18:51

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4931970)
Vrei sa ti-o aduc eu cu ajutorul unui furnizor de piese auto din Iasi? Oricare dintre ei, Unix, Autonet, Throst & CO (cred ca ii stii si tu). Chiar ti-o aduc la un pret, nu bun ci super bun: 120 RON + cel putin 50% ! Iar livrarea se face in cel putin in 5 zile lucratoare! Pt ca nu e pe stoc in RO,nu pt ca nu vrea vanzatorul sau furnizorul sa ti-o aduca!
Asa ca ia-o de la Razvan de la Seat si nu mai cauta mocca! Sunt 120 ron, nu 1200 ron! Ajung sa cred ca esti zgarcit, de tot insisti atat sa o cautam! Stii tu, cine se scuza se acuza! Iar dealerul fatza de un vanzator obisnuit are un discount mai mare si are de unde sa iti mai scada din pretz ca sa te faca sa vii la el si a doua oara,si a treia oara si tot asa!
In strainatate se vinde si cu 80 - 100 $ ! Sunt useri de pe forumul Audi & VAG ce au dat si 200 ron pe ea!!! Ai grija cu ea la montaj,e usor daca pui putin mintea la contributie! Si ... vrei sa il sun maine pe Razvan de la Seat sau trec pe la el ,poate iti mai obitin un 10 ron in minus?

Hai ... drumuri bune prin Iasi! Ca e plin de "groape" si "prapastii" unde te poti afunda!

m-am uitat azi de curiozitate si nu am vazut pret mai bun de 120 ron cu tva !! am eu pret de achizitie mai mare decat cel de vanzare care il ai tu la reprezentanta !

vinyl 15-03-12 20:39

Si de ce sariti asa, nu inteleg!? Am dat in cap?!
Poate n-am bani...

MihaiCsl 16-03-12 07:30

Daca n-ai bani, nu-ti iei si gata, acea prelungire nu e o necesitate, poate sa mearga masina si fara.
Avea cineva o vorba, vrei cu p**a-n cur si cu sufletu-n rai, hotaraste-te, nu se poate sa le alegi pe amandoua.

CRyS` 16-03-12 11:03

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4934430)
Daca n-ai bani, nu-ti iei si gata, acea prelungire nu e o necesitate, poate sa mearga masina si fara.
Avea cineva o vorba, vrei cu p**a-n cur si cu sufletu-n rai, hotaraste-te, nu se poate sa le alegi pe amandoua.

Prea taaaareeee....... !!! Si stii tu "smecheria costa"!!! Si la valoarea ta si banii tai, te pui tu la 120 ron sau la un discount de 10 ron? Hai sa fim seriosi ... :lol:

Wlad 16-03-12 12:31

Unde pot monta si eu o finala sport? :D

MihaiCsl 16-03-12 16:09

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 4934843)
Unde pot monta si eu o finala sport? :D

Da-mi un mesaj daca n-ai rezolvat si-ti dau eu numarul unui prieten care are acces la un elevator si vorbesti cu el.

Wlad 16-03-12 17:24

1 Attachment(s)
Trebuie taiata cea veche si sudata cea noua + prelungire..:D
are cum?

vinyl 16-03-12 20:19

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4934430)

Masina mea nu poate fi functionala fara acea prelungire. Ce naiba!? Daca era un Opel, cu siguranta situatia statea altfel.
Asa ca ... "strang din cur" sa fac rost de 120 RON.

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4934727)
Prea taaaareeee....... !!! Si stii tu "smecheria costa"!!! Si la valoarea ta si banii tai, te pui tu la 120 ron sau la un discount de 10 ron? Hai sa fim seriosi ... :lol:

Ma mai pun..ce sa fac!? Sunt un calic.

andrey_ 18-03-12 08:50

Stie cineva unde pot vopsi niste jante mai ieftin prin Iasi? Dar sa iasa bine, nu vreau la spray.
De pregatit le pregatesc eu, doar de vopsit am nevoie...

DEVIL's Style 18-03-12 18:42

Este cineva prin iasi care dezmembreaza un bmw seria 1 benzinar?

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning