Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

LKS 31-10-05 22:34

shi io ca sa ma las de fumat am incercat cu bomboane mentolate...stateam cu punga dupa mine....pana m`am ales cu o masea sparta...asha ca raman la tzigari ...macar astea nu imi sparg maselele

Yonut21 05-01-06 15:43

Nefumator- Cred ca e mai bine sa raman asha!

Andrei_NSL 10-02-06 16:13

.....

Nefumator....plm am incercat dupa capacitate .........stiu k eram pe strand si mi`a dat unu un winston l`am pufait(2-3fumuri) apoi am tras in piept ..nu mi`a placut dar am mai incercat...si asa m`am apucat de fumat. vreun an de zile nu am avut treaba fumam 1 paket pe zi ...dar de la o vreme mi se facuse greatza...si m`am lasat....si uite asa am stat vro 8-9 luni fara fumat si etc....de curand m`am reapucat k plm aveam probleme cu gagik ...se reapucase si ea ....dar m`am gandit mai bine si am renuntzat...deci : NEFUMATOR...de acu incolo ... :lol: !

EvLSant0S 10-02-06 18:08

ahahha ce tare , ba fumator , ba nefumator , :) keep up the good work , eu fumez ..
am ajuns la 2 pachete pe zi in ultima vreme .. :/ cu montajele si photoshopu si bla bla : /
ard banii aiurea , somebody STOP ME :D

minirally 10-02-06 18:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ahahha ce tare , ba fumator , ba nefumator , :) keep up the good work , eu fumez ..
am ajuns la 2 pachete pe zi in ultima vreme .. :/ cu montajele si photoshopu si bla bla : /
ard banii aiurea , somebody STOP ME :D

sincer..ce naiba va place la tigari?!n-am nimic impotriva fumatorilor,dar nu prea-i inteleg uneori.mai bine iti iei ceva sa..rontzai :P in loc sa fumezi sau naiba,mesteci guma.. :roll:

ZerO_CooL 10-02-06 18:23

Nefumator, si nici nu vreau sa ma apuc vreodata.
Santos, cu banii pe care i-ai dat si ii vei da si de acum inainte pe tigari, mi-as fi luat urs.

valib 10-02-06 18:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Nefumator, si nici nu vreau sa ma apuc vreodata.
Santos, cu banii pe care i-ai dat si ii vei da si de acum inainte pe tigari, mi-as fi luat urs.

:2gun: :peace: :peace: :pistoles:

bani aruncati pe geam degeaba
desi...te rupi in figuri la volan cu o tzigara'n gura...si te face sa pari mai 'matur'....
dar...astea sunt aparentele
o tzigara te schimba putin...te face mai matur, mai rupt in figuri, mai...nu stiu cum sa zic...nepasator ar fi cuvantul potrivit....
dar ce rost are sa pari altcineva decat esti?
:roll:

Eugen_TL 10-02-06 18:57

NEFUMATOR! si nici nam sa fumez.... mare *** scot fum pe nas si gura oaaau ! 100.000 pe zi! 700000 pe sapt ! 7*4=2.800.000 pe luna ! mai pun ceva si fac un leasing la o masinutza la SH,mai slaba! :)

GolfuletzS 10-02-06 19:18

de unde 100 de mii pe zi ma ?

orlando 10-02-06 19:39

doamne 100.000 pe zii frate tu stii ce zici?sunt 2 pachete jumate pe zi la 100.000 inseamna sa fii tabagiu sa fumezi asa...scuze santos tu esti fratimiu tu nu faci parte din tabagii :lol:

Eugen_TL 10-02-06 21:25

ma eu nus fumator si nu stiu preturile! cam cat e cel mai scump pachet si care e ala? si va spun ca sunt si fumatori dinastia care baga mult! astia saracii nu mai au nimic in corp! :))

Gabi 11-02-06 00:27

Revin cu o afirmaţie făcută acum ceva vreme pe topicu' ăsta: fumatul = moarte pe bani !

Eu fumez, īn medie, 1 pachet/zi. 40x30=1.200.000 lei/lună. Dar - īntotdeauna există un mare DAR - peste vreo 1 săptămānă, cel mult 2, Kentu', ţigările pe care le fumez, se face 55.000 lei! TRAGIC!!!

Cine fumează, să-i trăiască plămānii, cine nu, să nu se apuce!

Andrei_NSL 11-02-06 00:32

.....

awaaaaaaaaaa 55.000 lei ? :shock: :shock: :shock: de unde atat ?? :shock: :shock:

orlando 11-02-06 00:36

Re: .....

Quote:

Originally Posted by \"Andrei_NSL\"
awaaaaaaaaaa 55.000 lei ? :shock: :shock: :shock: de unde atat ?? :shock: :shock:

taxele lu basescu! eu sunt primul care ma las de tigari ascultati aici :wink:

EvLSant0S 11-02-06 00:48

pai . .2 pachete .. 100.000 adevarat ..
plus pepsi .. ink 40 ..
saptamana asta n-a fost zi sa nu .. fumez 2 pachete si sa beau 2.0 de pepsi : /
si stateam si ma gandeam .. ce-as fi putut sa fac cu banutzii astia .. :) pff
va spun asta aprinzand o tigara ...

e aiurea , e altceva, cand ai 40.000 in buzunar .. si nu mai poti de foamne .. :) si n-ai tigari ..
credeti-ma .. :) intr-o zi .. chiar mi-am luat .. tigari .. in loc de papa .. :)
eh .. asta e . . si cand ma gandesc ca asta pe care o fumez acuma e ultima ... : / si ca tre sa ma imbrac sa ies in canceru asta afara, sa vat 300 de metrii sa-mi iau alt pachet , al treilea , ptr asta seara + maine .. ma ia durerea de cap ..
eh , asta e ..

Quote:

sincer..ce naiba va place la tigari?!n-am nimic impotriva fumatorilor,dar nu prea-i inteleg uneori.mai bine iti iei ceva sa..rontzai in loc sa fumezi sau naiba,mesteci guma..
tu care n-ai fumat decat ... una 2 .. e altceva .. cand o sa te apuci si n`o sa mai poti sa te lasi , o sa iti dai seama de ce .. tigari si nu .. orbit ... ;) pana atunci n-ai cum sa intelegi , nici sa nu fii curioasa ... ;)

All times are GMT +2. The time now is 02:09.

- Copyright 2026 4Tuning