![]() |
Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA
Quote:
Am si scris acolo...din start ca am omis probabil oameni, fapt pentru care imi cer scuze din start. |
Quote:
A iesit foarte frumos, cred ca a lasat loc pe viitor pentru alte evenimente de genul asta... multumiri si felicitari pentru toti cei prezenti !!!! |
10 Attachment(s)
Niste poze de acolo...si un filmulet
|
Quote:
|
Felicitarile mele organizatorilor , participantilor...am vazut filmarile de vre-o 2-3 ori :lol:...
Felicitari inca o data...acest lucru este unic in Romania...speram poate i-a amploare... Dar drift-uri nu au fost ? decat pe baiatu' cu pisicuta din inferno Anu' viitor vin si eu :twisted: Supra Twin Turbo sau Porsche 996 Turbo...:twisted: |
...imi pare rau ca nu am putut sa ajung :(( din cate observ...am ratarea anului ,felicitari pt organizare care a cam lipsit prin alte parti.(exclus braila) ...pt.la anu ajtept editzia a 2'a ;) de unde nu o sa lipsesc ;)
|
a filmat cineva la cerculere?dak dea vreau si eu filmu:D
|
mersi jipianu-le pt film, la fel s-a vazut si de la mine din masina... oricum felicitari baiatului cu colt-u mai mult pt papagalu cu care m-a imbarligat inainte de cursa!! oricum si masina fuge bine n-am ce zice.. prietenii stiu de ce!!
|
Cei care aveti filme si poze...va rog sa le postati....nu de alta...dar cu cat mai multe..cu atat mai bine
|
Quote:
Nu vreau statuie si laude!!!!!!(nu imi sta in caracter si Pepy cred ca poate confirma asta).....dar stii u cum e?!?!?!? e putin frusrant cand faci ceva si lumea se comporta ca si cum nu ai fi existat.....in fine asta e!!!!! Suntem oameni maturi cu o oarecare educatie si trebuie sa ne comportam ca atare!!!!!! APP. CLASAMENTUL CU GRUPELE SI CASTIGATORII NU IL PUNE NIMENI PE FORUM?????? Numai bine |
Cine e fericitul castigator la grupa b 101-130 de cai?
|
Quote:
Chiar nu se stie cine au fost acei oameni???? Eu din cate tin minte de la poarta de la inscrieri au venit vreo 2 masini de la presa!!!!unde sunt pozele si filmele celor de la presa??? trebuie sa facem investigatii!!!!!!! |
lucian , cred ca esti prost informat.
castigator la grupa A , a fost o octavie de 90 de cai din M.R. Cupa e acasa... vrei sa te convingi ? |
Asteptam un calsament final :D de la organizatori ...
|
Un eveniment reusit dar si cu anumite probleme.
Mie doar 2 lucruri nu mi-au placut , si primul ar fi ca cel cu golf 5 GTI negru care s-a dat in finala cu BMW seria 5 motor 3000 diesel , baiatul cu golfu nu stie sa piarda si rusine sa-i fie , a facut contestatie ca acel bmw ar avea nush ce alt motor sau etc si un baiat din organizare a venit cu mare tupeu si nesimtire sa urle pt acea contestatie , ( organizarea stia bine ca masinile au fost verificate dupa talon si etc iar la o masina bmw seria 5 din 2007 nu stiu daca gasesti motoare schimbate:) ) da ma rog .... era obligatia lor sa verifice deci sa zicem ca organizatorii n-au nici o vina doar ca au zis hai sa strice putin din fericirea celui cu bmw. In fine asta s-a rezolvat si cu cea mai mare placere s-a verificat masina si a cashtigat pe merit . A 2`a chestie care multi o acuza , era o pisicuta albastra M3 fara geamuri fumurii si etc , care cashtigase finala apoi brusc a aparut un subaru care majoritatea au urlat ca organizatorii l-au scos de nicaieri ... pacat de baiatu cu M3`u pt banii , munca si talentul cu care a facut masini la grupa aia la care nimeni nu s-ar fi gandit k e posibil. A fost frumos mai putin aceste manevre care multi din constanta le-au vazut dar organizatorii nu au dat 2 bani sa le dea explicatii ( tin sa specific ca nu iau apararea nici la cel cu bmw seria 5 sau cel cu M3 pt ca nu suntem din acelasi club ) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning